Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: komendy dla admina w csie 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "komendy dla admina w csie 1.6"

1

komendy admina dla upierdliwych ludzi

wiec tak chodzi mi o komende po ktorej raczej nikt nie bedzie chcial wrocic juz na moj serwer, bo np ktos ma non steama i neo czyli nawet jak dam mu bana to i tak moze wejsc pozniej na serwa a mi chodzi o komendy typu np. ta co wywala do pulpitu ...

Odpowiedzi do komendy admina dla upierdliwych ludzi :

Trafność: 60%

2

Komendy Admina

No to tak zrobiłęm swój serwer lecz nie znam komend admina napszyklad na kicki na bana na zmiane planszy zdeby dac komus slapa ze tak lata xD albo na przeniesienie kogos naprzyklad z ct to terro...Jak ktoś zna prosze żeby napisał w tym temacie... ...

Odpowiedzi do Komendy Admina :

Trafność: 40%

3

pytanie dotyczące hasła dla admina

Czy można ustalić tak abym miał 2 hasła u kumpla na servie inne a u mnie inne czy ciagle musze zmieniac w konsoli setinfo "_pw" "haslo" jezeli chce byc adminem na servie czy da sie jakos ustawic 2 na ...

Odpowiedzi do pytanie dotyczące hasła dla admina :

4

czapka dla admina

napisałby kto ten plugin...tylko chodzi mi o to zeby miec inne czapki niz te standardowe...czyli admin jak bedzie w ct:to zamiast hełmu to bede mial jamacahat2.mdl a jak bede w tt to zamiast beretu bede mial ...

Odpowiedzi do czapka dla admina :

5

Szukam plugina dla admina

Witam. Szukam plugina takiego ktury robi miejsce dla adma. Nie rezerwacja slotu. Hodzi mi o to ze jak serwer jest pelny to np. kicuje naj slabszego gracza. jest taki ...

Odpowiedzi do Szukam plugina dla admina :

6

Komendy Admina

Zrobiłem wszystko OK co do admina i chciałem sie zapytac jakie są podstawowe komendy admina i co one robią. 2. Szukałem ale nic nie znalazłem i chciałem sie dowiedziec jak moge zrobic zeby pod koniec mapki gracze mogli głosować o następną mapke jaka ...

Odpowiedzi do Komendy Admina :

9

Szukam pluginu dla admina

Witam, czy ma ktoś link do pluginu do amxx dzieki ktoremu admin moze robic wybranemu graczowi screen (zapisujący sie na komputerze admina) w celu sprawdzenia czy nie ma cheatow szukalem niemal wszedzie i jedyne co znalazlem to taki ktory banuje i ...

Odpowiedzi do Szukam pluginu dla admina :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "komendy dla admina w csie 1.6"

1

OK dzieki ale ja szukam komendy dla kolegi admina.bo sie plynnie surfowac

OK dzieki ale ja szukam komendy dla kolegi admina.bo sie plynnie surfowac nie ...

Trafność: 60%

2

nie musisz sie nawet logowac wpisujesz komendy admina i masz smiesznie

nie musisz sie nawet logowac wpisujesz komendy admina i masz smiesznie ...

3

musisz miec admina z flaga kicka.Niema zadnej komendy modele same sie wlaczaja

musisz miec admina z flaga kicka.Niema zadnej komendy modele same sie wlaczaja jesli masz ...

4

Muzinek100, w konsoli hlds możesz wpisywać komendy i tyle ;P masz admina...

Muzinek100, w konsoli hlds możesz wpisywać komendy i tyle ;P masz admina... ...

5

dodaje ale dalej nie dzialaja komendy w csie np jak chce mape zmienic(np. map

dodaje ale dalej nie dzialaja komendy w csie np jak chce mape zmienic(np. map de_aztec) to sam zmieniam a inni na tamtej zostaja co do mapcycle wyszukiwalem taki plik na calym dysku twardym i nie ...

6

ustawiłes sobie hasło dla admina w amxx, lecz nie wpisales go w konsoli przed

ustawiłes sobie hasło dla admina w amxx, lecz nie wpisales go w konsoli przed wejsciem na serv wpisz: setinfo "_pw" ...

7

Pozdro dla head admina papkina xD

Pozdro dla head admina papkina xD ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "komendy dla admina w csie 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam