Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: komendy na pokazywanie fps

Najbardziej trafne tematy dla "komendy na pokazywanie fps"

1

komendy na fps

Opcja szukaj "kupe" dała także pytam sie tu. Zna ktoś jakieś komendy na fps? Mam słabego kompa, synchronizacja pionowa off oczywiście, high fps modele zassane, ale to nadal za mało. Na jeden pięć było od groma takich komend więc mam ...

Odpowiedzi do komendy na fps :

Trafność: 66.67%

2

FPS

Mam pytanie czy to dobrze że mam przeważnie 70 fpsów.. czy to za mało? ...

Odpowiedzi do FPS :

3

Nie działają komendy

Mam problem 50% komend nie działa na moim kompie np amx_restrict co robić ?! ...

Trafność: 33.33%

4

Komendy

Nie działają mi komendy np. amx_restrict, amx_show_activity i amx_reservation, amx_glow Nie działają również : /me, /hp, /admin, /rank Dlaczego ? Próbowałem wszystkiego i dalej nie działa ...

6

Fps

zainstalowalem od nowa csa. jaka byla komenda, aby w dolnym prawym rogu pisalo ile jest fps itp??? a znacie jeszcze jakies przydatne ...

Odpowiedzi do Fps :

7

Komendy Admina

No to tak zrobiłęm swój serwer lecz nie znam komend admina napszyklad na kicki na bana na zmiane planszy zdeby dac komus slapa ze tak lata xD albo na przeniesienie kogos naprzyklad z ct to terro...Jak ktoś zna prosze żeby napisał w tym temacie... ...

Odpowiedzi do Komendy Admina :

8

Problem z FPS....

Mam problem z fps-ami przy wyłonczonym antyaliasingu,Synchroniazji pionowej i ustaweiniu wysoka wydajnosć mam 60-80 fps.Przedtem tak nie mialem co jest ggrane . Komp jest czysty byl ...

Odpowiedzi do Problem z FPS.... :

9

Meiks CSS Public Server meik.eu.tf | 1000 FPS | tickrate 66

IP:85.25.135.85:27200 1. Serwer 16 slotowy 2. Tickrate 66 3. Bardzo niskie pingi dla polski 4. Serwer 24/7 5. Stoi w niemczech i gra na nim często dużo polaków ...

Odpowiedzi do Meiks CSS Public Server meik.eu.tf | 1000 FPS | tickrate 66 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "komendy na pokazywanie fps"

1

lol na 30 Fps grales :/ :D ja jak zapomne wpisac komendy i mam 71 fps to krew

lol na 30 fps grales :/ :D ja jak zapomne wpisac komendy i mam 71 fps to krew mnie zalewa ja tylko moge na 99 fps inaczej psycha siada :D Daje 7 fajne pierwsze akcje z AWP ...

2

a tu masz komendy jakie nalezy dopisac do cfg aby bylo wiecej fps: Kod: #

a tu masz komendy jakie nalezy dopisac do cfg aby bylo wiecej fps: Kod: # cl_himodels 0 # r_detailtextures 0 # r_detailtexturessupported 0 # cl_dynamiclights 0 # cl_shadows 0 # cl_minmodels 1 # gl_max_size 64 # fastsprites 2 # cl_weather 0 # ...

3

Wyłącz synchronizację pionowę, wklej komendy fps zmiejsz parametry grafiki

Wyłącz synchronizację pionowę, wklej komendy fps zmiejsz parametry grafiki wszystko tutaj ...

4

Cytat: Napisał Gutierrez Wyłącz synchronizację pionowę, wklej komendy fps

Cytat: Napisał Gutierrez Wyłącz synchronizację pionowę, wklej komendy fps zmiejsz parametry grafiki wszystko tutaj znajdziesz. Wytłumaczy mi ktoś gdzie to wszystko znajde gdzie co jak? gg:9457739 lub niech tutaj ...

5

Wyłącz synchronizacje pionową i wpisz komendy działające na FPS... A jak masz

Wyłącz synchronizacje pionową i wpisz komendy działające na fps... A jak masz mocny sprzęt to wyciągnie ci 100 fps Pozdrawiam! ...

6

a zna ktos komendy na zmniejszenie fps??? kiedys wpisalem, ale zrobilem

a zna ktos komendy na zmniejszenie fps??? kiedys wpisalem, ale zrobilem reinstal cs'a i mi uciekly. Pamietam ze to byly czy komendy, sry jak pisze w zlym temacie ...

7

jakie sa komendy na zmniejszenie fps?

jakie sa komendy na zmniejszenie fps? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "komendy na pokazywanie fps"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam