Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: lol squad

Najbardziej trafne tematy dla "lol squad"

1

nick lol na wh

O godzinie 17:30 na serwerze nie jaki lol gral na wh otrzymal bana permanentnego...mam nagrane demko z jego udzialem...pozdro...panowie nauczcie sie grac bez ...

Trafność: 50%

2

LOL

nick: lol Ban Perm Powod: WH Zbanowal: Bulinek Demko: lol.dem Godz: 21:30 Pozdrowienia ...

Odpowiedzi do LOL :

3

NFS squad SERVER - 24/7

...

5

SdBa SqUaD server

Właśnie powstał server SdBa squad @ Gamespad.pl IP:193.218.155.50:27100 hasło:ss Server jest na 10 slotów 24/7. Gdyby hasło nie pasowało oznacza to, iż na serverze odbywa się sparing. Zapraszam serdecznie wszystkich i życze miłej zabawy. ...

6

ThreeD SquaD

Witam chcialem wam przedstawic moj dobry klan :D Klan istnieje juz okolo rok i nie zmierza ku koncowi ,wrecz odwrotnie zmierza w dobry kierunku.. Oto strona i serwer klanowy na ktore serrdecznie zapraszam www.threed.yoyo.pl 193.218.155.50:27399 ...

Odpowiedzi do ThreeD SquaD :

7

White Squad Clan Server [TP]@Shooters.pl

nazwa: White squad Clan Server [TP]@Shooters.pl IP: 62.181.0.203:27044 haslo: lol zapraszam wszystkich, zero lagow zainstalowny amx mod x najprosciej wpisz w konsoli: connect 62.181.0.203:27044;password ...

8

Sniper Squad .:S,s:.

...

9

Sniper Squad .:S,s:.

...

10

Serwer Klanowy <DrInK^SqUaD> 20 slotow cala dobe !!!!

Serdecznie zapraszam na nasz klanowy serwer <DrInK^squad>. Jak widac w temacie do dyspozycji jest 20 slotow, serwer jest calodobowy, ze spotkaniem admina nie powinno byc problemow. Dodam tez ze serwer jest chroniony antycheatem "SXE ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "lol squad"

1

wlasnie panowie szukam serweru lol squad i ze strony mam takze mysle ze raczej

wlasnie panowie szukam serweru lol squad i ze strony mam takze mysle ze raczej dobre juz sciagam patcha i wogole zadnego serwera nie moge dodac mam CS 1.6 lagownia.pl:( wiecie czemu tak sie ...

Trafność: 100%

2

Te a mosh_boty? Wiele razy czytałem ich instrukcję i nadal się gubię :lol:

Te a mosh_boty? Wiele razy czytałem ich instrukcję i nadal się gubię :lol: ...

3

No ja też był bym bardzoooo chętny mam powyżej 8 lat :lol: chyba :P jeśli

No ja też był bym bardzoooo chętny mam powyżej 8 lat :lol: chyba :P jeśli dobrze pamiętam to chyba 13 a w lutym 14 :D No myśleć też umie :lol: chyba :P moje GG ...

4

o lol... faktycznie gralem wtedy :) ale koles chyba nic nie ogarnial bo jakos

o lol... faktycznie gralem wtedy :) ale koles chyba nic nie ogarnial bo jakos nie wyroznial sie z tlumu ...

5

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie

lol :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ...

6

o lol iron ile banów dałeś

o lol iron ile banów dałeś ...

7

hmmmmm z deczka to tak dziwnie wyglądało ale tesz mam taki zjawy lol

hmmmmm z deczka to tak dziwnie wyglądało ale tesz mam taki zjawy lol ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "lol squad"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam