1
kto chce spara to na gg 2943002 ( żebyście mieli serwa) :D ...
Trafność: 50%
2
kto tu kogo zabil ;/ neizabiles mnei a wywalilem cie na 5 min bo hl guard caly czas pisał ze amsz czity;/ a jak totaki program do czitow;/ kazdy ci mzoe potwierdzic jak pisalo an fulla [ Dodano: Czw 23 Sie, 2007 ] Jezu jakie dzieci wchodza na serva ...
3
Może jeszcze byście umieścili plugin: 'pokazuje kto wyrzuca bombe gdy się go zabije (literami amx mod x'a)' 'pokaze swojego kolege z drużyny (literami amx mod x'a)' Pewnie wiecie o co biega. Taki mi potrzebny. PS. public_rules niedziała. @Edit: 7 ...
4
jak jestes DEAD wpisz/me <--- ile zadales obrazem /hp <--- kto Cie zabil i z czego ...
5
gizmo94pl, Oczywiście to oblivion. Luii, twoja gra to mario na 100%. Niech ktoś wrzuci następnego ...
6
dokładnie, może ktoś podać serwery na których obecnie gracie? ja do dzisiaj grałem tu 85.25.135.85:27200 Meiks CSS Public Server |1000 FPS|Germany| ale serwer już nie chodzi :| kicha może jakieś polskie znacie, mam dość słuchania rosjan i włochów ...
7
Że ktoś Ci ukradł konto i zabnował, ale udało Ci się je odzyskać ;) Oczywiście po angielsku ...