Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jakim klawiszem wybrac druzyne w cs zeby miec na

Najbardziej trafne tematy dla "jakim klawiszem wybrac druzyne w cs zeby miec na"

2

Co zrobic zeby zagrac.?

co zrobić żeby zagrać przez neta w CS Source próbowałem wbić na server i wyskoczył mi komunikat Connection Failed After 4 retries POMOCY ; ...

Odpowiedzi do Co zrobic zeby zagrac.? :

Trafność: 16.67%

3

Jak dodac zeby z dana mapa sciagaly sie dane pliki.

Chce cos wymusic zeby przy zaladowywaiu mapy pobieralo innymi moje pliki ktore wczesniej sam ustalilem. Np potrzebn mi to jest jak np cos podmnienie zeby ten gosciu przy ponownym sciagnieciu mial te nowosci np inny wyglad broni ...

4

Co trzeba zrobic zeby wrzucic button

Mam taki problem nie moge wrzucic butonu pisze ze strony nie ma link do buttona: <a href="http://www.pr0-team.yoyo.pl" title="counter strike"> ...

Odpowiedzi do Co trzeba zrobic zeby wrzucic button :

6

Jak ustawic aby mozna bylo widziec przeciwna druzyne

chodzi mi ze jak ktos umrze to zeby mogl patrzec na przeciwna druzyne lecz zeby ona nie mogla slyszec go przez mikrofon tylko kamere nie glos ! mam serwer i gdzie to mam ...

Odpowiedzi do Jak ustawic aby mozna bylo widziec przeciwna druzyne :

7

Szukam pluginu zeby mozna kupywac wieksza ilosc granatow

Znalazlem grenade_control.amxx Wrzucilem na server Ale nie dziala;/ Wpisalem w konsoli amx_plugin pokazalo ze jest uruchomiony ;/ Do granade_control.cfg Dodalem tak: mp_grencontrol enable // enable/disable plugin mp_grencontrol_maxfb "3" ...

Odpowiedzi do Szukam pluginu zeby mozna kupywac wieksza ilosc granatow :

8

Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany?

Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany???ALbo jak zwiekaszyc na servie ze od wiekszego pingu jest kick?bo na servie od 125 ping kick a jak to moge zwikeszyc ze od 200 naprzykład. prosze o pomoc piszcie tu na forum i na moje gg ...

Odpowiedzi do Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany? :

10

Jaki to efekt ? - Pomoc od grafików z jakimś starzem

Siemka znalazłem gdzieś coś takiego i mam big pytanie jaki jest tutaj zastosowany efekt [chodzi o logo te kratki] efekt podoba mi się bardzo :) wystarczy sama nazwa :-) szukałem na www.graffik.pl etc... nic nie znalazłem ...

Odpowiedzi do Jaki to efekt ? - Pomoc od grafików z jakimś starzem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jakim klawiszem wybrac druzyne w cs zeby miec na"

1

Cytat: Napisał add Jaki stats o lol tylko dlatego pomagasz zeby miec tego

Cytat: Napisał add Jaki stats o lol tylko dlatego pomagasz zeby miec tego czegos najwiecej ??OMG co za bociwa Inaczej zrozumiałeś. Albo niech wciśnie, albo niech nic nie robi. Tylko niech nie pisze postów typu "bardzo dziękuje" Ps. Co Ty ...

Trafność: 33.33%

2

tomert, a więc Cytat: Napisał tomert tam jest że trzeba miec kogos zeby sie

tomert, a więc Cytat: Napisał tomert tam jest że trzeba miec kogos zeby sie dolaczyl na hamaczi w tej sieci . A jak nikt nie dołączy to co?? Jeżeli się nie dołączy to nie pogra na serwie - proste Cytat: Napisał tomert A i jeszcze coś, jak wpisać tam ...

3

w dupe jak zrobic zeby miec zewnętrzne

w dupe jak zrobic zeby miec zewnętrzne ...

4

Zeby zagrac z innymi musisz miec hamachi.

zeby zagrac z innymi musisz miec hamachi. ...

5

Do 1. I co mi to da, ja chce zeby naprawic ten problem, zeby miec włąsne

Do 1. I co mi to da, ja chce zeby naprawic ten problem, zeby miec włąsne ustawienia. Hmm, na kardzym servie tak mam, nawet gdy gram z botami :/. Zaczeło sie tak dziac gdy mam nowego kompa. Mam ...

6

musisz miec skrypt zeby to zrobic zrob plik userconfig.txt w katalogu cstrike

musisz miec skrypt zeby to zrobic zrob plik userconfig.txt w katalogu cstrike tam wklejasz albo piszesz skrypt i zmieniasz nazwe na *.cfg tu masz skrypt ...

7

zeby moc miec wiecej niz 60 fps-ow na nvidi :) po 1 musisz wylaczyc calkowicie

zeby moc miec wiecej niz 60 fps-ow na nvidi :) po 1 musisz wylaczyc calkowicie synchronizacje pionowa a pozniej wpisac fps_max 100 i masz ;) najlepiej do tego dopisac komende fps_modem 100 . Dokladnie nie powiem ci w czym tkwi problem ale czytalem ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jakim klawiszem wybrac druzyne w cs zeby miec na"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam