Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jakie mam ip zewnętrzne czy wewnętrzne?

Najbardziej trafne tematy dla "jakie mam ip zewnętrzne czy wewnętrzne?"

1

Czy to jakieś dziwne Turbo?

Ściągnąłem i zainstalowałem CS Non-Steam stąd: Kod: ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/halflife/mods/counter-strike/1.6-LAN/cs16full_v7.exe Zainstalowałem ten patch: Kod: http://www.cs-site.info/component/option,com_docman/task,doc_download/gid,90/ ...

Odpowiedzi do Czy to jakieś dziwne Turbo? :

2

Jakie mam IP ??

Witam :!: Chcialbym postawic swoj wlasny server i nie wiem jakie mam IP :( zewnętrzne czy wewnętrzne :arrow: POMOCY JAK TO SPRAWDZIC ...

Odpowiedzi do Jakie mam IP ?? :

4

IP zewnetrzne na wewnetrzne

Siema jak przerobić na serwie ip zewnetrzne na wewnetrzne, bo ja mam zewnetrzne i ip jest zmienne bo raz jest 86.63.116.82:41245 raz 86.63.116.82:56724 raz 86.63.116.82:12643 itp:. Więc ja chce miec ip wewnetrzne i jak ktos pomoze dam ...

Odpowiedzi do IP zewnetrzne na wewnetrzne :

Trafność: 40%

5

Czy ja naprawde mam czity???

Mieliśmy grac spara... Wbijamy do kolesi na server i po jakimś czasie wysakuje mi takie cos jak na screenie!!! Niewiem czym moze to byc spowodowane bo czitów niemam nawet na kompie!!! Niechce zeby ludzie mieli mnie za oszusta wiec zwracam sie o ...

Odpowiedzi do Czy ja naprawde mam czity??? :

6
7

Czy ja mam haxy??

Siemka, niedawno próbowałem podpiąć HLTV na swoim serwerze z hltv.org, ale jak wiadomo tam te serwery działają już na nowym protokole. Podpiąłem więc hltv z folderu z serwerem. Grałem akurat z moim kumplem, a ten twierdził że mam wh. Dałem mu demko ...

8

Mam stałe czy zmienne ip?

...

9

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 20%

10

Iron Twierdzi że mam Wh ze go podejrzewaj to czmeu ja ??

GRałem wczoraj na serwerze Iron jak zawsze był na spekcie. I otusz stwierdzi ze mam Wh/ESp. Gram w cs 4 prawie 5 rok/.i nigy jesze ni mialem czitow i gram oczywsie na niezbanowanym STEAM.Wyp[raszam sobie oskarzanie mnie o Czitowanie skoro nie ...

Odpowiedzi do Iron Twierdzi że mam Wh ze go podejrzewaj to czmeu ja ?? :

Trafność: 20%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jakie mam ip zewnętrzne czy wewnętrzne?"

1

a jakie masz ip ? wewnetrzne czy zewnetrzne ? ja mam ip wewnetrzne i nikt

a jakie masz ip ? wewnetrzne czy zewnetrzne ? ja mam ip wewnetrzne i nikt domnie nie może wbić tylko z mojej sieci lokalnej bo w miejscowości mamy takie same IP i IP wewnętrzne ...

Trafność: 100%

2

Cytat: mam ip zmienne, tak programik mam włączony. a wewnetrzne czy zewnetrzne

Cytat: mam ip zmienne, tak programik mam włączony. a wewnetrzne czy zewnetrzne IP ...

Trafność: 80%

3

Zależy jakie IP ci koleś podał Zewnętrzne czy Wewnętrzne?

Zależy jakie IP ci koleś podał zewnętrzne czy wewnętrzne? ...

Trafność: 80%

4

czym sie rozni wewnetrzne od zewnetrznego??? niewiem jakie mam neta mam

czym sie rozni wewnetrzne od zewnetrznego??? niewiem jakie mam neta mam z ...

Trafność: 60%

5

Ahh to jakie oni maja nety??64 mb czy co ja mam 512 i ledwo 7 osobek czasami

Ahh to jakie oni maja nety??64 mb czy co ja mam 512 i ledwo 7 osobek czasami uciagne powtarzam czasami ...

6

a każda neostrada ma ip zewnetrzne ? czy może miec wewnętrzne ?

a każda neostrada ma ip zewnetrzne ? czy może miec wewnętrzne ? ...

7

aa Ip wewnętrzne czy zewnetrzne ?

aa Ip wewnętrzne czy zewnetrzne ? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jakie mam ip zewnętrzne czy wewnętrzne?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam