1
Juz tlumacze czego na yoyo:D Po 1 jest to klan non steam Po 2 klany tego typu często sie rozpadają A po 3 zalozylem ten temat by oceniac stronke a nie hosting ...
Trafność: 60%
2
HJ#1 jest najlepszym serwerem non-steam i gram n nim czesto ;] polecem serwerek ...
3
Wymagacie steam'a a tutaj wyraźnie pisze że klany non steam. ...
4
klany non steam to śmiech na sali ja mam jeden klan non steam ale tylko po to zeby miec pass do rcona na serwie iu grac sobie z kumplami 1on1 ...
5
klany non steam to zwykle zakładane przez dzieci, bo wątpie żeby ktoś ogarnięty bawił się w takie coś... Dlatego nie wiem po co oni ciągle to nowe zakładają a po kilku dniach już o klanie nie ...
6
Cytat: klany non steam to śmiech na sali ja mam jeden klan non steam ale tylko po to zeby miec pass do rcona na serwie iu grac sobie z kumplami 1on1 :d Szczere wyznanie :) Cytat: klany non steam to zwykle zakładane przez dzieci, bo wątpie żeby ktoś ...
7
Nick Swoosh* Staż: Kilka lat na wielu forach Dział: Cały cs non steam i klany cs 1.6 steam (chodzi o dział szukam klanu i klan szuka) Dlaczego ja ?? Wiem że mam bardzo mało postów, ale dostałem bana u was na wcześniejszym koncie. Jestem uczulony na ...