Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: komenda na grawitacje na mapie surf_ski2

Najbardziej trafne tematy dla "komenda na grawitacje na mapie surf_ski2"

1

surf ski 2 komenda sv_stepsize 210

włanczam serwa i mape surf_ski i wpisuje komende sv_stepsize 210 chcialbym jej nie wpisywac jak wlanczam mape surf ski2 zeby odrazu zostala wpisana po odpaleniu mape surf dam ...

Odpowiedzi do surf ski 2 komenda sv_stepsize 210 :

2

Jak grac na mapie surf

Jak gram na mapie surf to inni zapierdalają i jakoś skaczą a ja tylko wolno się ślizgam Jak w to grać żeby też zapierdalać i móc skakać ??? Jest jakiś poradnik bo szukałem i tylko serwery z mapa surf ...

Odpowiedzi do Jak grac na mapie surf :

Trafność: 40%

6

spectate team only --> jaka komenda w server.cfg

Jaka komendę wpisać w server.cfg aby hlds ustawiał mi się auto na to aby po dead mozna było patrzec tylko na ...

Odpowiedzi do spectate team only --> jaka komenda w server.cfg :

7

nazwa strony na mapie

Witam chcialem dodac nazwe strony do orginalnych map tylko mam pytanie,jak to zrobic i czy jak dodam to ktos bedzie musial sciagac aby ten napis czy cala ...

Odpowiedzi do nazwa strony na mapie :

8

jaka to komenda/a może plugin

Szuakm komendy/plugina, który zablokuje możliwość dołączania podczas gry jak ktoś podłączy się do teamu np. jest środek rund ktoś dołącza do drużyny i normalnie zaczyna grać - jak zrobić aby po dołączeniu do teamu byl dead i czekał na następną ...

Odpowiedzi do jaka to komenda/a może plugin :

9

Surf: DeathMatch - IP: 193.239.224.4:27016

Hmmm serwer z pomysłem, ale wykonanie hmmmm... słabe? Admini boty chcieli dać mi perma za to że kampie i zabijam respa, ale tam jest spawn więc jak to możliwe? Serwer sie wyłącza gdy jest 14 osób, radze zmienić liczbę slotów... Ogólna ocena Spoko ...

Odpowiedzi do Surf: DeathMatch - IP: 193.239.224.4:27016 :

10

Surf

Wpadłem na pomysł wgrania na serwa (h1 :P) paru map surf... (np.: surf_ninja, surf_ski2 itp.) Na mapach tego typu nie strzela się, tylko surfuje po specjalnych pochyłych ścianach Dla nie obeznanych : surf, technika "surfowania, zjazdu" po ...

Odpowiedzi do Surf :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "komenda na grawitacje na mapie surf_ski2"

1

na surf ski i surf ski2 , aby wyjść z klatki potrzeba przynajmniej 2 osób , aby

na surf ski i surf ski2 , aby wyjść z klatki potrzeba przynajmniej 2 osób , aby wyjść . Musisz nacisnąć taki czerwony guzik na górze w klatce , można w 2 osoby , albo zmienić grawitację na np. 200 - komenda sv_gravity 200 , domyślna grawitacja ...

2

nie prawda musi byc admin jak jest surf i wpisuje ta komenda a po zmianie mapy

nie prawda musi byc admin jak jest surf i wpisuje ta komenda a po zmianie mapy juz sie anuluje dla mnie najlepsza wartosc to sv_stepsize ...

3

to postaw serw na jakiejs standardowej mapie, i wpisz w consoli: changelevel

to postaw serw na jakiejs standardowej mapie, i wpisz w consoli: changelevel xx_xxx (gdzie xx_xxx oznacza te niestandardowa mape) moze da tak rade a jak nie to ja nie ...

Trafność: 20%

4

hmm cos mi to niedziala;f a wystarczy tylko komenda?;c

hmm cos mi to niedziala;f a wystarczy tylko komenda?;c ...

5

Nie działa ta komenda :(

Nie działa ta komenda :( ...

6

chyba ta komenda będzie dobra :D wpisz w konsoli hud_fastswitch 1

chyba ta komenda będzie dobra :D wpisz w konsoli hud_fastswitch 1 ...

7

jezeli masz zaistalowanego jakiegos patch to ta komenda niedziala. poprostu

jezeli masz zaistalowanego jakiegos patch to ta komenda niedziala. poprostu zaistaluj cs 1.6 ale nie non steam i powinno dzialac:D:D:D ja jak niemialem neta to gralem z botami na cs 1.6 a tera to cs 1.6 non ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "komenda na grawitacje na mapie surf_ski2"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam