1
zadnej hack xD jest komenda ze celownik sie nie powieksza :lol: wiem tylko jedno ze zaczyna się na cl. nie wiem jak ci wytlumaczyc z tym fleszem. ;| widzisz ze szybko zmienia flesza, o to mi chodzi z reszto masz filmik . Czekam na ...
Trafność: 62.5%
2
Cytat: Napisał pr0jestem celownik podczas strzalu sie nie powieksza podczas chodzenia chyba - cl_dynamiccrosshair 0 Cytat: Napisał pr0jestem celownik podczas chodzenia, skakania, kucania nie zmienia swoich rozmiarow, toż właśnie to powyżej Cytat: ...
Trafność: 50%
3
to nie komenda , trzeba poprostu podmienic tekstury, nie wydaje mi się zeby to bylo ...
4
niema możliwości aby celownik sie nie powiększał podczas strzelania ...
5
Cytat: Napisał JohnCena007 jak zrobic tak zeby nie zmiejszam sie celownik przy biegu kilka razy wpisallem do konsoli tam jakies slowo i mi sie C's wylanczal i zrobic porprawnie zeby mi dizaloo xD @ortografia : Jak zrobić tak, żeby przy biegu nie ...
6
Dobra boty.Da sie zrobic celownik do awp ale nie powiem wam jak bo nie bede szerzyl cziterstaw a w sumie co to za czit jak te awp jest takie nie celne ze ...
Trafność: 37.5%
7
Mi ten celownik dynamiczny nie przeszakdza przyzwyczaiłem się chyba :D Nawet pomaga w pewnym stopniu ...
Trafność: 37.5%