Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: lista pluginow

Najbardziej trafne tematy dla "lista pluginow"

1

[LISTA PLUGINÓW] Przydatne pluginy amxx!

lista wciąż aktualizowana... - Obsługa banów/gagów:AmxBANs (zaawansowana obsługa banów, również na stronie www) VoteBAN (gracze głosują na bana) BanSHOT (pokazuje info o zbanowanym) Voicecomm BAN (ban dla gracza na voice) UnBANmenu (menu odbanowania ...

Trafność: 100%

2

Lista Pluginów !

...

4

BiG Lista Pluginów by Nemore ;]

lista pluginów by Nemore (Forum csnemore.ezbit.pl :: Strona Główna) Niektóre Pluginy znajdujące sie na tym forum mają odnośniki na Najlepsze Polskie Serwery Counter Strike - Serwery CS Puchatek - Pluginy AMXX :: Strona Głównaoraz na inne ...

Odpowiedzi do BiG Lista Pluginów by Nemore ;] :

5

Lista zatrzymanych pluginów + statystyki

Sprawa ma sie tak - najnowszy amx 1.8.1 z pluginami: ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx; admin base - SQL version (comment admin.amxx) ; Basic ...

Odpowiedzi do Lista zatrzymanych pluginów + statystyki :

6

lista serverów

Prezentuje zajebistą stronke o cs 1.6 non steam + zajebista lista serverów i kazdy moze dodać swój server! A także tam znajduje sie poradnik dla poczatkujacych! www.servery.go.pl ...

Odpowiedzi do lista serverów :

Trafność: 50%

7

Lista Serwerów Counter Strike

Z nudów zrobiłem prostą liste do której narazie sam będe dodawał serwery a potem zrobie skrypcik który automatycznie dodaje serwery do listy ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów Counter Strike :

8

Ogolna instalacja pluginow

...

9

Lista słów

Kod: a accelerating accelerator accepted access acknowledge acknowledged acquired acquisition across activate activated activity adios administration advanced after agent alarm alert alien aligned all alpha am amigo ammunition an and announcement ...

Odpowiedzi do Lista słów :

10

Pare pluginów

Potrzebuje : 1. Anty rash w którym CT na mapach de nie może rashowac a terro na mapach cs!(na boardzie jest antyrash, ale nie dziala nei ma w nim pliku .amxx i nie wiem jak go zainstalować) 2. Jeżeli gracz wpisze jakas komende to pokazuje mu jakie ...

Odpowiedzi do Pare pluginów :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "lista pluginow"

1

O to lista pluginów: admin_chatcolor.amxx RC4.amxx auto_restart_knives.amxx

O to lista pluginów: admin_chatcolor.amxx RC4.amxx auto_restart_knives.amxx automatic_knife_duel.amxx roundsound.amxx hpk.amxx amx_gore2.amxx loadingsound.amxx csnadedrops.amxx descriptive_fire_in_the_hole.amxx mp3-wav_player.amxx ...

2

To jest lista pluginow a tu chodzi o sma srccerjam.amxx !!

To jest lista pluginow a tu chodzi o sma srccerjam.amxx !! ...

3

LISTA PLUGINÓW. admin_gag.amxx ; Dawanie mute graczom afkkicker2.amxx ; kopanie

lista PLUGINÓW. admin_gag.amxx ; Dawanie mute graczom afkkicker2.amxx ; kopanie ludzi AFK afkkisss.amxx ; kopanie ludzi AFK flashfix.amxx ; Fix likwiduje flashbugi na mapach he_arena.amxx ; Gra na same granaty ptb.amxx ; Wyrównywanie drużyn ...

4

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS (patch 23) ...

5

Dzieki za info ale chcialbym sie jeszcze dowiedziec jakich pluginow potrzebuje

Dzieki za info ale chcialbym sie jeszcze dowiedziec jakich pluginow potrzebuje do odtwarzania dzwiekow tego typu (mam amx 0.9.9 serwer Gamepad.pl) :?: ...

6

Może edytuj jednego posta i tam niech będzie lista cziterów :D

Może edytuj jednego posta i tam niech będzie lista cziterów :D ...

7

heh akurat mam cos dla Ciebie, paczka ciekawych pluginow :D

heh akurat mam cos dla Ciebie, paczka ciekawych pluginow :D amx_gore_ultimate.amxx; ponizej 20 hp leje sie krew flashbang_dlight.amxx; bardziej realistyczny efekt flasha (błysk) flashbang.amxx; ogluszajacy dzwiek przy flashu bcd_hudtimer.amxx ; ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "lista pluginow"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam