Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: male fpsy na dobry kompie cs16

Najbardziej trafne tematy dla "male fpsy na dobry kompie cs16"

1

Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!!

Serwer 24/7 IP: 195.114.0.27:27159 Haslo: lol Serwer wykupiony w gamepad.pl wiec pingi bardzo małe prosze tutaj o komentarze o serwerze!!! ...

Odpowiedzi do Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!! :

2

Dobry Serwer

Zapraszam wszystkich na nowo powstaluy serwer klanowy klanu ThreeD SquaD ,serwer ma dopiero tydzien malo ludzi na nim gra chcemy by to sie zmienilo.. Serwer ma narazie tylko 12 slotow ale od przyszelego miesiaca bedzie mial 16-20 Na serwerze wkrotce ...

Odpowiedzi do Dobry Serwer :

4

sXe Injected . Male pytanie

Siema Z tego co zauwazylem w konsoli , sXe blokuje aliasy . Mam ich bardzo duzo , ale tylko jeden jest mi naprawde potrzebny ;p . Czy da sie zrobic tak , zeby sXe nie blokowal tego aliasu?? Z gory dzieki. :) (Jak by sie ktos ciekawil co to za alias ...

Odpowiedzi do sXe Injected . Male pytanie :

5

Bardzo dobry komp i problemy z cs?

SIema. Sluchajcie mam problem.Czemu gdy gram na serwach lub gram na swoim serwie to wyrombiscie mi sie wszystko przyspiesza.Nie da sie grać tnie sie bardzo jak gram.Dokladnie tak samo jakbym mial speedhacka na x100:D albo jakbym mial pingi po 5000 ...

Odpowiedzi do Bardzo dobry komp i problemy z cs? :

Trafność: 20%

6

Dobry server

ip: 89.149.234.184:27015 serwer 12 slotowy więc przyjemnie się gra:) admini często obecni na serwie ogólnie to ...

7

bardzo dobry serwer:) POLECAM=]

Zapraszam na Serwer Cs 1.6 Non Steam na Gamesnet.pl:) IP:193.33.34.21:27028 Hasło:as Ilosc slotów:20 pingi:20-35 AMX bogato wyposarzony:) [wejdz a sie dowiesz] Serwer stoi 24/7 Serwer FFA ;] ...

Odpowiedzi do bardzo dobry serwer:) POLECAM=] :

8

dobry serwer

...

10

Bardzo Dobry i wydajny serwer nosteam

ip serwera 212.244.202.22 slotow 22 wymagane SXE-I SREDNI PING ?? ZALEZNY TYLKO OD TWOJEGO LACZA ...

Odpowiedzi do Bardzo Dobry i wydajny serwer nosteam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "male fpsy na dobry kompie cs16"

1

Serwer Dobry jak zawsze z shooters male pingi xD Mili admini wogole czad

Serwer dobry jak zawsze z shooters male pingi xD Mili admini wogole czad zapraszam + Fajne mapy ...

Trafność: 40%

2

Dobry serwer POLECAM Male Pingi i nie ma lagow :!: :!: :!:

dobry serwer POLECAM male Pingi i nie ma lagow :!: :!: :!: ...

3

Dobry filmik tylko że youtube to marna wersja :d Mam na kompie w normalnej

dobry filmik tylko że youtube to marna wersja :d Mam na kompie w normalnej jakości i polecam innym ściągnąć ;] ...

4

Cytat: Napisał Shadow Plugin dobry tylko trzea skompilować lokalnie na kompie

Cytat: Napisał Shadow Plugin dobry tylko trzea skompilować lokalnie na kompie na amxx 1.8 ++ a nie na internecie. Jakaś tamta linijka mi znajoma :o Nie trzeba w cale kompilować lokalnie, można zamienić Kod: charsmax(sounds_ct) na Kod: sizeof ...

5

Sprzet masz dobry, ale to zaley co zamierzasz na tym kompie robic bo to

Sprzet masz dobry, ale to zaley co zamierzasz na tym kompie robic bo to najwazniejsze ? Zasilacz moim zdaniem za slaby do tej grafy , wybierz ...

6

juz zrobilem temat :P Server naprawde super :D mili ludzi male pingi Dobry

juz zrobilem temat :P Server naprawde super :D mili ludzi male pingi dobry poziom mili admini POLECAM ...

7

nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_

nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ PS: o to ci chodziło mosh? posdro! ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "male fpsy na dobry kompie cs16"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam