Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: lan server are restricted to local client half life

Najbardziej trafne tematy dla "lan server are restricted to local client half life"

2

Błąd "LAN servers are restricted to local clients"

Jeżeli masz ten problem (nikt nie może wejść, każdy otrzymuje komunikat "lan servers are restricted to local clients ") dopisz do pliku server.cfg (na jego końcu) Kod: sv_lan 1 oraz zmień mapę (np. rconem) lub poczekaj aż się sama ...

Trafność: 50%

3

"LAN servers are restricted to local clients (class C)&

mam serwer, przerobilem go z serwera steam na non steam wg poradkika Seby (dzieki za niego ;) ) lecz teraz wyskakuje mi nastepujacy komunikat po probie podlaczeia sie do niego "lan servers are restricted to local clients (class C)". ktos ...

5

LAN servers are restricted to local clients (class C)- rozwiązanie

witam. pewnie większość zna problem o którym pisze w temacie czyli wystepowanie problemu w cs'ie 1.6 przy próbie połączenia do serwera:(. gdy próbuje płączyć się do jakiegokolwiek serwera pokazuje mi się wiadomośc : lan servers are restricted to ...

Odpowiedzi do LAN servers are restricted to local clients (class C)- rozwiązanie :

7

LAN servers are restricted to local clients (class C) PROBLEM !!

Ponownie problem z serwerem. Wszystko bylo OK. Dopóki, w mapcyle nie wybraliśmy niestandardowej mapki. Kiedy probowalo zmienic, byl zawias. Kiedy niby zmienilo ( nastapil reset i standardowa mape wrzucilo ), w wyszukiwarce serwerów nazwa serwera ...

Odpowiedzi do LAN servers are restricted to local clients (class C) PROBLEM !! :

8

Lan server are restricted...

Przerabiam właśnie serwer z HitMe.pl na serwer NonSteam. Korzystam z tego http://www.forum.wiaderko.com/poradn...o-em-47-a.html Po przerobieniu daje restart serwera i gdy wchodze wyskakuje błąd Kod: lan servers are restricted to local clients (class ...

Odpowiedzi do Lan server are restricted... :

9

LAN servers are restricted (class C) przy linuxowym serwerze

Siemka Od jakiegoś czasu męczę się nad postawieniem serwera CS non steam po linuxem (NND). Zainstalowałem serwer według tej instrukcji: http://linux.gizmodise.com/2007/07/c...am-server.html do punktu 6 włącznie. Nie wgrywałem jeszcze żadnych modów. ...

Odpowiedzi do LAN servers are restricted (class C) przy linuxowym serwerze :

10

HALF LIFE 1 MULTIPLAYER !!

Witam Chcialbym wiedziec czy mozna grac w half life 1 przez neta tak jak np. w csa bardzo prosze o pomoc jesli znasz jakas stronke z opisem co trzeba zrobic to bardzo bym prosil z gory ...

Odpowiedzi do HALF LIFE 1 MULTIPLAYER !! :

Trafność: 25%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "lan server are restricted to local client half life"

1

A wyskakuje ci jakiś komunikat, typu: LAN Servers are restricted to local

A wyskakuje ci jakiś komunikat, typu: lan servers are restricted to local clients (Class C)? Jeśli zauwazyłeś sformułowanie typu 'High ping' lub 'Ping-maire' to oznacza, że masz za duży ping i serwer sam cię wyrzuca. Jeśli tak to nic na to nie ...

2

LAN servers are restricted to local clients (class C) co robiC?

lan servers are restricted to local clients (class C) co robiC? ...

3

Cytat: Napisał Mie|Szko LAN server are restrcictad to local clients (class c)

Cytat: Napisał Mie|Szko lan server are restrcictad to local clients (class c) sv_lan 1 dopisz do server.cfg i zmień ...

4

Cytat: LAN servers are restricted to local clients (class C) To nie jest

Cytat: lan servers are restricted to local clients (class C) To nie jest komenda tylko czy Ci sie takie coś pokazuje jak nie łączy Cię z serwerem ...

5

Cytat: LAN servers are restricted to local clients (class C) To Ci pisze

Cytat: lan servers are restricted to local clients (class C) To Ci pisze napewno, a wina jest taka iż serwer jest edytowany, tzn dodają coś i wysiadł albo coś zrąbali i nie umieją tego naprawic ;) Poczekaj jeszcze, jak nie to wejdź na ich stronke ...

6

Cytat: "LAN servers are restriktek to local clients Kumpel postawil

Cytat: "lan servers are restriktek to local clients Kumpel postawil serwer Steam.Najprawdopodobniej serwer jest zabezpieczony VAC-em i Ty nie mozesz na niego wejśc. powiedz koledze zeby wpisal w pliku server.cfg komende : ...

Trafność: 37.5%

7

Kod: LAN serwers are restricted to loca Cl clients class Czy coś takiego

Kod: lan serwers are restricted to loca Cl clients class Czy coś takiego (kolega mi podawal). Ale to było bez sv_lan... Potem jak wpisalem w pliku serwera sv_lan 1 i ten sam blad wyskoczyl. Mam modem. Moze cos zrobic z portami? Ja kiedys moglem ...

Trafność: 37.5%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "lan server are restricted to local client half life"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam