Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: hostage co ustawić w panelu

Wyniki szukania dla: klany cs z serwerem

Najbardziej trafne tematy dla "klany cs z serwerem"

1

cos z serwerem

To tak wchodze do gry CS i wchodze do neta i wybieram serwer.Wgrywa sie on i pokazuje mi sie taki napisa na dole ze mam chyba wrocic do menu i poziej jak chcem grac to tylko moge patrzec jak inni grają wie ktos oco chodzi ...

Odpowiedzi do cos z serwerem :

2
3

Serw Klany YFPL |

Przedstawiam wam serwa klanu YFPL | Jest to serw z AMX,Bez cziterów,bez lagów,miła atmosfera Czego więc jeszcze... Nazwa serwa to: server klanu YFPL#1 IP: YFPL.no-ip.biz serwer jest włączony tylko gdy jest admin.. o to jego nr. gg. 4202707 Więc ...

Odpowiedzi do Serw Klany YFPL | :

4

Problem z serwerem

...

Trafność: 50%

5

Problem z serwerem dedykowanym...

Mam pewien problem. Otóż po zainstalowaniu patchy 16 i 17 do CS:Source, nie mogę uruchomić programu do stawiania serwera dedykowanego. Czy ktoś ma ten sam problem i zna ...

Odpowiedzi do Problem z serwerem dedykowanym... :

6

Problem z serwerem nonSteam

Witam! Mam problem z serwerem CS Mania(to serv nonSteam) otóż gdy chce sie na niego wbić CS mi sie wyłącza kiedy na pasku ładowania wyskoczy mi "precaching resources" i winda wywala mi błąd:"wystąpił problem z aplikacją hl launcher i ...

Odpowiedzi do Problem z serwerem nonSteam :

7

Problem z moim serwerem !

Mam patcha 2.3 neta radiowego, ale gdy próbuje postawić serwer przez „hlds” tylko ja mogę na niego wejść. Nie mam pojęcia jak rozwiązać ten problem gdyby ktoś wiedział z góry dziękuje za ...

Odpowiedzi do Problem z moim serwerem ! :

8

Problem z serwerem

Czy moze mi ktos powiedziec co trzeba zrobic w serwie by: 1. Nie przezucalo CT do Terro i na odwrot 2. Nie bylo widać jak CT pisze TYLKO do swojego teamu 3. Aby CT nie mogl brać ...

Odpowiedzi do Problem z serwerem :

9

Problem z połączeniem z serwerem no steam

Witam. Jestem nowy na forum. Mam problem z Counter Strike : Condition Zero (oczywiście no steam). Podczas próby podłączenia do jakiegokolwiek serwera no steam wyświetla mi się taki komunikat: :cry: Wersja gry to 1.0 . Bardzo proszę o odpowiedź, jest ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem z serwerem no steam :

10

Problem z połączeniem się z serwerem

Siema. Piszę tutaj pierwszy raz i od razu zwracam się z prośbą o pomoc. Mam zainstalowanego CS'a (non steam), patcha v19, do tego patcha AllInOne. Niestety nie mogę połączyć się z serwerem dedykowanym (który na moje nieszczęście jest serwerem ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem się z serwerem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "klany cs z serwerem"

1

biorąc pod uwagę te pro lamerskie klany mozna tak powiedzieć

biorąc pod uwagę te pro lamerskie klany mozna tak powiedzieć ...

2

pomóżcie mi z serwerem do NEOSTRADY, wszystko mam (pliki), ale nie wiem co i

pomóżcie mi z serwerem do NEOSTRADY, wszystko mam (pliki), ale nie wiem co i gdzie. Prosze o kontakt 282999 ...

3

wezcie mi idzcie z takim klanem i serwerem spierdalaj chujociągu DAVID ja cie

wezcie mi idzcie z takim klanem i serwerem spierdalaj chujociągu DAVID ja cie złapie ...

4

Mam podobny problem z serwerem używam patcha 2.3 ale nikt nie morze się

Mam podobny problem z serwerem używam patcha 2.3 ale nikt nie morze się dołączyć. Mam neta radiowego gdyby ktoś wiedział co należy zrobić w takiej sytuacji niech napisze. ...

5

Serwer ŻĄL, nie polecam wcale, gdyn wszedłem, walczyyl jakieś klany, i admin

Serwer ŻĄL, nie polecam wcale, gdyn wszedłem, walczyyl jakieś klany, i admin mnie zbanowal..... Serdecznie......... żąl nie ...

6

Wiesz co nie wiem po co robisz klany ;] Myślę że masz około 12 lat i to już

Wiesz co nie wiem po co robisz klany ;] Myślę że masz około 12 lat i to już twój nie pierwszy nowo założony klan :] Załóż jeden a do końca a nie codziennie nowy ;) I te warunki rekrutacji mi sie nie podobają =/ Szukaj ludzi szukaj ale zaufanych ! a ...

7

Witam! mam problem ze swoim serwerem...gdy ktos sie z nim łączy jest juz na

Witam! mam problem ze swoim serwerem...gdy ktos sie z nim łączy jest juz na specu i pozniej cos go wywala, a w konsoli pisze mi "Reason: Client sent 'drop' " Nie wiem co sie dzieje :/ wczesniej mi dzialalo i ludzie normalnie wchodzili a ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "klany cs z serwerem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam