Wyniki szukania dla: jaki wpisać link aby sprawdzić połączenie internetowe |
Najbardziej trafne tematy dla "jaki wpisać link aby sprawdzić połączenie internetowe"
1
ejj mam pytanie...jak mam sprawdzić jakiego mam skilla?? czy to po prostu się określa samemu?:P PS. Drogi Adminie. nie mogłem znaleźć tego ...
Odpowiedzi do jak sprawdzić jaki mam skill??:P :
Trafność: 28.57%
2
Chciałbym aby ktoś z was mi wytłumaczył jak zrobic tak: wkleje jakiś link do obrazka i wyświetla mi się odrazu ten obrazek a nie link Wkleje link to aby jak na niego nacisne odrazu mogł na niego ...
Odpowiedzi do Jak zrobić aby mi się wyświetlił obrazek z linku oraz jak klikne na link abym mógł w niego wejść? :
Trafność: 28.57%
3
jak już zaczeliście PROdukować się na tym forum no trzeba tez troche poczytać: ...
Odpowiedzi do Obowiązakowy link :
Trafność: 14.29%
4
Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy ...
Odpowiedzi do igdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza :
5
Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy :) edit : kurcze kliknelem 2x :* może jakiś mod to usunać ...
6
= Siemka.... = jest to nowy serwer cs 1.6 non steam , który posiada 12 slotów, = bez lagów, bez cziterów, = na serwerze jest miła atmosfera, = serwa ip: 62.181.0.204:27032 hasło: wbw, = jeśli nie wierzysz sam się przekonaj, = pozdro dla graczy cs ...
7
Witam. Jak na ściane nanieść jakiś obrazek, plakat lub coś w tym stylu. Coś w rodzaju takich reklam, które są na niektórych serwerach.. I jakim programem to zrobić? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi ...
Odpowiedzi do Jak nanieść jakiś obrazek na ściane na mapce? :
8
Czy da rade sprawdzić czy jakiś admin jest na serwie? :) amx_who? :> ...
Odpowiedzi do Admini - jak sprawdzić? :
9
www.cs.eem.pl <--- strona klanu OverIdiots! serdecznie zapraszamy!! Na stronie można znaleść dużo ciekawostek związanych z cs, można zostać przyjetym do klanu po napiwasniu formularza rekrutacyjnego, a nawet można zostać administratorem stronki ...
Odpowiedzi do CIekawy link :P :
10
Mam pytanko jak sie nazywa plugin ktory w starciu 1 na 1 pokazuje ilosc odebranego HP on widzi moje a ja jego..... T widzi niebieską czcionke a CT czerwoną :P ;) :???: niestety fotki niemam...... nie chodzi mi tu o komendy /me , /hp itp :evil: ...
Odpowiedzi do plugin..... ale jaki ! : / :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jaki wpisać link aby sprawdzić połączenie internetowe"
1
napisz jakiś fajny artykuł na wiaderko.com potem daj tu link do arta i IP ... Trafność: 28.57%
2
no to jeszcze jak bę był łaskawy podać mi jakiś sensowny link do TS-a i instrukcje obsługi i stawianie serwa ... Trafność: 28.57%
3
O ile się nie myle to w konsoli masz wpisać swój login jaki podałeś podczas rejestracji na no-ip czyli np. ... Trafność: 28.57%
4
eh...A macie może jakiś server na którym mógł bym sprawdzić.? :???: ... Trafność: 28.57%
5
seba, dobra decyzja ;p :oops: a do tego jest jakiś program aby takie menu zrobić ... Trafność: 28.57%
6
a masz jakiś link gdzie mogę to ściągnąć pozdrawiam ... Trafność: 28.57%
7
morrison777, eh, myśl człowieku... masz zmienić aby sprawdzić czy działa a nie ... Trafność: 28.57%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "jaki wpisać link aby sprawdzić połączenie internetowe"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|