Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ładne banery

Najbardziej trafne tematy dla "ładne banery"

1

POtrzeBUje GrafikA co zrobi logo i banery!!!

Potrzebny grafik bardzo do banerow itd adm na seriwe za to!!! 6228600 ...

Odpowiedzi do POtrzeBUje GrafikA co zrobi logo i banery!!! :

2

PROSBA o Logo (Za kazde ładne Pomogl)

Witam! Prosiłbym owykonanie Loga (Spreya) Do CSa z Napisem NvI <3 Z Tłem Znaczku Radioaktwynego To jest taki trojkat a w srodku kropeczka :D Chciałbym aby Napisa NvI <3 Był dobrze Widoczny. NIe wiem czy sie uda ale prosiłbym o wymiary 300x275 ...

Odpowiedzi do PROSBA o Logo (Za kazde ładne Pomogl) :

3

Stronka klanu 4Fun Game - Prosba o klikanie w banery ;)

Witam ;D chcialbym zaprezentowac wam stronke klanu 4Fun Game. Prosze wchodzic i klikac na bannery ;) dzieki temu bedziemy stawac sie coraz silniejszym i bardziej znanym klanem ;) ciebie kosztuje to kilka klikniec a nam bardzo pomaga;) Link do ...

Trafność: 50%

4

Gotowe Banery !

Co jakiś będę tutaj wrzucał gotowe banery w plikach .psd (są to pliki Photoshopa) . Wystarczy zmienić napis i baner gotowy! plik .psd : baner dla wszystkich.psd a tak on wygląda : Zaniedługo postaram się zrobić tutorial bo pewnie będzie dużo pytań ...

Odpowiedzi do Gotowe Banery ! :

5

ładne tło na forum

Siema, Potrzebuje nowe tło na forum. Najlepiej zeby wyglądało jakoś estetycznie i na samym końcy krawędzi po prawej i lewej stronie pisało by coś takiego tylko że kolor tła dac hm.. Niebieskie,błękitne,ładna zieleń.Jakieś ładne wzorki. + ikony ...

6

Banery

Siemka. Jak ktos by chcial ladne, estetyczne, profesjonalne banery na jakikolwie theme prosze pisac na gg 6933034. Zrobie tyle ile chcecie za jedyna zlotowke ...

8

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ładne banery"

1

Dark Eldo, ale dokładne nazwy Twoich plików dźwiękowych, np. smackthat.wav...

Dark Eldo, ale dokładne nazwy Twoich plików dźwiękowych, np. smackthat.wav... ...

2

No,no ładne dzieło :) :P (przynajmniej na scree'anie :) :P.

No,no ładne dzieło :) :P (przynajmniej na scree'anie :) :P. ...

3

Nie chodzi mi tu o żadne pluginy, ale ogólnie o wszystko to co ja mam. Od

Nie chodzi mi tu o żadne pluginy, ale ogólnie o wszystko to co ja mam. Od dźwięków "Headshot!' po komendy typu "Go go go!" ... Dźwięki ustawiłem w amxmodmenu ale jakoś nie idą ... Byście mogli opisać co należy zrobić. Byłbym wielce ...

4

Shadow, żadne exec client nie działa do końca, a jest tyle wersji... Cytat:

Shadow, żadne exec client nie działa do końca, a jest tyle wersji... Cytat: Napisał Shadow Latam se jak ptak' napisal lol2 amx_exec "Latam se jak ptak" "say lol2" / amx_exec latam "say lol2" - możliwe że ...

5

a banery na strone też robisz ?

a banery na strone też robisz ? ...

6

ładne

ładne ...

7

Cytat: ładne wiem że ładne ale czy ktoś umie tak zrobić i nas

Cytat: ładne wiem że ładne ale czy ktoś umie tak zrobić i nas nauczy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ładne banery"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam