Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: kto cię dzisiaj posunie

Najbardziej trafne tematy dla "kto cię dzisiaj posunie"

2

Kto mi zrobi strone www?? oczywiście płatnie!!

Witam, jestem clan liderem teamu uSp Four Fanatic, gramy w grę counter-strike 1.6 i odnosimy w niej sukcesy. Ponieważ nie znam się na robieniu stron www szukam więc osoby z doświadczeniem, która zrobi naszemu klanowi orginalną stronę www. Proszę o ...

Odpowiedzi do Kto mi zrobi strone www?? oczywiście płatnie!! :

3

Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany...

...

Odpowiedzi do Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany... :

5

Kto chętny pomóc ?

Czy chcesz się przyczynić do uruchomienia kolejnego szybkiego serwera cs ns ? Wystarczy pomóc w uruchomieniu serwera cs i skonfigurowaniu go (tzn mody itp) Ponieważ sam próbowałem ale to nie dla mnie, proszę was o pomoc, ...

Odpowiedzi do Kto chętny pomóc ? :

Trafność: 25%

6

[F]rag [P]ro [G]ames Rekrutuje!!!!! i kto chce sparaa

Biore do klanu kto ma steam mikrofon i dobrze gra i wiem minimum 15 lat Oferujemy : serwer Kanal ts Codziennie spary Treningi cwiczenie taktyki humor i zgranie klanu pisac nawet kiedy niedostepny to nasza stronka klanowa jesli chcecie spara ...

7

Czy ktoś instalował CS v.31 ??

Pobrałem CS v.31 (chciałem zrobić update z wersji 23) ale po instalacji taki szajs się wgrał, że nie strona startowa w IE zmieniła się na stronę domową jakiegoś serwera CS i nie szło jej zmienić (nie obyło się bez przywracania systemu). Czy to jest ...

Odpowiedzi do Czy ktoś instalował CS v.31 ?? :

9

POMOCY - Ktoś zmienia mi nick gdy założe serv na LAN

Czy możecie mi pomóc ? Sprawa dotyczy tego jakiś "gnojek" , zmienia mi NICK na moim servie który zakładam czasami na LAN-ie . Nie wiem jak on to robi , ale strasznie mnie to wk...ia , Czy mozna w jakiś sposób to zablokować aby już mi go ...

Odpowiedzi do POMOCY - Ktoś zmienia mi nick gdy założe serv na LAN :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "kto cię dzisiaj posunie"

1

Kto chce spara to na gg 2943002 ( żebyście mieli serwa) :D

kto chce spara to na gg 2943002 ( żebyście mieli serwa) :D ...

Trafność: 50%

2

Kto tu kogo zabil ;/ neizabiles mnei a wywalilem cie na 5 min bo hl guard caly

kto tu kogo zabil ;/ neizabiles mnei a wywalilem cie na 5 min bo hl guard caly czas pisał ze amsz czity;/ a jak totaki program do czitow;/ kazdy ci mzoe potwierdzic jak pisalo an fulla [ Dodano: Czw 23 Sie, 2007 ] Jezu jakie dzieci wchodza na serva ...

3

Może jeszcze byście umieścili plugin: 'pokazuje kto wyrzuca bombe gdy się go

Może jeszcze byście umieścili plugin: 'pokazuje kto wyrzuca bombe gdy się go zabije (literami amx mod x'a)' 'pokaze swojego kolege z drużyny (literami amx mod x'a)' Pewnie wiecie o co biega. Taki mi potrzebny. PS. public_rules niedziała. @Edit: 7 ...

4

jak jestes DEAD wpisz/me <--- ile zadales obrazem /hp <--- Kto Cie zabil

jak jestes DEAD wpisz/me <--- ile zadales obrazem /hp <--- kto Cie zabil i z czego ...

5

gizmo94pl, Oczywiście to oblivion. Luii, twoja gra to mario na 100%. Niech ktoś

gizmo94pl, Oczywiście to oblivion. Luii, twoja gra to mario na 100%. Niech ktoś wrzuci następnego ...

6

dokładnie, może ktoś podać serwery na których obecnie gracie? ja do dzisiaj

dokładnie, może ktoś podać serwery na których obecnie gracie? ja do dzisiaj grałem tu 85.25.135.85:27200 Meiks CSS Public Server |1000 FPS|Germany| ale serwer już nie chodzi :| kicha może jakieś polskie znacie, mam dość słuchania rosjan i włochów ...

7

Że ktoś Ci ukradł konto i zabnował, ale udało Ci się je odzyskać ;) Oczywiście

Że ktoś Ci ukradł konto i zabnował, ale udało Ci się je odzyskać ;) Oczywiście po angielsku ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "kto cię dzisiaj posunie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam