Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: tajne kody stalker, kody do gry xblaster

Wyniki szukania dla: kody do gry tibia na skille

Najbardziej trafne tematy dla "kody do gry tibia na skille"

1

Inne Gry

Gracie w cos innego? Jakies gry mmrpg? Osobiscie gram od dwoch roku w Tibie ; d Tak wiem glupia gra, ale jesli sie zacznie to trudno jest przestac ; d www.tibia.org.pl Jesli nie gracie to wlasnie tam mozecie sie dowiedziec troszke wiecej o tej grze ...

Odpowiedzi do Inne Gry :

Trafność: 25%

2

Restart kompa podczas gry

Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie ...

Odpowiedzi do Restart kompa podczas gry :

3

skille

jak sie sprawdza skill w grze?? i jaki skill najlepiej cwiczyc?? :oops: ...

Odpowiedzi do skille :

4

skille

czy moglibyscie podac jakies servery non-steam na ktorych mozna se skile podniesc jakies takie ...

Odpowiedzi do skille :

5

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

6

|Team Elektryk| zaprasza do gry !!!

Bardzo zapraszam na nowy serwer klanu |Team Elektryk| niestety swieci pustkami wiec bardzo prosze zebyscie go odwiedzali. Serwerowi nieczego nie brakuje ma wszystko co powinien. Sprawdz przekonaj sie. 62.181.5.5:27019 hasło ...

Odpowiedzi do |Team Elektryk| zaprasza do gry !!! :

7

Nie moge właczyć gry !!

Mam problem ponieważ nie mogę włączyć cs'a 1.6. wgrałem patcha wszystko ok. Włączam pojawiają sie te dwa kolosy jeden kuca drugi stoi i nic dalej sie nie dzieje. Pomóżcie proszę !!!! Czekam na odpowiedź i ...

Odpowiedzi do Nie moge właczyć gry !! :

8

Problem z uruchomieniem gry

Witam. Mam nastepujacy problem . Odpalam csa wyskakuje mi jakis obrazek z napisem Sesaura 3DPA czemu towrzyszy taki dziwny przeciagly dziwek i buba :( Nic nie moge zrobic bo mi sie zaraz gra zawiesza. Przeinstalowalem i jest to samo. W czm moze ...

Odpowiedzi do Problem z uruchomieniem gry :

9

Wasz idealny zestaw do gry w cs'a...

...czyli myszka,podkładka ewentualnie klawiatura! Ja mam myszke Logitech MX 400. Jestem z niej bardzo zadowolony chociaz jeszcze nie w pełni się w nią wczułem :)) :P :D (Jest nowa :D :P). Podkładka to Steelpad,a klawiature mam zwykłą tracer'a i dla ...

Odpowiedzi do Wasz idealny zestaw do gry w cs'a... :

10

sXe Injected - Wywalanie z gry

[CS 1.6 NS v26] + [sXe Injected 3.9] Problem jest następujący. Kiedy wchodzę na serwer, na którym nie ma sXe, wszystko jest fajnie, śmiga. A kiedy próbuję wejść na serwer, który ma sXe (mam je odpalone też w tle), to w momencie pokazania się okienka ...

Odpowiedzi do sXe Injected - Wywalanie z gry :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "kody do gry tibia na skille"

1

a ty od gry w Tibie... :roll: Tibia to najwieksze zuo jaki wyszlo wszech

a ty od gry w Tibie... :roll: tibia to najwieksze zuo jaki wyszlo wszech czasow!! Nigdy tego nawet nie zainstaluje, nie mowiac o robieniu postaci... ŻAL ŻAL! dobry sposob, terrorist_98 pisze ogarniete poradniki/arty ...

Trafność: 50%

2

Cytat: Napisał .e4sY a ty od gry w Tibie... :roll: Tibia to najwieksze zuo

Cytat: Napisał .e4sY a ty od gry w Tibie... :roll: tibia to najwieksze zuo jaki wyszlo wszech czasow!! Jeżeli grałby w tibie to po co by wysyłam programik do blokowanie przeglądania stron ...

3

Cytat: Napisał .e4sY a ty od gry w Tibie... :roll: Tibia to najwieksze zuo

Cytat: Napisał .e4sY a ty od gry w Tibie... :roll: tibia to najwieksze zuo jaki wyszlo wszech czasow!! Nigdy tego nawet nie zainstaluje, nie mowiac o robieniu postaci... ŻAL ŻAL! dobry sposob, terrorist_98 pisze ogarniete poradniki/arty xD Ktoś ...

4

na komputerze mam 4 gry max payne - nie działa tibia - działa original war -

na komputerze mam 4 gry max payne - nie działa tibia - działa original war - działa cs - nie działa wiec ...

5

Tibia to szajs... jedyny plus tej gry że można na niej sporo zarobić :D

tibia to szajs... jedyny plus tej gry że można na niej sporo zarobić :D ...

6

Cytat: Napisał Johnny Kalesony Tibia to szajs... jedyny plus tej gry że można

Cytat: Napisał Johnny Kalesony tibia to szajs... jedyny plus tej gry że można na niej sporo zarobić Jasne :P Mam kumpla maniaka, który dzień w dzień siedział w kafejce przez kilka godzin dziennie (gdy nie miał w domu neta) i napieprzał w Tibię, a ...

7

Inne gry ? oczywiście hermanie w Deluxe Ski Jump 3 ...

Inne gry ? oczywiście hermanie w Deluxe Ski Jump 3 ... ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "kody do gry tibia na skille"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam