Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: m-antirusher 2.0

Najbardziej trafne tematy dla "m-antirusher 2.0"

1

Antirusher 1.4

Mam mały problem z tym pluginem poprostu zbyt żadko wyświetla się komunikat o tym że jest anty rasz (UWAGA!!!! ...) tylko 1 na początku rundy da sie to jakoś zrobić ?? PS.: Link w M_antirusher 2.0 nie działa (przynajmniej ...

Odpowiedzi do Antirusher 1.4 :

Trafność: 50%

2

antirusher 2.1

to smao co w temacie prosze o link z gory thx ...

Odpowiedzi do antirusher 2.1 :

3

Antirusher 2.0

Witam. Chce miec na swoim serwei TP Antyrasz. Pobralem antirushera 2.0 z tąd. http://www.forum.wiaderko.com/topics...-20-vt8648.htm Polder z plikiem cor skopiowalem do folderu addons/amxmodx/configs Plik M_antirusher do foledru plugins. Do ...

Odpowiedzi do Antirusher 2.0 :

4

Antirusher

Witam. Nieglugo kupuje server TP i mam zamiar wgrac tam antirushera. Czy mogłby mi ktos podać link do pluginy w ktorym by po przejsciu zabijalo odrazu lecz na scianach zeby byla tabliczka z napisem... "Granica Rushu"... Czy mozna ta ...

Odpowiedzi do Antirusher :

5

AntiRusher

Witam, poszukuje takiego antirushera lub jakiegos dodatku do niego który zmienia lasery w linie na ziemi. Szukalem w google itd. ale nic nie znalazlem. Prosze o pomoc. PS. Te linie sa napewno gdyz widzialem je na pewnym serwerze ...

6

problem z antirusher`em

mam antirusher najnowszy na servie i jak zmienię mapkę to od razu sie wyłącza antirusher i muszę znowu wpisać "say /antirusher_menu" i aktywować. mnie ciągle na serwie nie ma i jest to uciążliwe że co chwila to muszę włączać :/ w amxx.cfg ...

Odpowiedzi do problem z antirusher`em :

7

antirusher :/

mam antirusher najnowszy na servie i jak zmienię mapkę to od razu sie wyłącza antirusher i muszę znowu wpisać "say /antirusher_menu" i aktywować. mnie ciągle na serwie nie ma i jest to uciążliwe że co chwila to muszę włączać :/ w amxx.cfg ...

Odpowiedzi do antirusher :/ :

8

antirusher

Witam. mam pytanie w sprawie antirushera mogl by ktos tu napisac w jakis latwiejszy sposob jak dodawac granice raszu bo ani z hlds ani z tego forum nie moge pojac jak dodawac te granice raszu wraz z tabliczkami ...

Odpowiedzi do antirusher :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "m-antirusher 2.0"

1

antirusher.amxx

antirusher.amxx ...

2

* Antirusher z paczki AMX Mod XvAK

* antirusher z paczki AMX Mod XvAK 1.0 ...

3

http://info.wsisiz.edu.pl/~sochon/wi...php/AntiRusher tu coś masz [czytaj

http://info.wsisiz.edu.pl/~sochon/wi...php/antirusher tu coś masz [czytaj wszystko ...

4

Proszę: Antirusher Pomogłem ?

Proszę: antirusher Pomogłem ? ...

5

w folderze configs tworzysz folder antirusher i tam go wklejasz

w folderze configs tworzysz folder antirusher i tam go wklejasz ...

6

folder antirusher z pliczkiem cor wrzucasz do configs

folder antirusher z pliczkiem cor wrzucasz do configs ...

7

Mam tylko taki plik: ../config/antirusher/rush.cor Zmienic jego nazwe :) ?

Mam tylko taki plik: ../config/antirusher/rush.cor Zmienic jego nazwe :) ? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "m-antirusher 2.0"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam