Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: logowanie się konto admina cs 1.6 amx mod

Najbardziej trafne tematy dla "logowanie się konto admina cs 1.6 amx mod"

1

Problem z AMX MOD X, mapy same sie zmieniaja.

Witam mam problem z serwerem, kiedy gram z kims mapa sama sie zmienia w roznym czasie 12 , 8 ,5 min do konca. Ale kiedy , jestem sam mapa normalnie sie zmienia kiedy jest 1:45 do konca mapy. Mam wersje amx mod x v 1.80.(mam Deagle's Map Managment.) ...

Odpowiedzi do Problem z AMX MOD X, mapy same sie zmieniaja. :

2

AMX MOD X hasło admina

...

Trafność: 42.86%

3

Problem z dodaniem admina amx mod x

Witam. Nie moge dodać adminów na serwer amx mod x.. :/ Wszystko robie według instrukcji: "HoH. " "xxx" "abcdefghijkl" "ab"... Wyszło mi coś takiego, próbowałem resetować serwer, patrzyłem w jakiś ustawieniach ...

Odpowiedzi do Problem z dodaniem admina amx mod x :

5

Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD.

Witam wszystkich czytajacych!! Chciałem zaprosic wszystkich graczy do fragowania na serwerze klanu Max Intensive. Miła atmosferka, zero aima,zero wh.Na serwerze jest Halguard(program antycziterski) i amx najnowszy. Serwer stoi 24h/7. IP : ...

Odpowiedzi do Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD. :

6

AMX Mod X | Deathmatch

Ave Zanim przejde do rzeczy, male info: Kod: Counter Strike 1.6 Non Steam Metamod amx mod X 1.76d CSDM 2.1 <inne niewazne pierdoly> ----------------------------------------------- plugins.ini <Pierdoly> loadingsongadvanced.amxx ...

Trafność: 28.57%

7

amx mod

pytanko:P czy foldery z amx modem wrzuca sie do cstrike czy do jakiego ...

Odpowiedzi do amx mod :

8

Instalacja AMX MOD X od podstaw

INSTALACJA amx mod X[/b] 1. Ściągamy amx mod X ze strony **TUTAJ** i wybieramy wersję http://www.amxmodx.org/downloads.php (na stan dzisiejszy to 1.76d) 2. Uruchamiamy aplikacje i instalujemy amx mod X (najlepiej C:/Program Files/amx mod X/) 3. Po ...

Odpowiedzi do Instalacja AMX MOD X od podstaw :

9

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx mod X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ Jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "logowanie się konto admina cs 1.6 amx mod"

1

Istnieje takowy :] Nazywa sie Amx Mod X. Jeśli chcesz go ściągnąć daje linka :

Istnieje takowy :] Nazywa sie amx mod X. Jeśli chcesz go ściągnąć daje linka : amx mod X; przed zasysem :D musisz sie zarejestrować na stronce ...

2

sciagaj taka AMX Mod X Full Installer [ Dodano: Czw 30 Sie, 2007 ] VitO, po 1

sciagaj taka amx mod X Full Installer [ Dodano: Czw 30 Sie, 2007 ] VitO, po 1 nie ma takiej strony jak amxmodx.pl jest amxmod.pl.. po 2 to chyba zbanowali ci IP :P to jest hu*owa strona ja dostalem ostrzezenie za to ze sie zapytalem czy ktos wie jak ...

3

buehah to nie jest zaden model admina tylko taki mod , predator sie nazywa ,

buehah to nie jest zaden model admina tylko taki mod , predator sie nazywa , gralem kiedys na takim serwie musisz zdobyc 16k $ i zamieniasz sie w cos takiego do tego jest niekiedy nie widzialny nie moze nosic broni ma takie niby szpony ( jak na ...

4

AMX Mod X Studio http://www.amxmodx.org/ Naucz się tytułować wątki... jakbyś

amx mod X Studio http://www.amxmodx.org/ Naucz się tytułować wątki... jakbyś był poniżej łopatologi: ...

5

Eeee tam nie zapisuje sie w amxx cfg mam Kod: // AMX Mod X Configuration File

Eeee tam nie zapisuje sie w amxx cfg mam Kod: // amx mod X Configuration File echo Executing amx mod X Configuration File // Default access for all non admin players (see users.ini for access details) // // Default value: "z" ...

6

Nie da sie skompilować: Welcome to the AMX Mod X 1.76-300 Compiler. Copyright

Nie da sie skompilować: Welcome to the amx mod X 1.76-300 Compiler. Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase, amx mod X Team /home/groups/amxmodx/tmp3/textBZM5Z7.sma(3) : fatal error 100: cannot read from file: "hamsandwich" Compilation ...

7

A czy po wgraniu AMX Mod X 1.80 bede miał tylko konsole admina? czy wogle

A czy po wgraniu amx mod X 1.80 bede miał tylko konsole admina? czy wogle calego amx? Bo przed amx mod X 1.76a nic wczesniej niisnttalowalem.. i nadal niedizła mi admin.. A koniecznie trzebra zrobic restart serwera czy wystarczy zminic mape i wpisac ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "logowanie się konto admina cs 1.6 amx mod"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam