Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mam dobrego kompa ale i tak mam malo fps

Najbardziej trafne tematy dla "mam dobrego kompa ale i tak mam malo fps"

1

Szukam dobrego klanu ns , mam steama

Witam. Szukam dobrego i ogarnietego klanu non-steam , posiadam steama. Oferuje staz 6 miesiecy dobry skill mozg on placz of dobre sluchawki z mikro creative fatal1ty steam on ogarniete taktyki dobry shooter skladki na serwer posiadam razem z ...

Trafność: 37.5%

2

MAM dosc tego cs'a ale kocham ta gre...

po 1 serwery mi zadne ni wchodza 2 tnie sie jak h** 3 kompa mam z najwyzszej polki intel core 2 duo 4Gh nVidia 8600gt ram 2 giga i ti najwazniejsze 4 co ja mam do holery ...

Odpowiedzi do MAM dosc tego cs'a ale kocham ta gre... :

3

Mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/

mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ PROSZE POMÓŻCIE JAK NAJSZYBCIEJ ! I JEŚLI MOŻNA TO SZCZEGÓŁOWO ...

Odpowiedzi do Mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ :

Trafność: 37.5%

4

Mało fps chociaż mam dobry sprzęt

Witam mam problem z ilością fps w grze cs 1.6 wersja steam. Jak gram to liczba fps skaczę od 20-40 ale ciągle prawie wynosi 25. Moj sprzet to Karta graficzna GeForce 8600 GT 256 ram, 1 gb pamięci ram, procesor 2.2 dual core. W sterownikach karty ...

Odpowiedzi do Mało fps chociaż mam dobry sprzęt :

6

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 25%

7

Iron Twierdzi że mam Wh ze go podejrzewaj to czmeu ja ??

GRałem wczoraj na serwerze Iron jak zawsze był na spekcie. I otusz stwierdzi ze mam Wh/ESp. Gram w cs 4 prawie 5 rok/.i nigy jesze ni mialem czitow i gram oczywsie na niezbanowanym STEAM.Wyp[raszam sobie oskarzanie mnie o Czitowanie skoro nie ...

Odpowiedzi do Iron Twierdzi że mam Wh ze go podejrzewaj to czmeu ja ?? :

8

Mam problem:/

chcialem dzisaj se pograc w CS 1.6 i jak wlanczam CS'a to wystepuje blad:nieprawidlowe polaczenie ze steamem oczywiscie po angielsku przeinstalowalem i to samo:/ ...

Odpowiedzi do Mam problem:/ :

10

Mam Pytanko do wszystkich ! ;)

Moje pytanie dotyczy tego czy ktos na tym forum wie jak zrobic aby np terrorysta mial ubranie ct bądż na odwrót. Widziałem juz ten trick na chyba 3 servach ale nikt mi nie chciał powiedziec jak to zrobił. Z góry dzięki za ...

Odpowiedzi do Mam Pytanko do wszystkich ! ;) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam dobrego kompa ale i tak mam malo fps"

1

Ustaw więcej fps. Kompa mam podobnego i czasami też tak jest, ale dałem więcej

Ustaw więcej fps. kompa mam podobnego i czasami też tak jest, ale dałem więcej fps i rate i działa ...

Trafność: 75%

2

Sam nie wiem xD, ale i tak z tyłu kompa mam 3 otwory o różnych kolorach, w

Sam nie wiem xD, ale i tak z tyłu kompa mam 3 otwory o różnych kolorach, w które muszę włożyć 1 kabel od słuchawek i 1 od mikrofonu ( są to słuchawki razem z mikrofonem ). Tylko te 3 mam do wyboru. Kompletnie nie wiem ocb :<. Jakieś pomysły ...

Trafność: 62.5%

3

Też tak mam teraz,że czasami mi się cs steam nie włącza,ale to przez kompa

Też tak mam teraz,że czasami mi się cs steam nie włącza,ale to przez kompa chyba jest bo zawsze tak się dzieje kiedy jest jakaś zamuła a ja mam wszystko niepoukładane na tym kompie mimo iż mam dobrego :) :P ...

4

no ja tez mam pewien problem z FPS nie zeby mi to az tak przeszkadzalo ale no

no ja tez mam pewien problem z fps nie zeby mi to az tak przeszkadzalo ale no czasami by sie przydalo wiecej !! otoz gram sobie w 1.6 i mam tylko 60 fps (kiedys czytalem ze trzeba cos tam wpisac czy cos ale to bylo dawno jak jeszcze w 1.6 nie gralem ...

5

StreeTer, ja też tak czasem mam , ale ress kompa pomoże :)

StreeTer, ja też tak czasem mam , ale ress kompa pomoże :) ...

6

Też nie mam dobrego kompa bo dużo gier mi nie wchodzi, a 100 FPS dla mnie to

Też nie mam dobrego kompa bo dużo gier mi nie wchodzi, a 100 fps dla mnie to nie wyczyn. ...

7

tak mam non steama ale, zrobiłem resa kompa, włączyłem csa bez sxe, wyłączyłem

tak mam non steama ale, zrobiłem resa kompa, włączyłem csa bez sxe, wyłączyłem csa, następnie włączyłem sxe poczekałem kilka minut i włączyłem csa i poszło. Poszło, ale raz, ;/ nadal nie mogę zagrać, sz.b masz pomysły jakieś? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam dobrego kompa ale i tak mam malo fps"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam