1
Cytat: Napisał add Jaki stats o lol tylko dlatego pomagasz zeby miec tego czegos najwiecej ??OMG co za bociwa Inaczej zrozumiałeś. Albo niech wciśnie, albo niech nic nie robi. Tylko niech nie pisze postów typu "bardzo dziękuje" Ps. Co Ty ...
Trafność: 33.33%
2
tomert, a więc Cytat: Napisał tomert tam jest że trzeba miec kogos zeby sie dolaczyl na hamaczi w tej sieci . A jak nikt nie dołączy to co?? Jeżeli się nie dołączy to nie pogra na serwie - proste Cytat: Napisał tomert A i jeszcze coś, jak wpisać tam ...
3
w dupe jak zrobic zeby miec zewnętrzne ...
4
zeby zagrac z innymi musisz miec hamachi. ...
5
Do 1. I co mi to da, ja chce zeby naprawic ten problem, zeby miec włąsne ustawienia. Hmm, na kardzym servie tak mam, nawet gdy gram z botami :/. Zaczeło sie tak dziac gdy mam nowego kompa. Mam ...
6
musisz miec skrypt zeby to zrobic zrob plik userconfig.txt w katalogu cstrike tam wklejasz albo piszesz skrypt i zmieniasz nazwe na *.cfg tu masz skrypt ...
7
zeby moc miec wiecej niz 60 fps-ow na nvidi :) po 1 musisz wylaczyc calkowicie synchronizacje pionowa a pozniej wpisac fps_max 100 i masz ;) najlepiej do tego dopisac komende fps_modem 100 . Dokladnie nie powiem ci w czym tkwi problem ale czytalem ...