1
Cytat: Napisał mosh Osobiście nie wiem dokońca która wersja jest najlepsza (niektóre mają nie działającego chata w grze, tj. nie widac say'a i say_team'a, któreś z łatek załatwiają ten problem). Aby widzieć co piszą inni i co ty piszesz wystarczy ...
Trafność: 80%
2
najlepsza wersja jaka jest -> ...
Trafność: 60%
3
która wersja jest lepsza (?) Ta czy wersja : "Counter Strike 1.6 Non Steam Digitalzone v29" ...
4
to jest najlepsza wersja, wolna od wirusów i z patchami ( ze wszystkim ) CS16 full V28 DiGiTALZONE Kod: http://files.filefront.com/CS16+full+V28+DiGiTALZONEexe/;8626921;/fileinfo.html ...
5
jest nowa wersja Cs'a ktora dziala w 100% tutaj macie obrazek ESPP.PL - esportowa fotka? dodaj! komentuj! oceniaj! Zainstalujcie sobie Steamworks ...
6
UOP cie za to dopadnie. W końcu jets to piracka wersja gry która posiada prawa autorskie i te inne licencje(ale nie dam sobie głowy uciąć, mogę się mylić). A czemu nie chcesz kupić oryginalnego cs'a ??????? Ja bym radził ci kupić oryginał. Wydatek ...
Trafność: 40%
7
dobra zacznijmy od flag flag`a - jest to opis kazdej litery ktora pełni jakąś funkcje Flagi dostępu: a - immunitet (gracz z tą flagą ma immunitet czyli nie może być kickowany, banowany, slapowany itp. Zaleca sie nie dawanie tej flagi nikomu. Co ...
Trafność: 40%