Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: komenda na odbanowanie

Najbardziej trafne tematy dla "komenda na odbanowanie"

3

spectate team only --> jaka komenda w server.cfg

Jaka komendę wpisać w server.cfg aby hlds ustawiał mi się auto na to aby po dead mozna było patrzec tylko na ...

Odpowiedzi do spectate team only --> jaka komenda w server.cfg :

4

jaka to komenda/a może plugin

Szuakm komendy/plugina, który zablokuje możliwość dołączania podczas gry jak ktoś podłączy się do teamu np. jest środek rund ktoś dołącza do drużyny i normalnie zaczyna grać - jak zrobić aby po dołączeniu do teamu byl dead i czekał na następną ...

Odpowiedzi do jaka to komenda/a może plugin :

5

Komenda do admina !!

Mam admina na serwerze i chciałbym zrobić takie coś gdzie widziałem u kogoś na serwerze. Dokładnie chodzi mi o to: Jaka jest komenda do wpisywania pytań coś jak sonda.?Tak jak jest po wybraniu map do głosowania tylko abym mógł sam zadać pytanie np. ...

Odpowiedzi do Komenda do admina !! :

7

Komenda

Ponownie prosze o komende ze jak zgine to bede mogl patrzec jak ct gra i tt. to mi nie dziala: mp_forcecamera 0 dla amx : amx_cvar mp_forcecamera 0 no i mp_fadetoblack 0 (tak na wszelki wypadek) Pomogłem ? Wiesz co zrobić. Prosze o odpowiedz. A i ...

Odpowiedzi do Komenda :

Trafność: 50%

8

Komenda sv_lan

Co oznacza komenda sv_lan 0/1 często się z nią spotykam i chciałbym wiedzieć co ...

Odpowiedzi do Komenda sv_lan :

9

Plugin/Komenda/Ustawienie

Witam szukam jak w temacie pluginu który by ustawiał np do wybranych mapek wybrane pluginy np na mapie awp_wall zeby sie uruchamiały plugi np(noe rush, itp a juz na mapie np de_dust2 roundsound itp..Wiem ze coś sie robiło.. tworzyło.. z osobna dla ...

Odpowiedzi do Plugin/Komenda/Ustawienie :

10

komenda

jaka jest komenda na to zeby jak np klikne 1 to odrazu mi sie np m4 wrzuci ?? z gory thx ...

Odpowiedzi do komenda :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "komenda na odbanowanie"

1

Wiesz co?! zamiast teraz probowac od HA z przeprosinami o odbanowanie i

Wiesz co?! zamiast teraz probowac od HA z przeprosinami o odbanowanie i odbywana kara zalowac ze grales na wh to ty sie wyklocasz!!! sluchaj gram 4 lata i mialem admina na nie jednym serwerze wiec wiem i jestem wstanie wykryc cheata!! nie kloc sie ...

2

hmm cos mi to niedziala;f a wystarczy tylko komenda?;c

hmm cos mi to niedziala;f a wystarczy tylko komenda?;c ...

3

Nie działa ta komenda :(

Nie działa ta komenda :( ...

4

chyba ta komenda będzie dobra :D wpisz w konsoli hud_fastswitch 1

chyba ta komenda będzie dobra :D wpisz w konsoli hud_fastswitch 1 ...

5

jezeli masz zaistalowanego jakiegos patch to ta komenda niedziala. poprostu

jezeli masz zaistalowanego jakiegos patch to ta komenda niedziala. poprostu zaistaluj cs 1.6 ale nie non steam i powinno dzialac:D:D:D ja jak niemialem neta to gralem z botami na cs 1.6 a tera to cs 1.6 non ...

6

Cytat: 1 . - kup server w games net lub w innej firmie i wyłoncz VAC2 komenda

Cytat: 1 . - kup server w games net lub w innej firmie i wyłoncz VAC2 komenda w server.cfg , zemin secure 1 na 0 2. - wejdz w folder ze steam w steapps w folder Counter-Strike i odla hlds i odznacz Secure (Valve anti cheat) Zal . Nic nie bylo mowy ...

7

qrwa jest komenda do tego ;( ale nie pamiętam jaka. Będę musiał zaraz

qrwa jest komenda do tego ;( ale nie pamiętam jaka. Będę musiał zaraz przeczesać ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "komenda na odbanowanie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam