Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: lan serwers c problem

Najbardziej trafne tematy dla "lan serwers c problem"

1

problem z lan..!!!

zalatwilem kumplą z klasy cs-a non steam oni maja neo 512...ja mam radiówe czyli lan gdy jeden kumpel zalozy serwer hlds inni spokojne wbijaja a mi wyskakuje komunikat: lan servers are restricted to local clients (class C) co mam robic????:? :idea: ...

Odpowiedzi do problem z lan..!!! :

2

Problem z wlaczeniem gry w sieci LAN

Siema. Zainstalowalem w szkole w sieci lan csa 1.6 na dysku sieciowym. Mam problem podczas wlaczania na kazdym z komputerow wyskakuje prosba o cd-key. Mozecie mi podac jakis cd-key zebym mogl grac z kumplami w sieci?// ...

Odpowiedzi do Problem z wlaczeniem gry w sieci LAN :

Trafność: 66.67%

3

Problem hlds lan

A ja mam taki problem że mam w domu sieć lan ... mój komputer jest użytkownikiem i jak odpalam serwa na necie( hlds internet itd ....) to i tak jest to serwer tylko do gry lan da się coś z tym zrobić ...

Odpowiedzi do Problem hlds lan :

4

LAN servers are restricted to local clients (class C) PROBLEM !!

Ponownie problem z serwerem. Wszystko bylo OK. Dopóki, w mapcyle nie wybraliśmy niestandardowej mapki. Kiedy probowalo zmienic, byl zawias. Kiedy niby zmienilo ( nastapil reset i standardowa mape wrzucilo ), w wyszukiwarce serwerów nazwa serwera ...

Odpowiedzi do LAN servers are restricted to local clients (class C) PROBLEM !! :

5

problem z mapami<<help>>

...

Trafność: 33.33%

6

Problem z NonSteamem..

Witam, mam problem z NonSteamem. Otoż, zainstalowałem Counter-Strike 1.6 + patch cs16v19.exe - wszystko ok. Wchodzę w gre, laduje CFG, wpisuje w konsoli connect cs.magma-net.pl:27015 I wyskakuje mi taki bład: Kod: Error! Server verification failed W ...

7

Problem z Botem

Sory, ale niewiem czy to dobry dzial, ale ten wydal mi sie najlepszy, wiec pisze :P Gdy wlaczam swoj serwer (nawet mi niechodzi o to, zeby inni grali, tylko ja sam nawet - dlatego bota scigam) to gdy sciagam jakis bot np. od was, rozpakowywuje zipa, ...

Odpowiedzi do Problem z Botem :

8

Mam problem:/

chcialem dzisaj se pograc w CS 1.6 i jak wlanczam CS'a to wystepuje blad:nieprawidlowe polaczenie ze steamem oczywiscie po angielsku przeinstalowalem i to samo:/ ...

Odpowiedzi do Mam problem:/ :

9

WARNING: Connection Problem- czit

Siema! jego status niestety bez steama wiec nie wiem czy cos po czasie zrobicie : #18 "WARNING: Connection problem" 8352 STEAM_ID_lan 23 14:33 63 3 link demka: http://s002.wyslijto.pl/?file_id=00181084313635734680 ...

Odpowiedzi do WARNING: Connection Problem- czit :

10

WARNING: Connection Problem

WARNING: Connection problem link do demka: problem steam id nie mam bo uciek w mig jak zaczeli go wyzywać od czitów data:03.01.2007 nowy rok a ile już czitów godzina:11:35 szkoda że go nie ...

Odpowiedzi do WARNING: Connection Problem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "lan serwers c problem"

1

wchodzisz w find serwers ---> lan i masz serwa (tak wbijasz jak on zrobi

wchodzisz w find serwers ---> lan i masz serwa (tak wbijasz jak on zrobi serwa jak ty to poprostu odpalasz new game a on to ma w ...

2

Cytat: Napisał kvasio A gdy chce sie polaczyc wyskakuje blad LAN Serwers are

Cytat: Napisał kvasio A gdy chce sie polaczyc wyskakuje blad lan serwers are restricted to local clients (class C). Bo nie podmieniłeś plików? Nadal jest steamowy engine, skoro na sv_lan 1 pisze ze serwer ...

3

No to co za problem kupujesz kabel lan + karta sieciowa (chociaż każdy nowszy

No to co za problem kupujesz kabel lan + karta sieciowa (chociaż każdy nowszy PC ma) podłączasz ustawiasz i grasz ...

4

Kod: LAN serwers are restricted to loca Cl clients class Czy coś takiego

Kod: lan serwers are restricted to loca Cl clients class Czy coś takiego (kolega mi podawal). Ale to było bez sv_lan... Potem jak wpisalem w pliku serwera sv_lan 1 i ten sam blad wyskoczyl. Mam modem. Moze cos zrobic z portami? Ja kiedys moglem ...

5

Raczej to przez to. Bo jak wszyscy mają lan to nie problem się podłączyć.

Raczej to przez to. Bo jak wszyscy mają lan to nie problem się podłączyć. ...

6

muj kolega miał tesz taki problem to jest przes to ze miał internet lan ale

muj kolega miał tesz taki problem to jest przes to ze miał internet lan ale iewiem czemu ci tak sie robi muj drugi ma tesz lnówke i normalnie gra a przyokazji njlepszy server jai znalazłem non tu był adres IP, ale mój Pan sz.b. zmienił go na ten ...

7

działa ale mam kolejny problem: Lan server....coś tam dalej i Class C

działa ale mam kolejny problem: lan server....coś tam dalej i Class C ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "lan serwers c problem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam