Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: kup gre problem steam

Najbardziej trafne tematy dla "kup gre problem steam"

1

Problem z serverem non steam

zrobilem server przez hlds i wszysko dziala mam ip widze server i jego nazwe ale problem jest kiedy chce sie na niego weisc bo wyskakuje wtedy Invalid CD KEY a chcialem zeby mozna na nim garac na non steam szukalem w googlach jak zrobic to zeby dalo ...

Odpowiedzi do Problem z serverem non steam :

2

Problem z non-steam

Ostatnio ściągnąłem sobie nonsteam v .13. Jednak niestety nie widzę chatu. Tylko na niektórych serwerach jest dla mnie widoczny, ale na reszczie widze #Cstrike_chat itp... Wie ktoś co ...

Odpowiedzi do Problem z non-steam :

3

Problem z css non steam

Witam !! Zainstalowałem Css non steam i zrobilem upatche 1-16 a później do v17 i przy właczaniu gry pojawia sie komunikat Kod: Nie znaleziono punktu wejscia procedury SetCVarif w bibliotece vstdlib.dll Co to może Znaczyć , jak temu ...

Odpowiedzi do Problem z css non steam :

4

Problem z Cs Source non-steam

A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k Nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo ...

Odpowiedzi do Problem z Cs Source non-steam :

5

Problem z Cs Source non-steam

A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k Nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo ...

Odpowiedzi do Problem z Cs Source non-steam :

Trafność: 50%

6

Problem z logowaniem na Steam

steam sie uruchamia i jest widoczny w menedzer zadan,ale nie pojawia sie okienko do logowania w którym wpisuje sie hasło :roll: Prosze o pomoc Ps. raz na sto razy zaskoczy i wypluje okienko ...

Odpowiedzi do Problem z logowaniem na Steam :

7

Problem z połączeniem z serwerem no steam

Witam. Jestem nowy na forum. Mam problem z Counter Strike : Condition Zero (oczywiście no steam). Podczas próby podłączenia do jakiegokolwiek serwera no steam wyświetla mi się taki komunikat: :cry: Wersja gry to 1.0 . Bardzo proszę o odpowiedź, jest ...

Odpowiedzi do Problem z połączeniem z serwerem no steam :

8

Problem z counter strike steam

chciałbym zacząc od tego że własciwie nie dotyczy to ns, tylko steam, ale nie mogłem znaleźc forum, bo jak widze forum dotyczy tylko ns, mój qmpel ma taki problem ze steamem, że jak próbuje odpalac csa to wyskakuje mu to: Kod: " W tej chwili ...

Odpowiedzi do Problem z counter strike steam :

9

Problem - Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam

Mam taki problem ponieważ nie mogę grać przez Internet :cry: Zainstalowałem steam ale i tak nie umiem go obsługiwać.... Byłbym bardzo wdzięczny za opisanie mi co mam zrobić ...

Odpowiedzi do Problem - Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam :

10

Problem Ze zrobieniem servera Non Steam

mam problem Ze zrobieniem servera:/ Robie server na 2 player bo chce z kolegom pograc ale jak mapa to źle jest Map i robie np 35 hp lub inne i nic nie wyskakuje :???: :???: i wtedy nie ma mapy. jak chce zmienic mape przez console to: map 35hp a tu ...

Odpowiedzi do Problem Ze zrobieniem servera Non Steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "kup gre problem steam"

1

Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje

steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje Cs ...

Trafność: 75%

2

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve...

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...

3

ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i

ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i wszystko zrobione poprawnie :( ...

4

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...

5

Mam taki sam problem! Wczoraj po raz pierwszy zainstalowałem te grę (mam

Mam taki sam problem! Wczoraj po raz pierwszy zainstalowałem te grę (mam Counter Strike 1.6 Non steam). No i wczoraj wszystko było ok a dziś cały czas "Invalid cd key". Nie wiem co ...

6

Mam problem:( Chciałem sobie zagrac w CS-a bez steam-a i znalazlem serwery itd.

Mam problem:( Chciałem sobie zagrac w CS-a bez steam-a i znalazlem serwery itd. juz sie cieszylem ze sobie pogram a tu lipa przy laczeniu do serwera wyswietla sie komunikat Your .dll [cl_dlls\client.dll] differs form the server's. PROSZE O ...

7

Prosta rada kup STEAM i graj spary na serwerach z VACKIEM badz graj spary na NS

Prosta rada kup steam i graj spary na serwerach z VACKIEM badz graj spary na NS ale niech kazdy kreci demka...lub podlaczcie HLTV ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "kup gre problem steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam