Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: logowanie jako admin cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "logowanie jako admin cs 1.6"

1

Logowanie na admina w Mani Admin Plugin.

Mam zainstalowany Mani admin Plugin i mam plik clients.txt w folderze: cstrike/cfg/mani_admin_plugindy wpisuje w konsoli admin to wyskakuje "You are not authornized to run this command." A jak wpisze w grze @burn to pisze, że nie jestem ...

Odpowiedzi do Logowanie na admina w Mani Admin Plugin. :

Trafność: 50%

2

Błąd jako admin.

Witam. Mam czysty serwer bez amxx i nie wiem jak miec admina (mam dostep do panelu i mam dopisane w config.cfg "rcon_password" a dokładniej Kod: // Use this file to configure your DEDICATED server. // This config file is executed on server ...

3

Cziter z spedhacem a gdzie ADMIn??

w dniu 3.12.2006 na serwer Wiaderko gral po nickiem Phomix gral na aim ,spedhack,wh. to jest smieszne ze taki serwer jak wiaderko nie moze tak zorganizowac adminow zeby kts byl caly czas na serwie ...

Odpowiedzi do Cziter z spedhacem a gdzie ADMIn?? :

4

Wchodzenie do servera jako administrator

Mam bardzo głupi problem. ;/ kiedy chce wejsc na moj server jako administrator wyskakuje mi okienko:"You have no entry". domyslam sie, iz powodem jest to, ze nie wiem gdzie trzeba wpisac haslo. moze mi ktos ...

Odpowiedzi do Wchodzenie do servera jako administrator :

Trafność: 25%

5

ADMIN SERVERA

Siema,chcialbym zostac admem na jednym z serverow,lecz mam kilka pytan. np. moj kumpel hostuje serv,wpisuje mnie do configu,i chcialbym byc adminem na tym servie,lecz nieznam komend,czy jest jakis program jak np,hlds zeby sobie wpisac tam ...

Odpowiedzi do ADMIN SERVERA :

6

Nie dzialajacy admin

Mam taki oto problem. Mam zainstalowanego AMXa. Gdy uruchamiam serwer za pośrednictwem CSa klikając na New Game, loguje mnie jako admina, jednak gdy włączam grę przez hlds.exe to nie mogę się już zalogować jako admin ...

Odpowiedzi do Nie dzialajacy admin :

7

Jak ustawic HLDS jako usługa systemowa?

Witam, Postanowilem postawic sobie CS 1.6 Non-steam na strosie (serwerku *dedykowanym*, do ktorego nie powinienem miec dostepu). Jego dokladna konfiguracja: Kod: Cpu: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 440 2188Mhz Ram: 2046MB Total, 1462MB ...

Odpowiedzi do Jak ustawic HLDS jako usługa systemowa? :

8

Admin Serwera

Witam, mam problem jak moge dac komus admina serwera? ...

Odpowiedzi do Admin Serwera :

9

Admin W AMXMODX na shooters.pl

Mój problem polega na tym iż nie moge ustawić admina na nick gracza, chociaż podczas ustawiania na IP jest wszystko wporządku... Nie wiem dlaczego tak jest? Ten problem, powstał podczas przeinstalowania gry, wcześniej miałem na odwrut... Serwer jest ...

Odpowiedzi do Admin W AMXMODX na shooters.pl :

10

Admin Mod > problem

Witam, nie wiem czy to odpowiedni dział ale zaczynam: zassałem admin Mod'a i zainstalowałem go do /cstrike i pojawił się tam folder addons, wchodz i włazłem gdzieś do konfiga i poustawiałem kilka rzeczy. Potem robie server i wchodz i patrze że ...

Odpowiedzi do Admin Mod > problem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "logowanie jako admin cs 1.6"

1

Fisman, no niestety :| a właśnie, pisząc jako admin na sayu (dodając @)

Fisman, no niestety :| a właśnie, pisząc jako admin na sayu (dodając @) standardowo nie pokazuje się kto pisze... a widziałem jak jeden adm pisał i było widać jego nick, tak więc? ...

2

Albo wejdź na server i w consoli jako admin wpisz amx_off też się wyłączą i to

Albo wejdź na server i w consoli jako admin wpisz amx_off też się wyłączą i to owiele szybciej ...

3

Jako admin tego serwera mogę was zaprosić też na forum www.tseps.mojeforum.pl i

jako admin tego serwera mogę was zaprosić też na forum www.tseps.mojeforum.pl i tak ogółem ten serwer TS działa i ma się dobrze zapraszam wszystkich IP: 84.10.119.234:8767 No i hasełko: agnieszka SERDECZNIE ...

4

bo wchodzac na nicku, ktory jest wpisany jako admin (a nie masz dodanego

bo wchodzac na nicku, ktory jest wpisany jako admin (a nie masz dodanego setinfo _pw) bedzie cie ...

5

no ze bede mial dostep jako admin do drugiej listy z broniami i za free i nawet

no ze bede mial dostep jako admin do drugiej listy z broniami i za free i nawet jesli np. awp mam zablokowane na servie dla graczy to ja bede mogl je kuic znaczy wziosc sobie :P czaisz ...

6

Mam dostęp jako admin do amx_plugins na hashjamie ale i tak nie udostępnię.

Mam dostęp jako admin do amx_plugins na hashjamie ale i tak nie udostępnię. Cytat: Napisał G0rd0n ruku445 to masz tak samo jak byś poprosił Sebastiana o pluginy na Puchatku wiec daruj sobie hehe Powiem tylko ze jest 60 niestandardowych pluginów (na ...

7

Bardzo bardzo glupie pytanie, jestem zielony i niewiem jak sie jako admin na

Bardzo bardzo glupie pytanie, jestem zielony i niewiem jak sie jako admin na bbialo pisze ;/ Mama admina na serwie wrzucilem se czapke struj itp..... ale niewiem jak na bialo pisac..... rowniez jakie som komendy na wszystkie menu od adma :D ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "logowanie jako admin cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam