Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: logo szukamy sponsora

Najbardziej trafne tematy dla "logo szukamy sponsora"

1

szukamy sponsora

Poszukujemy: sponsora, ktory zapewni nam: -serwer do gry 14 slotowy -serwer głosowy (teamspeak lub ventrilo) Oferujemy: -zamieszczenie na stronie reklamy sonsora -zmiane nazwy klanu na nazwe firmy -bedziemy reprezentowac firme na spotkaniach ...

Trafność: 66.67%

3

Klan TnT zbiera do klanu Pro graczy !!! oraz szukamy Sponsora !

Witam. szukamy sponsora ... szukamy rowniez Pro graczy do klanu Niebede sie rozpisywal tylko zainteresowani na gg pisac GG : ...

4

Szukamy sponsora

szukamy sponsora ktury by nam oplacal serwer i kanal ts 2 wiecej informaci pod nr gg ...

Odpowiedzi do Szukamy sponsora :

5

pietka gaming szukamy sponsora

...

6

LIGA 5n5 i 1n1 !!! www.hb.xaa.pl mała nagroda // Szukamy Sponsora !!!

Zapraszamy do udziału już w III Edycji ligi 5/5 Hb - Twoje Forum o Cs :: Strona Główna . Poszukujemy SPONSORÓW . Zapraszamy także do udziału w Lidze 1/1 ZAPISY 1on1 - Hb - Twoje Forum o Cs :: Zobacz Forum - Zapisy ZAPISY 5on5 (3 Edycja) - Hb - Twoje ...

Odpowiedzi do LIGA 5n5 i 1n1 !!! www.hb.xaa.pl mała nagroda // Szukamy Sponsora !!! :

7

www.eQualiity.pl = szukamy sponsora

Witam , klan eQualiity.pl - Steam Since 2008 @ Beta szuka sponsora graficznego , który miał by zadanie wykonywać : *avatary *banery *userbary *buttony Wzamian oferujemy reklame na eQualiity.pl - Steam Since 2008 @ Beta i w zaprzyjaźnionym klanie ...

8

Szukamy sponsora !!

szukamy sposora,potrzebny on nam do ligi ktora zaczynamy niebawem. TU PARE INFORMACJI O NAS! A teraz troche o tym co my możemy w zamian zaoferować.. 1. Reklama sponsora na serwerze: -w nazwie serwera -przy połączeniu z serwerem -i co około minute w ...

9

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

Trafność: 33.33%

10

Ogarnienty klan szukamy 3 ludzi

szukamy ludzi do stałej piątki Oferujemy: -strone klanowom -często spary mixy -server będzie jak bedzie wiencej ludzi w klanie -treningi -miła atmosfera -Taktykę Klanową Wymagamy: -mikrofon on -słuchawki on -wiek 15+ -Częsta dostępność ...

Odpowiedzi do Ogarnienty klan szukamy 3 ludzi :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "logo szukamy sponsora"

1

drażni mnie trochę to logo "szukamy sponsora", a tak reszta może

drażni mnie trochę to logo "szukamy sponsora", a tak reszta może być ...

Trafność: 100%

2

Dzięki:] [ Dodano: Nie 30 Mar, 2008 ] Szukamy sponsora;]

Dzięki:] [ Dodano: Nie 30 Mar, 2008 ] szukamy sponsora;] ...

3

w TOP nie podoba mi sie animacja szukamy sponsora nie pasuje.. To jest DNO Ale

w TOP nie podoba mi sie animacja szukamy sponsora nie pasuje.. To jest DNO Ale pomijajac to Strona pozytywne odczucie ma 6,9/10 a podaj mi kod na tabele takaj jak zrobiles w Grupy ESWC 2008 ...

4

Szukamy sponsora!!! ?? nie rozsmieszaj mnie :|

szukamy sponsora!!! ?? nie rozsmieszaj mnie :| ...

5

Cytat: Napisał conqueror Szukamy sponsora ktury by nam oplacal serwer i kanal

Cytat: Napisał conqueror szukamy sponsora ktury by nam oplacal serwer i kanal ts 2 wiecej informaci pod nr gg 6119234 ktUry ?? informacI?? .. hmm no z taka polszczyzna raczej nie znajdziesz sponsora.. ...

6

asdasdasd8 zal cie my mamy strone na yoyo.pl a też szukamy sponsora aBY nam

asdasdasd8 zal cie my mamy strone na yoyo.pl a też szukamy sponsora aBY nam właśnie zasponsorował domene .pl server za swoje składki opłacamy ale ty jesteś ...

7

a to jest jedna dywizja czy klan ma więcej ?? P.S Cytat: szukamy sponsora na

a to jest jedna dywizja czy klan ma więcej ?? P.S Cytat: szukamy sponsora na domena.pl to nie możecie już sobie sami kupić home.pl : Numer 1 w polskim hostingu. Domeny za 90 groszy, serwery, konta e-mail domena .pl 90 ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "logo szukamy sponsora"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam