Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: cs szukamy graczy do klanu, klany cs szukamy graczy, szukam klanu i mam pieniadze na serwer, multiklan szuka graczy cs

Wyniki szukania dla: klan cs szukamy graczy

Najbardziej trafne tematy dla "klan cs szukamy graczy"

1

Klan BOLs | Szukamy 2 prO Graczy !!!

witam szukam 2 dobrych garczy do klanu BOLS Team !! Zgloszenie powino wygladac tak: Imie: Nick: GG: Ile grasZ: Ul.Map: Ul.Bron: Czmeu chcesz bcy w klanie !! To wyslij na muj nuemr GADU GADU - 9190323 !!! [ dexon ] gG://9190323 INFO O NAS klan: BOLS ...

Trafność: 100%

2
3

.:KPL:. nowy klan cs, szukamy graczy

Zapraszam na strone klanu .:KPL:.. www.kpl.boo.pl Poszukujemy nowych ...

Odpowiedzi do .:KPL:. nowy klan cs, szukamy graczy :

4

Klan TnT zbiera do klanu Pro graczy !!! oraz szukamy Sponsora !

Witam. szukamy sponsora ... szukamy rowniez Pro graczy do klanu Niebede sie rozpisywal tylko zainteresowani na gg pisac GG : ...

Trafność: 100%

5

Ogarnienty klan szukamy 3 ludzi

szukamy ludzi do stałej piątki Oferujemy: -strone klanowom -często spary mixy -server będzie jak bedzie wiencej ludzi w klanie -treningi -miła atmosfera -Taktykę klanową Wymagamy: -mikrofon on -słuchawki on -wiek 15+ -Częsta dostępność ...

Odpowiedzi do Ogarnienty klan szukamy 3 ludzi :

6

Klan Beer Busters szuka 3-4 graczy

klan Beer Busters szuka 3-4 graczy chetnych do wspólnej gry. W pierwszej kolejności poszukujemy graczy mogących hostowac. Zgłoszenia prosimy wpisywac na www.beerbusters.forka.eu lub na gg: ...

Odpowiedzi do Klan Beer Busters szuka 3-4 graczy :

7

Klan -- HT -- , szuka graczy.

...

Trafność: 66.67%

8

Klan [HT]& Hard Team SZUKA GRACZY

Szukam: Snajpera Taktyka i Wogóle graczy OFERUJE: -Stronka -Server -Miłą Atmosfere -i dÓzo sparów Oczekuje: -All Programów -Mikrofon KONTAKT: gg: ...

Odpowiedzi do Klan [HT]& Hard Team SZUKA GRACZY :

9

nowopowstaly klan $kI|SqA7 szuka kilku graczy

Witam! chciałbym poinformować że nowopowstały klan $kI|SqA7 szuka kilku graczy(niemuszą być to artyści gry w cs ale żeby coś tam zagrali) nasze forum: www.cs-klan.phorum.pl (za niedługo bedziemy mieli strone internetową) Zapraszam do rekrutacj ...

10

Klan *^Play4Fun^* szuka graczy i rywali.

Witam. szukamy ludzi do klanu, wymagamy: 1-Mikrofon. 2-Częsta dostępność. 3-Nie wychodzenie w czasie meczy. 4-Wraz z przystąpieniem do klanu zgadzasz się na zrzutkę na serwa. 5-Przed przystąpieniem musisz z nami zagrać. (żeby sprawdzić kogo ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "klan cs szukamy graczy"

1

Mi brakuje tego ze wiaderko to jest klan kilku graczy a nic o nas niema wiec

Mi brakuje tego ze wiaderko to jest klan kilku graczy a nic o nas niema wiec trzena zupdatowac dzial squad i wpisac tam cos o sobie jakas fote i elo ...

2

http://www.forum.wiaderko.com/klan-c...graczy-vf6.htm

http://www.forum.wiaderko.com/klan-c...graczy-vf6.htm ...

3

Cytat: Napisał Crosby Od razu mowie iż szukamy graczy pro Hahaha tylko że pro

Cytat: Napisał Crosby Od razu mowie iż szukamy graczy pro Hahaha tylko że pro to jest 5 (no może z deczka więcej) w Polsce ...

4

Witam caly klan Black Devision !!! :D Widze ze staracie sie o nowych graczy

Witam caly klan Black Devision !!! :D Widze ze staracie sie o nowych graczy :D:D Zycze powodzenia :D:D Jezeli nie wiecie kim jestem to przedstawiam sie : |->B.D<-|.::DaMaGe::. :D __________________________ ...

5

Jak mam załorzyć właśny klan ma obok nicu wymyślec nazew klanu i szukać graczy

Jak mam załorzyć właśny klan ma obok nicu wymyślec nazew klanu i szukać graczy a na necie nietrzeba zarejestrować tego klanu albo coś ODP ...

6

szukacie pro graczy lub medium ? Czyli uważacie ze wasz klan tez jest na tym

szukacie pro graczy lub medium ? Czyli uważacie ze wasz klan tez jest na tym poziomie :) a to dziwnie zeby klan pro lub medium nie posiadal wlasnego serwa ...

7

http://www.forum.wiaderko.com/klan-c...graczy-vf6.htm

http://www.forum.wiaderko.com/klan-c...graczy-vf6.htm ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "klan cs szukamy graczy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam