Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: komenda na szybkie przeładowanie broni w css

Najbardziej trafne tematy dla "komenda na szybkie przeładowanie broni w css"

1

ŁADOWANIE SERVERA POMOCY CSS PROSZE POMOCY

Witam , jestem nowy na forum , Nazywam się Mateusz i gram w CSa od jakis 2ch lat . Dzisiaj zainstalowałem css sciagnełem 2 patche 1-16 oraz 17 zainstalowałem , ale nadal gdy chce włączyc server to błyskawicznie sie 2 paski ładują i znikia i tak w ...

Odpowiedzi do ŁADOWANIE SERVERA POMOCY CSS PROSZE POMOCY :

2

Szybkie przekładanie broni na non steamie

Witam , mam pytanie i prosze o pomoc. Jesli ktos wie jak ustawic przedładanie broni bez odbezpieczania piszcie!!! Kombinowałem z HLTV models ale to nic nie dało ...

Odpowiedzi do Szybkie przekładanie broni na non steamie :

3

szybkie zmienianie broni C.D.

http://www.forum.wiaderko.com/topics...ig-vt28285.htm nie o to mi dokladnie chodziło, nei ma animacji, jednak jest czas ktory trzeba odczekac na oddanie strzalu z awpeki lub innego arsenalu (normalnie z animacją to było odbiezpieczanie broni :P) ...

Odpowiedzi do szybkie zmienianie broni C.D. :

Trafność: 40%

5

szybkie wybieranie broni

chcialem sie spytaj co trzeba wpisac w consoli aby wybierac bron cyferkami 1,2,3,4, ... ...

Odpowiedzi do szybkie wybieranie broni :

6

CSS jak zorbic maly celownik komenda ??

Czesc.Dzis chcialbym was spytac jak sie robi maly celownik komedna ?Dokladniej o co mi chodzi?? Wczoraj jakis koles kazal cos wpisac bylo to cl...(tu nie wiem co wpisane bylo) 3000 czyli jakas wielkosc celownika.Gdy to zrobilem bym malutki ...

Odpowiedzi do CSS jak zorbic maly celownik komenda ?? :

7

Szybkie przeladowywanie broni

Witam. Raz grałem spokojnie na serwie i gdy mnie zabili to patrzałem na kolesia. I gdy mu skończya się amunicja, przeładował (m4a1) i nie odbezpieczył do końca a juz strzelał. W nastepnej rundzie miał deagla i gdy przeładowywał to jak mu się jeszcze ...

Odpowiedzi do Szybkie przeladowywanie broni :

8

Skrypty do kupywania broni

Możecie Mi powiedzieć jak zrobić te "skrypty" czy jak to się nazywa, ponieważ denerwujące jest co chwile wcisknie klawisza "B" itd. Wiem że można zrobić że jednym klawiszem kupisz sobie wybrane przedmioty typu karabin, granat lub ...

Odpowiedzi do Skrypty do kupywania broni :

9

CSS "do not Match..."

elo! sciagnalem wlasnie css v25 ale gdy chce wejsc na jakis server to wyskakuje mi "do not match this version,please restart the game" o co chodzi :???: :shock: ...

Odpowiedzi do CSS "do not Match..." :

10

CSS "do not Match..."

Elo ściągnąlem sobie css Non steam v25 i gdy próbuje wejśc na jakiś serwer wyskakuje mi komunikat "Do Not Match Your Version This Game.Please Restart Game" co to :!: ...

Odpowiedzi do CSS "do not Match..." :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "komenda na szybkie przeładowanie broni w css"

1

komenda cl_bobup oznacza chyba odrzut broni a ta druga chyba rozrzut komendy

komenda cl_bobup oznacza chyba odrzut broni a ta druga chyba rozrzut komendy tylko zmieniają u Ciebie to, bronie i tak miota a hud_fastswitch to szybka zmiana broni-.- Czyli że np. jak naciśniesz klawisz numer 1 to od razu zmienia ci się broń a nie ...

2

Zainstalowałem patche i jak włączam, to mi się ładowanie CSS włącza i się od

Zainstalowałem patche i jak włączam, to mi się ładowanie css włącza i się od razu wyłącza ...

3

hehe... z tego co wiem to nie ma takiego czegos jak szybkie przekladanie broni

hehe... z tego co wiem to nie ma takiego czegos jak szybkie przekladanie broni mozesz bardziej sprecyzowac pytanie ...

4

Nie ma sposobu na skrócenie przeładowania broni. LOCK.

Nie ma sposobu na skrócenie przeładowania broni. LOCK. ...

5

niemam. masz umiętność konwertowania tekstur broni z css do cs 1.6 ? (ja

niemam. masz umiętność konwertowania tekstur broni z css do cs 1.6 ? (ja mam ...

6

SpenSer, ta zabijesz jednego i przeładowanie nie pokazałeś tu żadnych

SpenSer, ta zabijesz jednego i przeładowanie nie pokazałeś tu żadnych umiejętności każdy ta potrafi dać nagraj demo i strzelca z awp i jednej rundzie zabije np jednego potem sklei to i ze niby super filmik a nawet tam nic nie widać bo schowasz sie i ...

7

jedyny legalny skrypt to szybkie kupowanie broni. a to co jest na board.cs.pl

jedyny legalny skrypt to szybkie kupowanie broni. a to co jest na board.cs.pl nas gówno obchodzi ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "komenda na szybkie przeładowanie broni w css"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam