Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: komendy zeby wyjsc z klatki na mapie surf_ski2

Najbardziej trafne tematy dla "komendy zeby wyjsc z klatki na mapie surf_ski2"

1

Jak grac na mapie surf

Jak gram na mapie surf to inni zapierdalają i jakoś skaczą a ja tylko wolno się ślizgam Jak w to grać żeby też zapierdalać i móc skakać ??? Jest jakiś poradnik bo szukałem i tylko serwery z mapa surf ...

Odpowiedzi do Jak grac na mapie surf :

Trafność: 28.57%

3

Nie działają komendy

Mam problem 50% komend nie działa na moim kompie np amx_restrict co robić ?! ...

Trafność: 14.29%

4

Komendy

Nie działają mi komendy np. amx_restrict, amx_show_activity i amx_reservation, amx_glow Nie działają również : /me, /hp, /admin, /rank Dlaczego ? Próbowałem wszystkiego i dalej nie działa ...

6

Komendy Admina

No to tak zrobiłęm swój serwer lecz nie znam komend admina napszyklad na kicki na bana na zmiane planszy zdeby dac komus slapa ze tak lata xD albo na przeniesienie kogos naprzyklad z ct to terro...Jak ktoś zna prosze żeby napisał w tym temacie... ...

Odpowiedzi do Komendy Admina :

7

Co zrobic zeby zagrac.?

co zrobić żeby zagrać przez neta w CS Source próbowałem wbić na server i wyskoczył mi komunikat Connection Failed After 4 retries POMOCY ; ...

Odpowiedzi do Co zrobic zeby zagrac.? :

8

nazwa strony na mapie

Witam chcialem dodac nazwe strony do orginalnych map tylko mam pytanie,jak to zrobic i czy jak dodam to ktos bedzie musial sciagac aby ten napis czy cala ...

Odpowiedzi do nazwa strony na mapie :

9

Jak dodac zeby z dana mapa sciagaly sie dane pliki.

Chce cos wymusic zeby przy zaladowywaiu mapy pobieralo innymi moje pliki ktore wczesniej sam ustalilem. Np potrzebn mi to jest jak np cos podmnienie zeby ten gosciu przy ponownym sciagnieciu mial te nowosci np inny wyglad broni ...

Odpowiedzi do Jak dodac zeby z dana mapa sciagaly sie dane pliki. :

10

Co trzeba zrobic zeby wrzucic button

Mam taki problem nie moge wrzucic butonu pisze ze strony nie ma link do buttona: <a href="http://www.pr0-team.yoyo.pl" title="counter strike"> ...

Odpowiedzi do Co trzeba zrobic zeby wrzucic button :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "komendy zeby wyjsc z klatki na mapie surf_ski2"

1

na surf ski i surf ski2 , aby wyjść z klatki potrzeba przynajmniej 2 osób , aby

na surf ski i surf ski2 , aby wyjść z klatki potrzeba przynajmniej 2 osób , aby wyjść . Musisz nacisnąć taki czerwony guzik na górze w klatce , można w 2 osoby , albo zmienić grawitację na np. 200 - komenda sv_gravity 200 , domyślna grawitacja ...

Trafność: 42.86%

2

Eeee dobra super sobie spolszczylem alee szukam jeszcze tej komendy zeby

Eeee dobra super sobie spolszczylem alee szukam jeszcze tej komendy zeby wylaczyc obrazenia kolo celownika... [ Dodano: Nie 09 Gru, 2007 ] NeeXt1, masz odemnie browarka:) Dla ...

3

ej ktos mi da link do downloadu map surf?bardzo potrzebuje ale zeby nie bylo z

ej ktos mi da link do downloadu map surf?bardzo potrzebuje ale zeby nie bylo z fbsbanana plz :) ...

4

Seba juz mam .ale tak na przyszlosc jakie sa komendy jak chce zeby mi odgrywalo

Seba juz mam .ale tak na przyszlosc jakie sa komendy jak chce zeby mi odgrywalo mp3 bo jak robie wav to trzeba robic tak client_cmd(0,"spk misc/blabla") a pozniej tak precache_sound("misc/blabla.wav") A jak zrobic zeby bylo ...

5

No ale ja chce zeby bylo w panelu admina :P chyba w komendy servera :PP

No ale ja chce zeby bylo w panelu admina :P chyba w komendy servera :PP nierozumiem tego Cytat: Napisał Draggero dopisz do cvars.ini i tylko bedziesz zmieniał[/code] Ale co bede ...

6

Zapraszam na serwa 10 nowych mapek surf wgranych :) i nowe komendy /votegod -

Zapraszam na serwa 10 nowych mapek surf wgranych :) i nowe komendy /votegod - robi vote na godmode(nieśmiertelność) jeżeli vot przejdzie wpisujemy /god i jesteśmy nieśmiertelni /scout - dostajemy scouta /server - pokazuje listę serwerów IW można sie ...

7

czyli chodzi ci o to zeby pare dzwiekow sciagalo na jednej mapie, pare na

czyli chodzi ci o to zeby pare dzwiekow sciagalo na jednej mapie, pare na drugiej etc? jezeli tak to teoretycznie da sie, ale praktycznie to nie bardzo, tym bardziej ze nikt nie bedzie sie w tym grzebal :> (z tych co by wiedzieli jak to ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "komendy zeby wyjsc z klatki na mapie surf_ski2"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam