10
A więc, jak w temacie, lista serwerów wczytuje mi się bardzo długo. Tzn.? W ~10 min. ok. 200 serwów (z filtrem ping 150>, z graczami, bez hasła, nie pusty). Czy to aby nie za mało? Jak miałem non-steam, na patchu v24, w dwie-trzy minuty (na tym ...
Trafność: 50%
1
mało serwerów tp??? to wejdź na gamemonitor i poszukaj polskich serwerów tp :* mi 4 strony wyskoczyło ...
2
sprawdź, czy podczas gry nie refresh'uje ci się lista serwerów... jeśli tak to weź to zatrzymaj (Stop Refresh)... Jeśli dalej masz taki ping - radzę sprawdzić czy to nie wina dostawcy ...
3
najlepiej zrobić jakiś ranking tych polskich serwerów Non Steam i nie będzie krzyku że jakiś tam serwer jest numerem jeden w Polsce... ...
4
ogólnie wporzo serwer ;) ale nie nadaje sie na czołówke polskich serwerow nonsteam, bo sa lepsze ...
5
Sprawdź, czy po wejściu na serwer nie refresh'uje ci się lista serwerów... Jeśli tak, to kliknij "Esc", i wybierz "Find servers" i "Stop Refresh"... Jeśli to nie tego wina, to może sterowniki są zjechane?? Reinstaluj ...
6
Nie ma polskich serwerów Non Steam Zombie. Naucz się dawać w odpowiednich działach ...
7
zalezy tez od serwerow bo ja np na zagrancznych mam ping 100+ a na polskich 40 wiec na to tez zwruc uwage ...