Wyniki szukania dla: lista serwerów cs |
Najbardziej trafne tematy dla "lista serwerów cs"
1
Z nudów zrobiłem prostą liste do której narazie sam będe dodawał serwery a potem zrobie skrypcik który automatycznie dodaje serwery do listy ...
Odpowiedzi do Lista Serwerów Counter Strike :
2
Witam, czy ktoś by mógł mi Dać listę serwerów non-steam ? Te, które są w tym dziale, to nie działają .. Teraz odpowiedź na pytanie: Dlaczego chce serwery non-steam CS:S skoro mam Steam na CS:S? A to dlatego, że nie przywyczaiłem się jeszcze do CS:S. ...
Odpowiedzi do Lista Serwerów CS:S non-steam.... :
3
Witam, Wczoraj normalnie smigałem w cs'ka a dziś próbuje włączyć i nie znajduje mi żadnych serwerów, ponadto w favorites - wszystkie "not responding".Dodam, ze wczoraj zainstalowalem zboty i od tego czasu nie dziala, choć nie wiem czy ma ...
Odpowiedzi do Lista serwerów :
4
Mam problem. Wczoraj bylo jeszcze all ok. Normalnie wyszukiwalo mi serwy i wogole natomiast dzisiaj juz nie. Nie pobiera mi zadnych serwow. Odinstalowywalem kilka razy gierke i nic usuwalem pliki. HELP PLS wiem ze ktos tu mial tez taki problem ale ...
Odpowiedzi do Lista Serwerów PILNE :
Trafność: 100%
5
American Football 216.83.33.44:27015 - Official NFL Football Mod Server Deatmatch 81.31.32.20:27015 - [united-games.cz] DM 3 by rezzzpect.com 213.226.208.27:27020 - [united-games.cz] DM 2 213.226.208.18:27016 - [united-games.cz] DM 1 ...
Odpowiedzi do MEGA LISTA SERWEROW :
6
Tutaj zamieszać będę serwerki CSS nonsteam, wszystkie przetestowane przeze mnie ;) powoli będę dodawać. 78.24.9.105:27080 - świetny, czeski serwer deathmatch - 24 sloty, i chyba z tego co widzę tylko de_dust2 ;) serdecznie zapraszam wszystkich na ...
Odpowiedzi do Lista serwerów Counter Strike Source NonSteam! :
7
Jak zrobić taka liste jak jest na stronie głównej wiaderko.com tam gdzie są Serwery HashJama. Chodzi mi oto zeby było ip, ile graczy i ...
Odpowiedzi do Lista serwerów tak jak na wiaderko.com :
8
Czemu niekiedy nie chce mi znaleźć serwerów non steam tylko pisze że nie ma serwerów non steam? Aha i drugi problem. Mam bardzo duży problem. A mianowicie PING. Mam ping od 450 - 700... na wszystkich serwerach NS. Co zrobić żeby był on mniejszy ? W ...
Odpowiedzi do Ping i Lista serwerów. :
9
A więc, jak w temacie, lista serwerów wczytuje mi się bardzo długo. Tzn.? W ~10 min. ok. 200 serwów (z filtrem ping 150>, z graczami, bez hasła, nie pusty). Czy to aby nie za mało? Jak miałem non-steam, na patchu v24, w dwie-trzy minuty (na tym ...
10
Witam. Czy macie jakaś listę firm ? Ponieważ ja już się pogubiłem bo za dużo tego ;/ Tyle znam chyba :) Kod: * gamepad.pl * hitme.pl * suu.pl * voot.pl * pukawka.pl * hostage.pl - lepiej nie wspominać serwer 6 slotów co 5 min crash xD * kampno.pl * ...
Odpowiedzi do Lista Firm hostingowych serwerów CS :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "lista serwerów cs"
1
sprawdź, czy podczas gry nie refresh'uje ci się lista serwerów... jeśli tak to weź to zatrzymaj (Stop Refresh)... Jeśli dalej masz taki ping - radzę sprawdzić czy to nie wina dostawcy ... Trafność: 100%
2
Cytat: Napisał LAN4FAN 1. Wpisujac w sayu serwery wyskakuje lista serwerów: 1. -- 2. -- 3. -- Wciskajac dany nr łaczy z tym serwerem. Jeszcze na tych serwerach jest haslo... zeby automatycznie haslo wpisywało;) Skriny: 3.jpg ... Trafność: 100%
3
Sprawdź, czy po wejściu na serwer nie refresh'uje ci się lista serwerów... Jeśli tak, to kliknij "Esc", i wybierz "Find servers" i "Stop Refresh"... Jeśli to nie tego wina, to może sterowniki są zjechane?? Reinstaluj ... Trafność: 100%
4
Mordownia Forum CS, Forum AMXX, Pluginy, lista serwerów, Serwery :: Tu masz link do pluginu jak dasz rade go odpalić to daj znać ... Trafność: 100%
5
Wszystko ok... Włączam steam, lista serwerow... Wybieram 1.6 i wyswietla sie okienko i tu sie zaczyna problem: Establisihning Network Connection To Server... Retrying connect... Retrying connect (2)... Retrying connect (3)... Po czym wyskakuje inne ... Trafność: 100%
6
LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ... Trafność: 50%
7
ale jak moj kolega zrobi na neo 512 to jest na liscie serwerów ... Trafność: 50%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "lista serwerów cs"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|