1
A wyskakuje ci jakiś komunikat, typu: lan servers are restricted to local clients (Class C)? Jeśli zauwazyłeś sformułowanie typu 'High ping' lub 'Ping-maire' to oznacza, że masz za duży ping i serwer sam cię wyrzuca. Jeśli tak to nic na to nie ...
Trafność: 50%
2
lan servers are restricted to local clients (class C) co robiC? ...
3
Cytat: Napisał Mie|Szko lan server are restrcictad to local clients (class c) sv_lan 1 dopisz do server.cfg i zmień ...
4
Cytat: lan servers are restricted to local clients (class C) To nie jest komenda tylko czy Ci sie takie coś pokazuje jak nie łączy Cię z serwerem ...
5
Cytat: lan servers are restricted to local clients (class C) To Ci pisze napewno, a wina jest taka iż serwer jest edytowany, tzn dodają coś i wysiadł albo coś zrąbali i nie umieją tego naprawic ;) Poczekaj jeszcze, jak nie to wejdź na ich stronke ...
6
Cytat: "lan servers are restriktek to local clients Kumpel postawil serwer Steam.Najprawdopodobniej serwer jest zabezpieczony VAC-em i Ty nie mozesz na niego wejśc. powiedz koledze zeby wpisal w pliku server.cfg komende : ...
Trafność: 37.5%
7
Kod: lan serwers are restricted to loca Cl clients class Czy coś takiego (kolega mi podawal). Ale to było bez sv_lan... Potem jak wpisalem w pliku serwera sv_lan 1 i ten sam blad wyskoczyl. Mam modem. Moze cos zrobic z portami? Ja kiedys moglem ...
Trafność: 37.5%