1
na surf ski i surf ski2 , aby wyjść z klatki potrzeba przynajmniej 2 osób , aby wyjść . Musisz nacisnąć taki czerwony guzik na górze w klatce , można w 2 osoby , albo zmienić grawitację na np. 200 - komenda sv_gravity 200 , domyślna grawitacja ...
Trafność: 42.86%
2
Eeee dobra super sobie spolszczylem alee szukam jeszcze tej komendy zeby wylaczyc obrazenia kolo celownika... [ Dodano: Nie 09 Gru, 2007 ] NeeXt1, masz odemnie browarka:) Dla ...
Trafność: 28.57%
3
ej ktos mi da link do downloadu map surf?bardzo potrzebuje ale zeby nie bylo z fbsbanana plz :) ...
4
Seba juz mam .ale tak na przyszlosc jakie sa komendy jak chce zeby mi odgrywalo mp3 bo jak robie wav to trzeba robic tak client_cmd(0,"spk misc/blabla") a pozniej tak precache_sound("misc/blabla.wav") A jak zrobic zeby bylo ...
5
No ale ja chce zeby bylo w panelu admina :P chyba w komendy servera :PP nierozumiem tego Cytat: Napisał Draggero dopisz do cvars.ini i tylko bedziesz zmieniał[/code] Ale co bede ...
6
Zapraszam na serwa 10 nowych mapek surf wgranych :) i nowe komendy /votegod - robi vote na godmode(nieśmiertelność) jeżeli vot przejdzie wpisujemy /god i jesteśmy nieśmiertelni /scout - dostajemy scouta /server - pokazuje listę serwerów IW można sie ...
7
czyli chodzi ci o to zeby pare dzwiekow sciagalo na jednej mapie, pare na drugiej etc? jezeli tak to teoretycznie da sie, ale praktycznie to nie bardzo, tym bardziej ze nikt nie bedzie sie w tym grzebal :> (z tych co by wiedzieli jak to ...