Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: kolorowe napisy do zrobienia

Najbardziej trafne tematy dla "kolorowe napisy do zrobienia"

1

Kolorowe napisy w friends

Mini poradnik by NicR (Ma5t3r) Jak coś takiego zrobić? Piszesz przed przed tekstem który chcesz napisać /me . Przykład: Kod: /me hacking your steam. Miłej zabawy z wrabianiem kolegów ...

Odpowiedzi do Kolorowe napisy w friends :

2

kolorowe napisy

W pluginie sell_weapons.amxx (do sprzedawania broni) co jakiś czas pokazuje sie napis na say'u: [SELL] Aby sprzedac swoja bron wpisz /sell Albo w pluginie hpk_pl: [HPK] Gracze z pingiem wyższym niż 200ms zostana wyrzuceni napisy te pokazują sie w ...

Odpowiedzi do kolorowe napisy :

Trafność: 66.67%

3

Kolorowe napisy

Potzrebuje pluginu. Na serwerze wyświtlają sie automatycnie co jakiś czas kolorowe npisy, np reklamy ...

Odpowiedzi do Kolorowe napisy :

5

Napisy co chwile pojawiające się na środku ekranu.

Witam. Widziałem już nie raz taką rzecz na serwerach. Chodzi mi o takie napisy pojawiające się podczas gry na środku ekranu i na dole. Powiedzcie mi jak sie je robi. A jeżeli był już podobny temat to dajcie link. Z góry thanx :mrgreen: ...

Odpowiedzi do Napisy co chwile pojawiające się na środku ekranu. :

6

Kolorowe Postacie do CS ( NAWET DO STEAM ! )

Przedstawiam wam tworzone przezemnie kolorowe postacie do CS DOWNLOAD 9,25 MB kolory: CT- niebieski, glowy blekitne TT- czerwony, glowy pomaranczowe instalacja: rozpakowujemy spakowane pliki Steam: pliki wklejamy do: ...

Trafność: 33.33%

7

Kolorowe Modele Do CS (NAWET STEAM)

Przedstawiam wam tworzone przezemnie kolorowe postacie do CS DOWNLOAD 9,25 MB kolory: CT- niebieski, glowy blekitne TT- czerwony, glowy pomaranczowe instalacja: rozpakowujemy spakowane pliki Steam: pliki wklejamy do: ...

Odpowiedzi do Kolorowe Modele Do CS (NAWET STEAM) :

8

szukam pluginu do zrobienia regulaminu

szukam pluginu, w ktorym po wpisaniu /regulamin albo /zasady otwiera się takie okienko (takie same jakbym wpisal /top15) ale ten sa wypunktowane zasady. moze znacie lepszy plugin. z gory thx. oczywiscie punkcik ...

Odpowiedzi do szukam pluginu do zrobienia regulaminu :

9

[PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy)

Ultimate Sounds PL / Polish Kill Streak, headshot, killingspree, godlike Opis: Wiele osób chce mieć dźwięki headshot, multikill, godlike itd. na swoim serwerze. Ja tutaj je daję, tylko w polskiej wersji zmodyfikowałem plugin Ultimate Sounds. Użyłem ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy) :

10

Napisy w photoshopie

Odbicie tekstu 1.Tworzymy nowa pracę (Ctrl+N) o dowolnej rozdzielczości (W moim przypadku 500 x 180). 2.Dowolnie wypełniamy tło. 3.Wybieramy Tekst (T) i wpisujemy dowolny tekst który będziemy edytować. 4.Powielamy warstwę z tekstem (Ctrl+J). 5.Na ...

Odpowiedzi do Napisy w photoshopie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "kolorowe napisy do zrobienia"

1

Ddobry, plugin amx_ejl_adminchat.amxx ; kolorowe napisy jak dobrze zrozumiałem

Ddobry, plugin amx_ejl_adminchat.amxx ; kolorowe napisy jak dobrze zrozumiałem to bind będzie taki bind <klawisz> say ...

2

ej ale mi nie chodzi o kolorowe napisy tylko ze pisze jako admin na srodku

ej ale mi nie chodzi o kolorowe napisy tylko ze pisze jako admin na srodku ekranu ...

3

1.ad_manager /kolorowe napisy w say'u (reklama

1.ad_manager /kolorowe napisy w say'u (reklama itp) ...

4

2/10 ? Wszystko gotowe, tylko dodałeś napisy, i to te kolorowe. Poczytaj tutki,

2/10 ? Wszystko gotowe, tylko dodałeś napisy, i to te kolorowe. Poczytaj tutki, a nie google ...

5

ewntualnie plugin ad_menager - wyskakuja kolorowe napisy na say co jakiś

ewntualnie plugin ad_menager - wyskakuja kolorowe napisy na say co jakiś czas ...

6

co do tego advertisments.ini mógłby ktoś napisać jak uzyskać kolorowe napisy

co do tego advertisments.ini mógłby ktoś napisać jak uzyskać kolorowe napisy jak na screenie ?? a co do 2 to tu wysylam caly screen z 1 serwera Myśle że można było by to dać do jakiegoś pliku .txt zeby dalo sie ...

7

musis sobie zbinodwac slowa wpisz w google. kolorowe napisy w cs to

musis sobie zbinodwac slowa wpisz w google. kolorowe napisy w cs to znajdzesz ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "kolorowe napisy do zrobienia"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam