Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: kicked dlaczego wywala z serwerów

Najbardziej trafne tematy dla "kicked dlaczego wywala z serwerów"

1

wywala mnie na początku gry z serwerów... nawet mojego !!!

Proszę o pomoc. Mam cs nonsteam i patch v26... wszystko działało i nagle przestało a nic nie robiłem... chodzi o to że po wejściu do gry mam od razu kicka (albo raczej tak jakbym sam wpisał disconnect) i nie ma żadnego komunikatu. Nie wyłącza cs'a ...

Odpowiedzi do wywala mnie na początku gry z serwerów... nawet mojego !!! :

2

Wywala grę przy dodawaniu serwerów do Favorites

Witam. Mam problem, bo gdy chcę dodać serwer do zakładki favoties, wpisuję ip i daję Add [...] to wywala mnie do pulpitu! Mam steam. ...

Odpowiedzi do Wywala grę przy dodawaniu serwerów do Favorites :

3

Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS

Mam pytanie: jak postawić serwer na NON-STEAM kiedy ma sie ORGINALNEGO CS razem z steam. Podobno trzeba ścięgnąć jakegoś patha (v23 ?) i go zainstalowac. I tu jest problem bo na steam nie ma prosto wydzielonego cs i nie wiem gdzie go zainstalowac. ...

Odpowiedzi do Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS :

Trafność: 25%

4

Lista Serwerów Counter Strike

Z nudów zrobiłem prostą liste do której narazie sam będe dodawał serwery a potem zrobie skrypcik który automatycznie dodaje serwery do listy ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów Counter Strike :

6

SZUKAM SERWEROW NON-STEAM GDZIE MOZNA POSKAKAC (BH)

Szukam serwerkow tam gdzie mozna poskakac np na bunny hopie. Napewno wiecie o co mi chodzi tam sie nie zabija tylko skacze po roznych miejscach na czas i takie bajery. Zna ktos jakis prosze o napisanie jesli tak ...

7

wywala z mapy

wybieram serwer albo sam zakladam jakas mape to wyrzuca mnie sprawdzam w konsoli i takie cos jest Last 32 messages parsed. 27793 0162 ScoreAttrib 27793 0165 Location 27793 0177 ScreenFade 27793 0188 RoundTime 27793 0191 AmmoX 27793 0194 CurWeapon ...

Odpowiedzi do wywala z mapy :

8

Wywala mnei z serv

Siema mam taki problem bo wywala mnie z servera a nawet nie jest napisane Kick lub co po prostu wywala mnie z servera i musze sie laczyc z nowu tak jest co jakies 10 minut ;/ pomozcie pliska ! a i jak mnie kikuja to wyskakuje ze zostgalem Kick z ...

Odpowiedzi do Wywala mnei z serv :

9

Wywala mnie z serwera.

Witam, Wczoraj jesczcze wszystko był ok, ale dziś co nie wejdę na jakiś serwę zrobię 2 kroki i mnie wywala do menu w cs. W czym może być problem ? ...

Odpowiedzi do Wywala mnie z serwera. :

10

!!!problem z dodawaniem serwerów!!!

Witam!!! mam taki problem ze gdy chce dodac wlasny serwer - klikam ADD SERVER potem wpisuje IP danego serwera !!! i jak wciskam enter to nie pokazuje mi sie on na liście (ale gdy gram na na necie i znajde jakis interesujacy serwer to dodaje mi sie ...

Odpowiedzi do !!!problem z dodawaniem serwerów!!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "kicked dlaczego wywala z serwerów"

1

Zainstalowałem patch i z serwerów mnie nie wywala, tylko na większości serwerów

Zainstalowałem patch i z serwerów mnie nie wywala, tylko na większości serwerów pokazuje mi "Invalid CD-KEY" :/ Więc jeśli wie ktoś jak się tego pozbyć to będę wdzięczny. A obydwu kolegom daje POMÓGŁ. Pozdro i ...

Trafność: 50%

2

hgmmm nie tyle co smieszne ale głupie ... ;) g1: ej nie wiecze dlaczego wywala

hgmmm nie tyle co smieszne ale głupie ... ;) g1: ej nie wiecze dlaczego wywala mnie z serwa ! mam sxe ... ;( g2(ja): hmm masz czity...? g1: tia aima * g1 has left a ...

3

Najnowsza, ale tutajmi nie chodzi o hamachi tylko dlaczego niewykrywa serwerów

Najnowsza, ale tutajmi nie chodzi o hamachi tylko dlaczego niewykrywa serwerów ...

4

mam problem z sXe. zainstalowalem na D i caly czas mnie wywala z serwerow. jest

mam problem z sXe. zainstalowalem na D i caly czas mnie wywala z serwerow. jest jakis komunikat ze potrzeba sxe... nie wiem co mam ...

5

Dzisiaj sobie włączyłem CS i właśnie pierwszy raz wywala mnie z serwerów.

Dzisiaj sobie włączyłem CS i właśnie pierwszy raz wywala mnie z serwerów. Próbowałem dostać się do kilku i ...

6

bo mnie wywala z serwerów za ping ale czasami jak jest akcja ciutke sie tnie

bo mnie wywala z serwerów za ping ale czasami jak jest akcja ciutke sie tnie ...

7

Dlaczego po wejsciu na serw mnie wywala?

dlaczego po wejsciu na serw mnie wywala? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "kicked dlaczego wywala z serwerów"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam