1
steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje Cs ...
Trafność: 75%
2
u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...
Trafność: 50%
3
ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i wszystko zrobione poprawnie :( ...
4
problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...
5
Mam taki sam problem! Wczoraj po raz pierwszy zainstalowałem te grę (mam Counter Strike 1.6 Non steam). No i wczoraj wszystko było ok a dziś cały czas "Invalid cd key". Nie wiem co ...
6
Mam problem:( Chciałem sobie zagrac w CS-a bez steam-a i znalazlem serwery itd. juz sie cieszylem ze sobie pogram a tu lipa przy laczeniu do serwera wyswietla sie komunikat Your .dll [cl_dlls\client.dll] differs form the server's. PROSZE O ...
7
Prosta rada kup steam i graj spary na serwerach z VACKIEM badz graj spary na NS ale niech kazdy kreci demka...lub podlaczcie HLTV ...