Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jaki wpisać link aby sprawdzić połączenie internetowe

Najbardziej trafne tematy dla "jaki wpisać link aby sprawdzić połączenie internetowe"

2

Jak zrobić aby mi się wyświetlił obrazek z linku oraz jak klikne na link abym mógł w niego wejść?

Chciałbym aby ktoś z was mi wytłumaczył jak zrobic tak: wkleje jakiś link do obrazka i wyświetla mi się odrazu ten obrazek a nie link Wkleje link to aby jak na niego nacisne odrazu mogł na niego ...

Odpowiedzi do Jak zrobić aby mi się wyświetlił obrazek z linku oraz jak klikne na link abym mógł w niego wejść? :

Trafność: 28.57%

4

igdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy ...

Odpowiedzi do igdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza :

Trafność: 14.29%

5

gdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy :) edit : kurcze kliknelem 2x :* może jakiś mod to usunać ...

6

Najlepszy serw jaki istnieje cs 1.6 non steam

= Siemka.... = jest to nowy serwer cs 1.6 non steam , który posiada 12 slotów, = bez lagów, bez cziterów, = na serwerze jest miła atmosfera, = serwa ip: 62.181.0.204:27032 hasło: wbw, = jeśli nie wierzysz sam się przekonaj, = pozdro dla graczy cs ...

7

Jak nanieść jakiś obrazek na ściane na mapce?

Witam. Jak na ściane nanieść jakiś obrazek, plakat lub coś w tym stylu. Coś w rodzaju takich reklam, które są na niektórych serwerach.. I jakim programem to zrobić? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi ...

Odpowiedzi do Jak nanieść jakiś obrazek na ściane na mapce? :

9

CIekawy link :P

www.cs.eem.pl <--- strona klanu OverIdiots! serdecznie zapraszamy!! Na stronie można znaleść dużo ciekawostek związanych z cs, można zostać przyjetym do klanu po napiwasniu formularza rekrutacyjnego, a nawet można zostać administratorem stronki ...

Odpowiedzi do CIekawy link :P :

10

plugin..... ale jaki ! : /

Mam pytanko jak sie nazywa plugin ktory w starciu 1 na 1 pokazuje ilosc odebranego HP on widzi moje a ja jego..... T widzi niebieską czcionke a CT czerwoną :P ;) :???: niestety fotki niemam...... nie chodzi mi tu o komendy /me , /hp itp :evil: ...

Odpowiedzi do plugin..... ale jaki ! : / :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jaki wpisać link aby sprawdzić połączenie internetowe"

1

napisz jakiś fajny artykuł na wiaderko.com potem daj tu link do arta i IP

napisz jakiś fajny artykuł na wiaderko.com potem daj tu link do arta i IP ...

2

no to jeszcze jak bę był łaskawy podać mi jakiś sensowny link do TS-a i

no to jeszcze jak bę był łaskawy podać mi jakiś sensowny link do TS-a i instrukcje obsługi i stawianie serwa ...

3

O ile się nie myle to w konsoli masz wpisać swój login jaki podałeś podczas

O ile się nie myle to w konsoli masz wpisać swój login jaki podałeś podczas rejestracji na no-ip czyli np. ...

4

eh...A macie może jakiś server na którym mógł bym sprawdzić.? :???:

eh...A macie może jakiś server na którym mógł bym sprawdzić.? :???: ...

5

seba, dobra decyzja ;p :oops: a do tego jest jakiś program aby takie menu

seba, dobra decyzja ;p :oops: a do tego jest jakiś program aby takie menu zrobić ...

6

a masz jakiś link gdzie mogę to ściągnąć pozdrawiam

a masz jakiś link gdzie mogę to ściągnąć pozdrawiam ...

7

morrison777, eh, myśl człowieku... masz zmienić aby sprawdzić czy działa a

morrison777, eh, myśl człowieku... masz zmienić aby sprawdzić czy działa a nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jaki wpisać link aby sprawdzić połączenie internetowe"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam