1
lol na 30 fps grales :/ :D ja jak zapomne wpisac komendy i mam 71 fps to krew mnie zalewa ja tylko moge na 99 fps inaczej psycha siada :D Daje 7 fajne pierwsze akcje z AWP ...
Trafność: 66.67%
2
a tu masz komendy jakie nalezy dopisac do cfg aby bylo wiecej fps: Kod: # cl_himodels 0 # r_detailtextures 0 # r_detailtexturessupported 0 # cl_dynamiclights 0 # cl_shadows 0 # cl_minmodels 1 # gl_max_size 64 # fastsprites 2 # cl_weather 0 # ...
3
Wyłącz synchronizację pionowę, wklej komendy fps zmiejsz parametry grafiki wszystko tutaj ...
4
Cytat: Napisał Gutierrez Wyłącz synchronizację pionowę, wklej komendy fps zmiejsz parametry grafiki wszystko tutaj znajdziesz. Wytłumaczy mi ktoś gdzie to wszystko znajde gdzie co jak? gg:9457739 lub niech tutaj ...
5
Wyłącz synchronizacje pionową i wpisz komendy działające na fps... A jak masz mocny sprzęt to wyciągnie ci 100 fps Pozdrawiam! ...
6
a zna ktos komendy na zmniejszenie fps??? kiedys wpisalem, ale zrobilem reinstal cs'a i mi uciekly. Pamietam ze to byly czy komendy, sry jak pisze w zlym temacie ...
7
jakie sa komendy na zmniejszenie fps? ...