1
Istnieje takowy :] Nazywa sie amx mod X. Jeśli chcesz go ściągnąć daje linka : amx mod X; przed zasysem :D musisz sie zarejestrować na stronce ...
Trafność: 42.86%
2
sciagaj taka amx mod X Full Installer [ Dodano: Czw 30 Sie, 2007 ] VitO, po 1 nie ma takiej strony jak amxmodx.pl jest amxmod.pl.. po 2 to chyba zbanowali ci IP :P to jest hu*owa strona ja dostalem ostrzezenie za to ze sie zapytalem czy ktos wie jak ...
3
buehah to nie jest zaden model admina tylko taki mod , predator sie nazywa , gralem kiedys na takim serwie musisz zdobyc 16k $ i zamieniasz sie w cos takiego do tego jest niekiedy nie widzialny nie moze nosic broni ma takie niby szpony ( jak na ...
4
amx mod X Studio http://www.amxmodx.org/ Naucz się tytułować wątki... jakbyś był poniżej łopatologi: ...
5
Eeee tam nie zapisuje sie w amxx cfg mam Kod: // amx mod X Configuration File echo Executing amx mod X Configuration File // Default access for all non admin players (see users.ini for access details) // // Default value: "z" ...
6
Nie da sie skompilować: Welcome to the amx mod X 1.76-300 Compiler. Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase, amx mod X Team /home/groups/amxmodx/tmp3/textBZM5Z7.sma(3) : fatal error 100: cannot read from file: "hamsandwich" Compilation ...
7
A czy po wgraniu amx mod X 1.80 bede miał tylko konsole admina? czy wogle calego amx? Bo przed amx mod X 1.76a nic wczesniej niisnttalowalem.. i nadal niedizła mi admin.. A koniecznie trzebra zrobic restart serwera czy wystarczy zminic mape i wpisac ...