Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mam 15 lat czy moge miec juz dziewczyne

Najbardziej trafne tematy dla "mam 15 lat czy moge miec juz dziewczyne"

2

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

3

Czy zawsze będą czity? Czy kiedyś to sie juz skonczy na AMEN

czy kiedykolwiek już nie będzie czitów? Dlaczego one są że tak powiem ;p wiem że jak ktoś nie umie grać to lubi je używać i wkurzać ludzi co nie czitują ale chodzi mi o to czy ktoś kiedyś się znajdzie że zablokuje jakąś blokadę na wszystkich ...

Odpowiedzi do Czy zawsze będą czity? Czy kiedyś to sie juz skonczy na AMEN :

Trafność: 28.57%

4

PYTANIE.Seba mam juz swoje dzwieki

...

5

Czy mogę?

Witam,mam pytanie,a mianowicie czy mogę dodać kogoś artykuł o CS-ie z Wiaderko.com i dać na moją stronę klanową? Bo wiecie,nie chcę żeby była mowa o "kradzieży" kogoś ...

Odpowiedzi do Czy mogę? :

7

Czy moge zrobić dobre logo programem PS Cs3 Extented?

Siema mam pytanie czy moge zrobić dobre logo programem PS Cs3 Extented lub Paint Shop ...

Odpowiedzi do Czy moge zrobić dobre logo programem PS Cs3 Extented? :

8

Czy moge mieć 100 fps

Witam mam kompa: Procesor: Intel Celeron CPU 2.40 GHz RAM: 512 DDR Karta Graf: Nvidia GeForce4 MX 4000 (jak ktoś chce jeszcze jakieś dane na temat mojego kompa piszcie) I chcę się dowiedzieć czy będę miał 100 fps. A jak będę mógł mieć to niech ...

Odpowiedzi do Czy moge mieć 100 fps :

9

Czy ja naprawde mam czity???

Mieliśmy grac spara... Wbijamy do kolesi na server i po jakimś czasie wysakuje mi takie cos jak na screenie!!! Niewiem czym moze to byc spowodowane bo czitów niemam nawet na kompie!!! Niechce zeby ludzie mieli mnie za oszusta wiec zwracam sie o ...

Odpowiedzi do Czy ja naprawde mam czity??? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam 15 lat czy moge miec juz dziewczyne"

1

Wiesz mam juz teraz serwer postwiony czy mam instalowac nowy czy moge z tego

Wiesz mam juz teraz serwer postwiony czy mam instalowac nowy czy moge z tego pousuwac pluginy ? Jak to zrobic do gun game itd chcailem linki ...

Trafność: 57.14%

2

ja juz nie mam sily sie urzerac z typami ktorzy nie wie mczy sa slepi czy do

ja juz nie mam sily sie urzerac z typami ktorzy nie wie mczy sa slepi czy do nich nie ...

Trafność: 42.86%

3

juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami

juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami bo mam invalid cd-key, i mam taką proźbe :P bo na wasz serwer nie moge sie połaczyc bo sloty niby zarezerwowane no i ja chciałbym takiego slocika :P tylko jak ja mam ...

4

jak moge miec kiepskie lacze jak mam chello 512 jakos wszystkie gry mi chodza i

jak moge miec kiepskie lacze jak mam chello 512 jakos wszystkie gry mi chodza i nie laguja a cs tak... ...

5

Czy jak mam neta w lokalnej sieci to też moge postawić na net a nie tylko na

czy jak mam neta w lokalnej sieci to też moge postawić na net a nie tylko na moje zapyziałe osiedle ?? Bo nie mam zewnętrznego adresu IP. I jak mam go wogóle odpalić bo stawianie serva to jeszcze dla mnie czarna magia ...

6

Sluchaj teraz mam jeszcze inny problem dotyczacy sXe czy z nim moge grac na

Sluchaj teraz mam jeszcze inny problem dotyczacy sXe czy z nim moge grac na serwerach bez sXe??I jak go wloczyc ,bo zainstalowalem go byle gdzie.Wlcozylem i pisze uptade i ...

7

Dzieki za pomoc ale ja go juz mam.Kurde no.Tak cche to miec.Pomozcie plxx

Dzieki za pomoc ale ja go juz mam.Kurde no.Tak cche to miec.Pomozcie plxx //Włącz mózg to Ci pomogę :/ [ Dodano: Wto 24 Lip, 2007 ] juz DZIALA!!JUPI Maciwe punkty od mnie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam 15 lat czy moge miec juz dziewczyne"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam