Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: klany cs 1.6 non steam z serwerem

Najbardziej trafne tematy dla "klany cs 1.6 non steam z serwerem"

2

problem z serwerem non steam

zainstalowałem niedawno amxmodx 1.8.0 ale nie moge grać z botami, mam cs 1.6 v23 non steam, są jakieś pluginy czy coś żeby można było grać na boty ?? najlepiej kilka osób vs ...

Odpowiedzi do problem z serwerem non steam :

3

szukam klanu ze serwerem non steam

mam 16 lat i gram w cs 2 lata szukaam klanu ns ze serwerem moje ulubione bronie to ak m3 i awp uwarzam ze dobrze gram w cs i mam ...

Trafność: 60%

4

Problem z serwerem non-steam

A wiec mam taki problem.Gram z kilkoma osobami na moim serwerze ktory jest zakupiony na gamepad.pl.Po jakich 10 minutach grania serwer sie wylacza i musze go wlaczyc ponownie.Wie ktos moze dlaczego tak ...

Odpowiedzi do Problem z serwerem non-steam :

5

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 40%

7

Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik.

Artykół znajduje się na moim forum: http://www.marychasqad.forka.eu. Zapraszam do miłej lektury!!! PS. Dokładniej opisać się już nie dało :P. Aha i jeszcze oceniac mój poradnik na ...

Odpowiedzi do Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik. :

8

(Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015

jest to serv bardziej for fun ale tez gramy na powaznie :d serv ma 3 adminow w kazdym tygodniu staram sie oddac nowe mapki. na serverze ejst odgroma pluginow :D:D wbijajcie to sie przekonacie :D zapraszam i czekam na opinie sloty-10 pingi- do male, ...

Odpowiedzi do (Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015 :

9

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

10

Server CS 1.6 Non Steam

Ip. 195.114.0.28:27045 Server jest postawiony na haslo w GAME PAD wiec jest zabronione publikowanie hasla :) Ale natomiast w opisie admina jest haslo :))) O to jego nr. GG - 7055971 Zapraszam WSZYSTKICH !! Server jest nowy ...

Trafność: 40%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "klany cs 1.6 non steam z serwerem"

1

Juz tlumacze czego na yoyo:D Po 1 jest to klan non steam Po 2 Klany tego typu

Juz tlumacze czego na yoyo:D Po 1 jest to klan non steam Po 2 klany tego typu często sie rozpadają A po 3 zalozylem ten temat by oceniac stronke a nie hosting ...

2

HJ#1 jest najlepszym serwerem non-steam i gram n nim czesto ;] polecem serwerek

HJ#1 jest najlepszym serwerem non-steam i gram n nim czesto ;] polecem serwerek ...

3

Wymagacie steam'a a tutaj wyraźnie pisze że klany non steam.

Wymagacie steam'a a tutaj wyraźnie pisze że klany non steam. ...

4

klany non steam to śmiech na sali ja mam jeden klan non steam ale tylko po to

klany non steam to śmiech na sali ja mam jeden klan non steam ale tylko po to zeby miec pass do rcona na serwie iu grac sobie z kumplami 1on1 ...

5

Klany Non Steam to zwykle zakładane przez dzieci, bo wątpie żeby ktoś ogarnięty

klany non steam to zwykle zakładane przez dzieci, bo wątpie żeby ktoś ogarnięty bawił się w takie coś... Dlatego nie wiem po co oni ciągle to nowe zakładają a po kilku dniach już o klanie nie ...

6

Cytat: klany non steam to śmiech na sali ja mam jeden klan non steam ale tylko

Cytat: klany non steam to śmiech na sali ja mam jeden klan non steam ale tylko po to zeby miec pass do rcona na serwie iu grac sobie z kumplami 1on1 :d Szczere wyznanie :) Cytat: klany non steam to zwykle zakładane przez dzieci, bo wątpie żeby ktoś ...

7

Nick Swoosh* Staż: Kilka lat na wielu forach Dział: Cały cs non steam i klany

Nick Swoosh* Staż: Kilka lat na wielu forach Dział: Cały cs non steam i klany cs 1.6 steam (chodzi o dział szukam klanu i klan szuka) Dlaczego ja ?? Wiem że mam bardzo mało postów, ale dostałem bana u was na wcześniejszym koncie. Jestem uczulony na ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "klany cs 1.6 non steam z serwerem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam