Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: komenda w cs zeby nie powiększał się celownik w trakcie strzału

Najbardziej trafne tematy dla "komenda w cs zeby nie powiększał się celownik w trakcie strzału"

1

nie wczytuje sie komenda

mam serwer surf only ale potrzebuje do niego komende sv_airaccelerate 100 wpisuje ja do server.cfg oto on: Kod: / Use this file to configure your DEDICATED server. // This config file is executed on server start. // disable autoaim sv_aim 0 // ...

Odpowiedzi do nie wczytuje sie komenda :

3

Gdzie się podział kurna mój celownik

Mam taki "mały" problem. Włączam sobie CS (normalnie jak zwykle) zaczynam grać kupuje sobie AWP klikam na przycisk odpowiadający zoomowi a tu zamiast ładnego odzwierciedlenia widoku przez snajperską lunete mam zwykłe kułko (patrz fotka ...

Odpowiedzi do Gdzie się podział kurna mój celownik :

4

Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/

Wiem ze pisalem juz kiedys taki post ale nic nie pomoglo A teraz znajduje sie troche w nowej sytuacji otoz wykupilem serwer na gamesnet.pl i po pierwsze (postepujeac wedlug tej instrukcji http://www.wiaderko.com/cs/poczeklania/art/131) nie widze ...

Odpowiedzi do Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/ :

Trafność: 25%

5

Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów

Mam Problem Gdy Właczam Cs i chce sie podłaczyc do jakiegos serveru Pisze Your version does not match the servers Please restart the game ...

Odpowiedzi do Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów :

6

Nie moge zalogować się do serwerów.

Mam problem. Kiedy klikam find servers. i później wybieram jakikolwiek serwer to pisze. Your version does not match the server. Please restart the game. nie wiem co mam z tym zrobić. nie mam zainstalowanego żadnego patcha. jeżeli jest konieczne to ...

Odpowiedzi do Nie moge zalogować się do serwerów. :

7

Nie włączający się steam

Przedwczoraj kupiłem sobie CS Anthology. I po instalacji steama, a następnie stworzyłem konto i ściągnąłem CS i resztę. Gdy następnego dnia chciałem se pograć to nie włączał się steam. Zrobiłem deinstalkę i ponownie zainstalowałem, to następnego ...

Odpowiedzi do Nie włączający się steam :

8

Jak dodac zeby z dana mapa sciagaly sie dane pliki.

Chce cos wymusic zeby przy zaladowywaiu mapy pobieralo innymi moje pliki ktore wczesniej sam ustalilem. Np potrzebn mi to jest jak np cos podmnienie zeby ten gosciu przy ponownym sciagnieciu mial te nowosci np inny wyglad broni ...

9

CS sie nie wlacza.... Help!

Jeszcze przedwczoraj steam mi dzialal prawidlowo i wszystko bylo ok ale pewnego razu po prostu wylaczylem csa... i steam mi sie updatowal, no dobra wszystko ok wlaczam sobie csa jak gdyby nigdy nic "przygotowywanie do uruchomienia counter ...

Odpowiedzi do CS sie nie wlacza.... Help! :

10

AMX nie da się wyłonczyć...

Siema teraz to już mam poważny problem :D Cały amx chula jak ta lala ale na spary nie moge go wyłonczyć wpisuje amx_off to pisze ze nie ma takiej komendy :/ POMOC PROSZE ...

Odpowiedzi do AMX nie da się wyłonczyć... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "komenda w cs zeby nie powiększał się celownik w trakcie strzału"

1

zadnej hack xD jest komenda ze celownik sie nie powieksza :lol: wiem tylko

zadnej hack xD jest komenda ze celownik sie nie powieksza :lol: wiem tylko jedno ze zaczyna się na cl. nie wiem jak ci wytlumaczyc z tym fleszem. ;| widzisz ze szybko zmienia flesza, o to mi chodzi z reszto masz filmik . Czekam na ...

Trafność: 62.5%

2

Cytat: Napisał pr0jestem Celownik podczas strzalu sie nie powieksza podczas

Cytat: Napisał pr0jestem celownik podczas strzalu sie nie powieksza podczas chodzenia chyba - cl_dynamiccrosshair 0 Cytat: Napisał pr0jestem celownik podczas chodzenia, skakania, kucania nie zmienia swoich rozmiarow, toż właśnie to powyżej Cytat: ...

Trafność: 50%

3

to nie komenda , trzeba poprostu podmienic tekstury, nie wydaje mi się zeby to

to nie komenda , trzeba poprostu podmienic tekstury, nie wydaje mi się zeby to bylo ...

4

niema możliwości aby celownik sie nie powiększał podczas strzelania

niema możliwości aby celownik sie nie powiększał podczas strzelania ...

5

Cytat: Napisał JohnCena007 jak zrobic tak zeby nie zmiejszam sie celownik przy

Cytat: Napisał JohnCena007 jak zrobic tak zeby nie zmiejszam sie celownik przy biegu kilka razy wpisallem do konsoli tam jakies slowo i mi sie C's wylanczal i zrobic porprawnie zeby mi dizaloo xD @ortografia : Jak zrobić tak, żeby przy biegu nie ...

6

Dobra boty.Da sie zrobic celownik do awp ale nie powiem wam jak bo nie bede

Dobra boty.Da sie zrobic celownik do awp ale nie powiem wam jak bo nie bede szerzyl cziterstaw a w sumie co to za czit jak te awp jest takie nie celne ze ...

Trafność: 37.5%

7

Mi ten celownik dynamiczny nie przeszakdza przyzwyczaiłem się chyba :D Nawet

Mi ten celownik dynamiczny nie przeszakdza przyzwyczaiłem się chyba :D Nawet pomaga w pewnym stopniu ...

Trafność: 37.5%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "komenda w cs zeby nie powiększał się celownik w trakcie strzału"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam