Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jaki patch do c.s 1.6 non steam

Najbardziej trafne tematy dla "jaki patch do c.s 1.6 non steam"

1

Najlepszy serw jaki istnieje cs 1.6 non steam

= Siemka.... = jest to nowy serwer cs 1.6 non steam , który posiada 12 slotów, = bez lagów, bez cziterów, = na serwerze jest miła atmosfera, = serwa ip: 62.181.0.204:27032 hasło: wbw, = jeśli nie wierzysz sam się przekonaj, = pozdro dla graczy cs ...

Trafność: 50%

2

problem z csem 1.6 non steam patch 19

Jak pobieram serwery nie pobiera mi się polskie serwery tylko angielskie,niemieckie itd. co trzeba zrobić żeby pobierało tylko ...

Odpowiedzi do problem z csem 1.6 non steam patch 19 :

5

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 33.33%

7

Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik.

Artykół znajduje się na moim forum: http://www.marychasqad.forka.eu. Zapraszam do miłej lektury!!! PS. Dokładniej opisać się już nie dało :P. Aha i jeszcze oceniac mój poradnik na ...

Odpowiedzi do Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik. :

8

(Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015

jest to serv bardziej for fun ale tez gramy na powaznie :d serv ma 3 adminow w kazdym tygodniu staram sie oddac nowe mapki. na serverze ejst odgroma pluginow :D:D wbijajcie to sie przekonacie :D zapraszam i czekam na opinie sloty-10 pingi- do male, ...

Odpowiedzi do (Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015 :

9

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

10

Server CS 1.6 Non Steam

Ip. 195.114.0.28:27045 Server jest postawiony na haslo w GAME PAD wiec jest zabronione publikowanie hasla :) Ale natomiast w opisie admina jest haslo :))) O to jego nr. GG - 7055971 Zapraszam WSZYSTKICH !! Server jest nowy ...

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jaki patch do c.s 1.6 non steam"

1

Cytat: Napisał sebapl PS sa do tego Serwer Non steam jeyeli tak to jaki patch

Cytat: Napisał sebapl PS sa do tego Serwer non steam jeyeli tak to jaki patch pobrac? Pozdrawiam:) 1-16 oraz 17. Cytat: Napisał sebapl Siemka.Czy do CS:Souorce potrzebny jest jakis CD-key bo wlasnie go pobieram z neta i nie wiem czy mi sie ...

Trafność: 66.67%

2

witam a jest może jakiś patch do CS:CZ steam żeby zrobić NON STEAM?? tak jak w

witam a jest może jakiś patch do CS:CZ steam żeby zrobić non steam?? tak jak w CS ...

Trafność: 66.67%

3

boze wpiszw googlach patch cs 1.6 non steam i na bank cos ci wyskoczy ehh...

boze wpiszw googlach patch cs 1.6 non steam i na bank cos ci wyskoczy ehh... jacy wy jestescie nie ...

4

Ja zainstalowałem patch v.17. Nowszego do non steam nie znalazłem.

Ja zainstalowałem patch v.17. Nowszego do non steam nie znalazłem. ...

5

najlepiej zrobić jakiś ranking tych polskich serwerów Non Steam i nie będzie

najlepiej zrobić jakiś ranking tych polskich serwerów non steam i nie będzie krzyku że jakiś tam serwer jest numerem jeden w Polsce... ...

6

Mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer...

Mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer... zainstalowalem sXei dla serwera i dziala prawidlowo... jednak kiedy chce wejsc na serwer i wlaczam sXei dla klienta to i tak po wejsciu do gry wyskakuje mi ze serwer jest ...

7

Co do problemu z nonsteamem to patch v23 załatwia sprawe, a co do non steam to

Co do problemu z nonsteamem to patch v23 załatwia sprawe, a co do non steam to kupiłeś go czy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jaki patch do c.s 1.6 non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam