Wyniki szukania dla: mam dobrego kompa ale i tak mam malo fps |
Najbardziej trafne tematy dla "mam dobrego kompa ale i tak mam malo fps"
1
Witam. Szukam dobrego i ogarnietego klanu non-steam , posiadam steama. Oferuje staz 6 miesiecy dobry skill mozg on placz of dobre sluchawki z mikro creative fatal1ty steam on ogarniete taktyki dobry shooter skladki na serwer posiadam razem z ...
Trafność: 37.5%
2
po 1 serwery mi zadne ni wchodza 2 tnie sie jak h** 3 kompa mam z najwyzszej polki intel core 2 duo 4Gh nVidia 8600gt ram 2 giga i ti najwazniejsze 4 co ja mam do holery ...
Odpowiedzi do MAM dosc tego cs'a ale kocham ta gre... :
3
mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ PROSZE POMÓŻCIE JAK NAJSZYBCIEJ ! I JEŚLI MOŻNA TO SZCZEGÓŁOWO ...
Odpowiedzi do Mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ :
Trafność: 37.5%
4
Witam mam problem z ilością fps w grze cs 1.6 wersja steam. Jak gram to liczba fps skaczę od 20-40 ale ciągle prawie wynosi 25. Moj sprzet to Karta graficzna GeForce 8600 GT 256 ram, 1 gb pamięci ram, procesor 2.2 dual core. W sterownikach karty ...
Odpowiedzi do Mało fps chociaż mam dobry sprzęt :
6
Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...
Trafność: 25%
7
GRałem wczoraj na serwerze Iron jak zawsze był na spekcie. I otusz stwierdzi ze mam Wh/ESp. Gram w cs 4 prawie 5 rok/.i nigy jesze ni mialem czitow i gram oczywsie na niezbanowanym STEAM.Wyp[raszam sobie oskarzanie mnie o Czitowanie skoro nie ...
Odpowiedzi do Iron Twierdzi że mam Wh ze go podejrzewaj to czmeu ja ?? :
8
chcialem dzisaj se pograc w CS 1.6 i jak wlanczam CS'a to wystepuje blad:nieprawidlowe polaczenie ze steamem oczywiscie po angielsku przeinstalowalem i to samo:/ ...
Odpowiedzi do Mam problem:/ :
9
...
Odpowiedzi do Mam problem ze steamem :( :
10
Moje pytanie dotyczy tego czy ktos na tym forum wie jak zrobic aby np terrorysta mial ubranie ct bądż na odwrót. Widziałem juz ten trick na chyba 3 servach ale nikt mi nie chciał powiedziec jak to zrobił. Z góry dzięki za ...
Odpowiedzi do Mam Pytanko do wszystkich ! ;) :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam dobrego kompa ale i tak mam malo fps"
1
Ustaw więcej fps. kompa mam podobnego i czasami też tak jest, ale dałem więcej fps i rate i działa ... Trafność: 75%
2
Sam nie wiem xD, ale i tak z tyłu kompa mam 3 otwory o różnych kolorach, w które muszę włożyć 1 kabel od słuchawek i 1 od mikrofonu ( są to słuchawki razem z mikrofonem ). Tylko te 3 mam do wyboru. Kompletnie nie wiem ocb :<. Jakieś pomysły ... Trafność: 62.5%
3
Też tak mam teraz,że czasami mi się cs steam nie włącza,ale to przez kompa chyba jest bo zawsze tak się dzieje kiedy jest jakaś zamuła a ja mam wszystko niepoukładane na tym kompie mimo iż mam dobrego :) :P ... Trafność: 62.5%
4
no ja tez mam pewien problem z fps nie zeby mi to az tak przeszkadzalo ale no czasami by sie przydalo wiecej !! otoz gram sobie w 1.6 i mam tylko 60 fps (kiedys czytalem ze trzeba cos tam wpisac czy cos ale to bylo dawno jak jeszcze w 1.6 nie gralem ... Trafność: 62.5%
5
StreeTer, ja też tak czasem mam , ale ress kompa pomoże :) ... Trafność: 62.5%
6
Też nie mam dobrego kompa bo dużo gier mi nie wchodzi, a 100 fps dla mnie to nie wyczyn. ... Trafność: 62.5%
7
tak mam non steama ale, zrobiłem resa kompa, włączyłem csa bez sxe, wyłączyłem csa, następnie włączyłem sxe poczekałem kilka minut i włączyłem csa i poszło. Poszło, ale raz, ;/ nadal nie mogę zagrać, sz.b masz pomysły jakieś? ... Trafność: 62.5%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam dobrego kompa ale i tak mam malo fps"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|