Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: komputer sie sam restartuje podczas grania w gry

Najbardziej trafne tematy dla "komputer sie sam restartuje podczas grania w gry"

1

Komputer sie restartuje podczas uruchamiania gry

Witam,mam pewien problem z ktorym nie potrafie sobie poradzic od dluzszego czasu mimo tego ze przeszukalem juz chyba caly internet.Problem polega na tym ze jak juz zainstaluje CSS i chce go uruchomic to pojawia sie na chwile plansza z CSS gdzie ...

Odpowiedzi do Komputer sie restartuje podczas uruchamiania gry :

Trafność: 71.43%

2

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

Trafność: 42.86%

3

w trakcie gry lub po włączeniu komputer mi sie zawiesza

j.w komputer sie zawiesza czasem odrazu po włączeniu gry a czasem gram nawet 2 h i nic i pozniej znów to samo w czym problem?? prosze o ...

Odpowiedzi do w trakcie gry lub po włączeniu komputer mi sie zawiesza :

4

Zawieszanie się kompa podczas gry.

Elo! Wiec problem polega na tym, ze gdy gram w cs po chwili zawiesza mi sie komp pomaga tylko reset. Pomozcie co mam zrobic zeby sie tak nie dzialo. PS Wiem ze bylo ale nie moglem znalazc ...

Odpowiedzi do Zawieszanie się kompa podczas gry. :

5

Cs podczas gry sie wylacza ;[

Elo! Mam problem, a polega on na tym, ze podczas gry w cs nieoczekiwanie wylacza mi sie cs 9bez zadnego komunikatu). Mam Steama. Z gory THX na pomoc ...

Odpowiedzi do Cs podczas gry sie wylacza ;[ :

6

server sam sie restartuje

Witam mam pewien problem z serwerem cs. Po zainstalowaniu całego amx'a na ftp oraz wszystkich innych wymaganych plików tak jak to zostało podane w instrukcji instalacyjnej serwera ;] , serwer sam się wyłącza gdy jedna z osób obecnych na serwie ...

Odpowiedzi do server sam sie restartuje :

7

gdy właczam csa to restartuje mi sie komputer

gdy właczam csa to restartuje mi sie komputer i nie wiem o co chodzi prosze o ...

8

Spray krory sie uzywa podczas gry

...

10

komp sie restartuje

Gram sobie w csa zainstalowalem sterowniki do karty dzwiekowej i zrestartowal sie komp po restarcie wlaczam csa wybieram server idzie ten pasek juz prawie gram i komputer sie restartuje to sie zawsze powtarza ! POMOCY ...

Odpowiedzi do komp sie restartuje :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "komputer sie sam restartuje podczas grania w gry"

1

Dlatego tak jest bo podczas gry wyłączyłeś komputer listwą, bądź prąd się

Dlatego tak jest bo podczas gry wyłączyłeś komputer listwą, bądź prąd się wyłaczył podczas gry :( Dlatego wszystkie serwery mam zapisane na kartce ;)czasem tak się niestety zdarza z tym prądem cholernym ...

Trafność: 57.14%

2

podczas gry w przypadkowych momentach wydaje mi sie (tj. admin mial cos jak te

podczas gry w przypadkowych momentach wydaje mi sie (tj. admin mial cos jak te menu rozmowy w amxx, co sie klika i wszyscy slysza, tak samo chyba menu na te ...

3

sprawdź, czy podczas gry nie refresh'uje ci się lista serwerów... jeśli tak to

sprawdź, czy podczas gry nie refresh'uje ci się lista serwerów... jeśli tak to weź to zatrzymaj (Stop Refresh)... Jeśli dalej masz taki ping - radzę sprawdzić czy to nie wina dostawcy ...

4

polecam program fraps sam z niego korzystam sluzy do robienia zdjec podczas gry

polecam program fraps sam z niego korzystam sluzy do robienia zdjec podczas gry i krecenia filmow niestesty (albo i naszczescie ) filmy zajmuja kilka GB (1 min = srednio 1 GB ! jest to nie skonwertowane AVI ) goraco polecam ...

5

sprawdź, czy przypadkiem nie ściąga ci się coś podczas gry (jakieś windowsowe

sprawdź, czy przypadkiem nie ściąga ci się coś podczas gry (jakieś windowsowe update'y albo coś do ...

6

siema...mam podobny kłopot...tylko że mi podczas gry się nagle cs zawiesza

siema...mam podobny kłopot...tylko że mi podczas gry się nagle cs zawiesza (zazwyczaj jest to koniec rundy)....czym to może być ...

7

Cytat: Napisał Shirai Podczas gry po około minucie przy celowniku pojawia się

Cytat: Napisał Shirai podczas gry po około minucie przy celowniku pojawia się duży kursor myszki, kursor odlatuje od celownika i nie moge sie skupic na celowniku. Jak to naprawić? Spróbuj kilka razy wcisnąć i przytrzymać przez chwilę TAB (czyli ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "komputer sie sam restartuje podczas grania w gry"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam