1
Wiesz mam juz teraz serwer postwiony czy mam instalowac nowy czy moge z tego pousuwac pluginy ? Jak to zrobic do gun game itd chcailem linki ...
Trafność: 57.14%
2
ja juz nie mam sily sie urzerac z typami ktorzy nie wie mczy sa slepi czy do nich nie ...
Trafność: 42.86%
3
juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami bo mam invalid cd-key, i mam taką proźbe :P bo na wasz serwer nie moge sie połaczyc bo sloty niby zarezerwowane no i ja chciałbym takiego slocika :P tylko jak ja mam ...
4
jak moge miec kiepskie lacze jak mam chello 512 jakos wszystkie gry mi chodza i nie laguja a cs tak... ...
5
czy jak mam neta w lokalnej sieci to też moge postawić na net a nie tylko na moje zapyziałe osiedle ?? Bo nie mam zewnętrznego adresu IP. I jak mam go wogóle odpalić bo stawianie serva to jeszcze dla mnie czarna magia ...
6
Sluchaj teraz mam jeszcze inny problem dotyczacy sXe czy z nim moge grac na serwerach bez sXe??I jak go wloczyc ,bo zainstalowalem go byle gdzie.Wlcozylem i pisze uptade i ...
7
Dzieki za pomoc ale ja go juz mam.Kurde no.Tak cche to miec.Pomozcie plxx //Włącz mózg to Ci pomogę :/ [ Dodano: Wto 24 Lip, 2007 ] juz DZIALA!!JUPI Maciwe punkty od mnie ...