1
Dlatego tak jest bo podczas gry wyłączyłeś komputer listwą, bądź prąd się wyłaczył podczas gry :( Dlatego wszystkie serwery mam zapisane na kartce ;)czasem tak się niestety zdarza z tym prądem cholernym ...
Trafność: 57.14%
2
podczas gry w przypadkowych momentach wydaje mi sie (tj. admin mial cos jak te menu rozmowy w amxx, co sie klika i wszyscy slysza, tak samo chyba menu na te ...
Trafność: 42.86%
3
sprawdź, czy podczas gry nie refresh'uje ci się lista serwerów... jeśli tak to weź to zatrzymaj (Stop Refresh)... Jeśli dalej masz taki ping - radzę sprawdzić czy to nie wina dostawcy ...
4
polecam program fraps sam z niego korzystam sluzy do robienia zdjec podczas gry i krecenia filmow niestesty (albo i naszczescie ) filmy zajmuja kilka GB (1 min = srednio 1 GB ! jest to nie skonwertowane AVI ) goraco polecam ...
5
sprawdź, czy przypadkiem nie ściąga ci się coś podczas gry (jakieś windowsowe update'y albo coś do ...
6
siema...mam podobny kłopot...tylko że mi podczas gry się nagle cs zawiesza (zazwyczaj jest to koniec rundy)....czym to może być ...
7
Cytat: Napisał Shirai podczas gry po około minucie przy celowniku pojawia się duży kursor myszki, kursor odlatuje od celownika i nie moge sie skupic na celowniku. Jak to naprawić? Spróbuj kilka razy wcisnąć i przytrzymać przez chwilę TAB (czyli ...