Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: lista najlepszych polskich serwerów mu online

Najbardziej trafne tematy dla "lista najlepszych polskich serwerów mu online"

1

100 stron polskich serwerów tylko online....

Prosze,podaje wam tu linka do tych serwerów(all online)... ...

Trafność: 60%

2

Lista Serwerów Counter Strike

Z nudów zrobiłem prostą liste do której narazie sam będe dodawał serwery a potem zrobie skrypcik który automatycznie dodaje serwery do listy ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów Counter Strike :

3

Lista Serwerów CS:S non-steam....

Witam, czy ktoś by mógł mi Dać listę serwerów non-steam ? Te, które są w tym dziale, to nie działają .. Teraz odpowiedź na pytanie: Dlaczego chce serwery non-steam CS:S skoro mam Steam na CS:S? A to dlatego, że nie przywyczaiłem się jeszcze do CS:S. ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów CS:S non-steam.... :

4

Lista serwerów

Witam, Wczoraj normalnie smigałem w cs'ka a dziś próbuje włączyć i nie znajduje mi żadnych serwerów, ponadto w favorites - wszystkie "not responding".Dodam, ze wczoraj zainstalowalem zboty i od tego czasu nie dziala, choć nie wiem czy ma ...

Odpowiedzi do Lista serwerów :

5

Lista Serwerów PILNE

Mam problem. Wczoraj bylo jeszcze all ok. Normalnie wyszukiwalo mi serwy i wogole natomiast dzisiaj juz nie. Nie pobiera mi zadnych serwow. Odinstalowywalem kilka razy gierke i nic usuwalem pliki. HELP PLS wiem ze ktos tu mial tez taki problem ale ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów PILNE :

Trafność: 40%

6

Jeden z Najlepszych serwerów w polsce !!

77.79.210.69:27393 hasło : łatwo sie chyba domyslec !! mozecie je tez znalesc na opisie nr gg :6157367 Zapraszamy !! 16 slotów !! TP !! Dużo pluginow !! Ciekawy AMXX !! Miła atmosfera !! ZAPRASZAMY XD www.plk.yoyo.pl zespół ...

Odpowiedzi do Jeden z Najlepszych serwerów w polsce !! :

7

MEGA LISTA SERWEROW

American Football 216.83.33.44:27015 - Official NFL Football Mod Server Deatmatch 81.31.32.20:27015 - [united-games.cz] DM 3 by rezzzpect.com 213.226.208.27:27020 - [united-games.cz] DM 2 213.226.208.18:27016 - [united-games.cz] DM 1 ...

Odpowiedzi do MEGA LISTA SERWEROW :

8

5 najlepszych serwerów...

Proszę was o podanie mi nazwy i IP 5 waszym zdaniem najlepszych serwerów steam, innym też się to przyda jeżeli jeszcze na nich nie grali i można zrobić taką topke ...

Odpowiedzi do 5 najlepszych serwerów... :

9

Lista serwerów Counter Strike Source NonSteam!

Tutaj zamieszać będę serwerki CSS nonsteam, wszystkie przetestowane przeze mnie ;) powoli będę dodawać. 78.24.9.105:27080 - świetny, czeski serwer deathmatch - 24 sloty, i chyba z tego co widzę tylko de_dust2 ;) serdecznie zapraszam wszystkich na ...

Odpowiedzi do Lista serwerów Counter Strike Source NonSteam! :

10

Lista serwerów tak jak na wiaderko.com

Jak zrobić taka liste jak jest na stronie głównej wiaderko.com tam gdzie są Serwery HashJama. Chodzi mi oto zeby było ip, ile graczy i ...

Odpowiedzi do Lista serwerów tak jak na wiaderko.com :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "lista najlepszych polskich serwerów mu online"

1

napewno =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS a jak chcecie wysoki poziom

napewno =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS a jak chcecie wysoki poziom gry to na steam, bo inaczej sie nie ...

2

Cytat: Napisał Mirek =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS w 100% sie z

Cytat: Napisał Mirek =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS w 100% sie z tym ...

3

Te serwery są jednymi z najlepszych serwerów w Polsce. Jest sporo adminów

Te serwery są jednymi z najlepszych serwerów w Polsce. Jest sporo adminów którzy wykonują swoje obowiązki najlepiej jak potrafią. Na serwerach nie ma lagów, na serwerach znajduje się najlepszy antycheat jaki do tej pory powstał, jest cały czas ...

4

Cytat: Napisał devil Te serwery są jednymi z najlepszych serwerów w Polsce No

Cytat: Napisał devil Te serwery są jednymi z najlepszych serwerów w Polsce No jasne, bo najlepsza jest HashJama :) Cytat: Napisał devil Jedyna wada to to że czasami ciężko wbić na serwer bo wszystkie sloty pozajmowane :P A widzisz ;) na HashJamie ...

5

mało serwerów tp??? to wejdź na gamemonitor i poszukaj polskich serwerów tp :*

mało serwerów tp??? to wejdź na gamemonitor i poszukaj polskich serwerów tp :* mi 4 strony wyskoczyło ...

6

sprawdź, czy podczas gry nie refresh'uje ci się lista serwerów... jeśli tak to

sprawdź, czy podczas gry nie refresh'uje ci się lista serwerów... jeśli tak to weź to zatrzymaj (Stop Refresh)... Jeśli dalej masz taki ping - radzę sprawdzić czy to nie wina dostawcy ...

7

Na jakiej podstawie twierdzisz że jeden z najlepszych serwerów?

Na jakiej podstawie twierdzisz że jeden z najlepszych serwerów? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "lista najlepszych polskich serwerów mu online"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam