Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: lista pluginow na serwer

Najbardziej trafne tematy dla "lista pluginow na serwer"

1

[LISTA PLUGINÓW] Przydatne pluginy amxx!

lista wciąż aktualizowana... - Obsługa banów/gagów:AmxBANs (zaawansowana obsługa banów, również na stronie www) VoteBAN (gracze głosują na bana) BanSHOT (pokazuje info o zbanowanym) Voicecomm BAN (ban dla gracza na voice) UnBANmenu (menu odbanowania ...

Trafność: 66.67%

2

Serwer bez cziterow? Otóz tak!!Duzo pluginow ,super klimat!!

Witam , chcialbym przedstawic serwer klanu Actimel Team 24/7 (AT) Wymagany SXE injected , mozna go pobrac na stronie klanu!! Oczywiscie serwer bez Z A D N Y C H cziterow :):) Super admini. Duzo pluginow!! Super klimat!! Super muzyczki!! gg na ktorym ...

4

Lista Pluginów !

...

6
7

POLSKI SERWER NON STEAM 41 PLUGINóW <WOW> 492 MAPY <

IP: 80.238.112.245:27089 PW: pdc PLUGINY:41 MAPY: 492 DUZE SZANSE NA ADMINA!!!!!!!!!!! ...

8

wgrywanie pluginów na serwer w gamepad

witam, kupilem serwer w gamepad. Jak mam tam wgrywac pluginy ? nie mam na swoim kompie zakładki addons. Bo oni instalowali serwer na swojej maszynce.... jak wiec mam instalowac tam pluginy ?? pomocy najlepiej prosze o gg osob obcykanych ja jestem ...

Odpowiedzi do wgrywanie pluginów na serwer w gamepad :

9

Szukam pluginów pod serwer TP i jakiś na max-a RealMod

Szukam pluginów pod serwer TP i jakiś na max-a RealMod Np. Bardziej realistyczne bieganie, skakanie, odbijanie pocisków itp itd. A co do TP to sam nie wiem ale widziałem kilka ale nie ...

Odpowiedzi do Szukam pluginów pod serwer TP i jakiś na max-a RealMod :

10

BiG Lista Pluginów by Nemore ;]

lista pluginów by Nemore (Forum csnemore.ezbit.pl :: Strona Główna) Niektóre Pluginy znajdujące sie na tym forum mają odnośniki na Najlepsze Polskie serwery Counter Strike - serwery CS Puchatek - Pluginy AMXX :: Strona Głównaoraz na inne ...

Odpowiedzi do BiG Lista Pluginów by Nemore ;] :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "lista pluginow na serwer"

1

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS (patch 23) ...

2

O to lista pluginów: admin_chatcolor.amxx RC4.amxx auto_restart_knives.amxx

O to lista pluginów: admin_chatcolor.amxx RC4.amxx auto_restart_knives.amxx automatic_knife_duel.amxx roundsound.amxx hpk.amxx amx_gore2.amxx loadingsound.amxx csnadedrops.amxx descriptive_fire_in_the_hole.amxx mp3-wav_player.amxx ...

3

Całkiem całkiem Ten Serwer Tylko By Się przydało Więcej Pluginów

Całkiem całkiem Ten serwer Tylko By Się przydało Więcej Pluginów ...

4

Tylko że ja nic na ten serwer nie wgrywałem :/ zadnych pluginów chciałem zrobić

Tylko że ja nic na ten serwer nie wgrywałem :/ zadnych pluginów chciałem zrobić tylko test serwa a wogóle nie moge sie z nim połączyć ...

5

pluginy za dużo danych wysyłają - wsadź np. na swój serwer dużo pluginów na

pluginy za dużo danych wysyłają - wsadź np. na swój serwer dużo pluginów na amxx 1.76d i wpisz ...

6

[quote="Deagle"] dużo pluginów [/qoute] Już se wyobrażam serwer -.-

[quote="Deagle"] dużo pluginów [/qoute] Już se wyobrażam serwer -.- ...

7

Sluchaj na tym forum bylo ok. 200 pluginów na serwer...m.in soccer jam. Jeśli

Sluchaj na tym forum bylo ok. 200 pluginów na serwer...m.in soccer jam. Jeśli byś to ściągnął, wystarczyłoby tylko rozpakować SoccerJamFiles.rar i miałbyś to od razu. Jak na razie nie mam możliwości tego uploadu, jak ktoś to ściągnął, może wstawić ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "lista pluginow na serwer"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam