1
niestety nie o to mi kaman :cry: Chce sobie nagrac kawalek gry do pliku, potem odpalic go i wlaczyc realteka audio zeby dopasowac ustawienie dzwieku do ...
Trafność: 50%
2
-far cry (na tym pierwszym na pewno na niskich pójdzie) -Half-Life 2 (w bólach, ale po sztuczce na więcej FPS powinno być git też na tym pierwszym PC) -Colin McRae Rally 0.3 -Devastation -Unreal Tournament (zwykły i 2003 na pewno zadziała) -Return ...
3
-far cry (na tym pierwszym na pewno na niskich pójdzie) -gwarantuje Ci ze nie pojdzie -Half-Life 2 (w bólach, ale po sztuczce na więcej FPS powinno być git też na tym pierwszym PC) -zobacze -Colin McRae Rally 0.3 -zobacze -Devastation -zobacze ...
5
ja instalowalem far cry i nie mialem chyba takiego okienka:d tutaj chyba ci nie pomoga jesli chodzi o ...
7
Cytat: Napisał Drill 2. far cry (wiem że stare, ale to moja najbardziej ulubiona gra singleplayer'owa) dosc dobra ... Wyjdzie far cry 2 bedzie r0x ;] Cytat: Napisał Drill 7. Chrome stare i shit ... Cytat: Napisał Drill 8. Half-Life 2 + dodatek Lost ...