2
Musisz wgrac na serwer pligin antirusher.amxx . Tutaj masz link do niego, chyba nie msze uczyc jak zainstaowac plugin? Link: ...
Trafność: 100%
3
WIec tak jak patrzyłem w plugins.ini to sa 3 pluingi: Kod: ;antirusher.amxx ; Antirush [ użwywany raczej tylko na serwerach TeamPlay ] M_antirusher_2.4.amxx ;M_antirusher.amxx ; ; Antirush, posiadający wiele dodatkowych opcji. z tego wynika ze tylko ...
Trafność: 100%
4
Folder addons musisz mieć wrzucony do katalogu cstrike, a żeby amxx ładował się na początku mapy musisz mieć w katalogu cstrike wrzucony plik liblist.gam, bez niego amxx nie będzie ...
Trafność: 50%
5
Musisz mieć wrzucony specjalny do blokowania broni. W amxx jest to np. restmenu.amxx. Zobacz w plugins.ini czy masz coś podobnego, jeśli jest to go ...
6
Plikow amxx nie otworzysz tylko pliki sma edytujesz (np notatnikiem) a potem ...
7
to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w pluginach nie widzę plików .sma ale tylko .amxx I co to znaczy kompilować? :mrgreen: EDIT: No dobra, już znalazłem :P Tyle że plik.sma jest mniejszy od .amxx :/ Edytowałem ...