Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: która wersja hypercam jest najlepsza?

Najbardziej trafne tematy dla "która wersja hypercam jest najlepsza?"

1

PacSteam jest wersja na linuksa?

jak w temacie :D cdega pokazuje bląd a wine nie mam ;/ ...

Odpowiedzi do PacSteam jest wersja na linuksa? :

2

Jaka jest najlepsza strona o serwerachw CS 24h?

Czesc szukam strony na której można zamówić serwer 24h przez SMS. Proszę podajcie tu jakieś stronki ...

Odpowiedzi do Jaka jest najlepsza strona o serwerachw CS 24h? :

Trafność: 40%

3

Jaka waszym zdaniem jest najlepsza gra fps po cs'ie??

Chciałbym sie dowiedzieć w jaką grę fps najbardziej lubicie grac po cs'ie?? Ja lubie jeszcze grać czasami w ET, ale to ...

Odpowiedzi do Jaka waszym zdaniem jest najlepsza gra fps po cs'ie?? :

5

To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL

Złapałem dzisaj 12.12.2006 godzinie 15:00 grał on na aim, latał mu celownik i obkrecal sie w kolku . to jego nick- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL To juz lekka przesada z tym czitem na aim :D macie link do demka HA oceń i inni admini- ...

Odpowiedzi do To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL :

6

Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany...

...

Odpowiedzi do Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany... :

8

Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ?

Siemano...... moj nick to levY! zapewne mnie znacie .... gram w cs-a 1.6 od sylwestra 2006 wczesniej jekaies 4 lata gralem w 1.5 gdzie dostawalem bany za czity chodz ich nie posiadam...gram na hashjamie wystarczajaco eby kazdy admin wiedzial ze ja ...

Odpowiedzi do Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ? :

Trafność: 20%

9

moim życzeniem jest ..

mosh bardzo Cie prosze , wywal mape fun_allinone , a teraz wytłumacze Ci dlaczego , wystarczy ze zmienisz teraz na tą mape , pograsz na niej z jakies 5 min i masz disconnecta potem wchodzisz jeszcze raz od zera zaczynaja wszyscy i po kilku sekundach ...

Odpowiedzi do moim życzeniem jest .. :

Trafność: 20%

10

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "która wersja hypercam jest najlepsza?"

1

Cytat: Napisał mosh Osobiście nie wiem dokońca która wersja jest najlepsza

Cytat: Napisał mosh Osobiście nie wiem dokońca która wersja jest najlepsza (niektóre mają nie działającego chata w grze, tj. nie widac say'a i say_team'a, któreś z łatek załatwiają ten problem). Aby widzieć co piszą inni i co ty piszesz wystarczy ...

Trafność: 80%

2

najlepsza wersja jaka jest

najlepsza wersja jaka jest -> ...

Trafność: 60%

3

Która wersja jest lepsza (?) Ta czy wersja : "Counter Strike 1.6 Non Steam

która wersja jest lepsza (?) Ta czy wersja : "Counter Strike 1.6 Non Steam Digitalzone v29" ...

4

to jest NAJLEPSZA wersja, wolna od wirusów i z patchami ( ze wszystkim ) CS16

to jest najlepsza wersja, wolna od wirusów i z patchami ( ze wszystkim ) CS16 full V28 DiGiTALZONE Kod: http://files.filefront.com/CS16+full+V28+DiGiTALZONEexe/;8626921;/fileinfo.html ...

5

Jest nowa wersja Cs'a ktora dziala w 100% tutaj macie obrazek ESPP.PL -

jest nowa wersja Cs'a ktora dziala w 100% tutaj macie obrazek ESPP.PL - esportowa fotka? dodaj! komentuj! oceniaj! Zainstalujcie sobie Steamworks ...

6

UOP cie za to dopadnie. W końcu jets to piracka wersja gry która posiada prawa

UOP cie za to dopadnie. W końcu jets to piracka wersja gry która posiada prawa autorskie i te inne licencje(ale nie dam sobie głowy uciąć, mogę się mylić). A czemu nie chcesz kupić oryginalnego cs'a ??????? Ja bym radził ci kupić oryginał. Wydatek ...

7

dobra zacznijmy od flag flag`a - jest to opis kazdej litery ktora pełni jakąś

dobra zacznijmy od flag flag`a - jest to opis kazdej litery ktora pełni jakąś funkcje Flagi dostępu: a - immunitet (gracz z tą flagą ma immunitet czyli nie może być kickowany, banowany, slapowany itp. Zaleca sie nie dawanie tej flagi nikomu. Co ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "która wersja hypercam jest najlepsza?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam