1
a ty od gry w Tibie... :roll: tibia to najwieksze zuo jaki wyszlo wszech czasow!! Nigdy tego nawet nie zainstaluje, nie mowiac o robieniu postaci... ŻAL ŻAL! dobry sposob, terrorist_98 pisze ogarniete poradniki/arty ...
Trafność: 50%
2
Cytat: Napisał .e4sY a ty od gry w Tibie... :roll: tibia to najwieksze zuo jaki wyszlo wszech czasow!! Jeżeli grałby w tibie to po co by wysyłam programik do blokowanie przeglądania stron ...
3
Cytat: Napisał .e4sY a ty od gry w Tibie... :roll: tibia to najwieksze zuo jaki wyszlo wszech czasow!! Nigdy tego nawet nie zainstaluje, nie mowiac o robieniu postaci... ŻAL ŻAL! dobry sposob, terrorist_98 pisze ogarniete poradniki/arty xD Ktoś ...
4
na komputerze mam 4 gry max payne - nie działa tibia - działa original war - działa cs - nie działa wiec ...
5
tibia to szajs... jedyny plus tej gry że można na niej sporo zarobić :D ...
6
Cytat: Napisał Johnny Kalesony tibia to szajs... jedyny plus tej gry że można na niej sporo zarobić Jasne :P Mam kumpla maniaka, który dzień w dzień siedział w kafejce przez kilka godzin dziennie (gdy nie miał w domu neta) i napieprzał w Tibię, a ...
7
Inne gry ? oczywiście hermanie w Deluxe Ski Jump 3 ... ...
Trafność: 25%