Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: cs 1.6 szuka graczy do klanu

Wyniki szukania dla: klan cs 1.6 szuka graczy

Najbardziej trafne tematy dla "klan cs 1.6 szuka graczy"

1

Klan Beer Busters szuka 3-4 graczy

klan Beer Busters szuka 3-4 graczy chetnych do wspólnej gry. W pierwszej kolejności poszukujemy graczy mogących hostowac. Zgłoszenia prosimy wpisywac na www.beerbusters.forka.eu lub na gg: ...

Odpowiedzi do Klan Beer Busters szuka 3-4 graczy :

2

Klan -- HT -- , szuka graczy.

...

Trafność: 75%

3

Klan [HT]& Hard Team SZUKA GRACZY

szukam: Snajpera Taktyka i Wogóle graczy OFERUJE: -Stronka -Server -Miłą Atmosfere -i dÓzo sparów Oczekuje: -All Programów -Mikrofon KONTAKT: gg: ...

Odpowiedzi do Klan [HT]& Hard Team SZUKA GRACZY :

4

nowopowstaly klan $kI|SqA7 szuka kilku graczy

Witam! chciałbym poinformować że nowopowstały klan $kI|SqA7 szuka kilku graczy(niemuszą być to artyści gry w cs ale żeby coś tam zagrali) nasze forum: www.cs-klan.phorum.pl (za niedługo bedziemy mieli strone internetową) Zapraszam do rekrutacj ...

5

Klan *^Play4Fun^* szuka graczy i rywali.

Witam. szukamy ludzi do klanu, wymagamy: 1-Mikrofon. 2-Częsta dostępność. 3-Nie wychodzenie w czasie meczy. 4-Wraz z przystąpieniem do klanu zgadzasz się na zrzutkę na serwa. 5-Przed przystąpieniem musisz z nami zagrać. (żeby sprawdzić kogo ...

6

Klan Narew Team szuka graczy

klan N@rew TeAm poszukuje graczy. Nie zglaszajcie sie jak gracie w cs'a okazjonalnie i nie bedziecie sie stawiac na spary. Najlepiej zeby gracz byl czaesto na csie i mial mikrofon(nie koniecznie). I oczywiscie zebyscie grali nielze a wiec nOOOOObów ...

7

Klan [a2k]^ szuka graczy!

klan [a2k]^ szuka ludzi chętnych do grania w klanie. Wymagania - ODPOWIEDZIALNOŚĆ, chęci, dostępność i dobry skill ^^ Chętni proszę zgłaszać się na http://a2k.xad.pl i pisać podania w Rekrutacji ;] klan posiada własny serwer - treningi i spary macie ...

8

Nowy KLAN |Cow| szuka kilku dobrych graczy!

:roll: Założyłem nowy klan! szukam ,,dobrych" graczy (nie cziterów). Zależy mi na czasie bo mój klan gra ligę 18 maja -.- . Gracz prócz bycia dobrym graczem musi być: -cierpliwy -znający sie na Counter Strike -mający doświadczenie -dobry z ...

Odpowiedzi do Nowy KLAN |Cow| szuka kilku dobrych graczy! :

10

klan p[R]o-AcTiV szuka graczy

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "klan cs 1.6 szuka graczy"

1

Cytat: Napisał |H^C| JohnY Ten klan szuka graczy a nie dzieci NEo Cytat:

Cytat: Napisał |H^C| JohnY Ten klan szuka graczy a nie dzieci NEo Cytat: Napisał |H^C| JohnY 2.Podporadzkowanie sie Cl-owi i Taktyce Cytat: Napisał |H^C| JohnY kture mi mowia Cytat: Napisał |H^C| JohnY szukamy graczy ktozy szukaja no comment ...

2

Zapraszam raz jeszcze!!! Rekrutacja wciąż trwa w dziale klan szuka graczy

Zapraszam raz jeszcze!!! Rekrutacja wciąż trwa w dziale klan szuka graczy więcej info na ten temat Serwer bardzo szybko się zapełnia graczami więc nie pozwól żeby zabrakło u nas i ...

3

Dział - `Klan Counter Strike Non Steam szuka graczy` więc co tu robią

Dział - `klan Counter Strike Non Steam szuka graczy` więc co tu robią ogłoszenia STEAM ? ...

4

Koles temat "Klan Counter Strike Non Steam szuka graczy" a ty mi tu

Koles temat "klan Counter Strike Non Steam szuka graczy" a ty mi tu wyjezdasz ze Steam'em ...

5

nov1ce, Klan Counter Strike Non Steam szuka graczy jasne..?

nov1ce, klan Counter Strike Non Steam szuka graczy jasne..? ...

6

Sorry ale tu jest kategoria Kod: Klan Counter Strike Non Steam szuka graczy

Sorry ale tu jest kategoria Kod: klan Counter Strike Non Steam szuka graczy Cytat: Napisał pro? steam ON ...

7

hmmm tam nie ma tematu "klan steam szuka graczy" tylko jest dział

hmmm tam nie ma tematu "klan steam szuka graczy" tylko jest dział "pochwal sie swoim klanem" wiec debilu nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "klan cs 1.6 szuka graczy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam