Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mam dyndns i niemoge polaczyc sie z komputerem tylko router sie wlacza

Najbardziej trafne tematy dla "mam dyndns i niemoge polaczyc sie z komputerem tylko router sie wlacza"

1

Mam problem z dołaczeniem sie do servera- POMOCY!!!!!

witam mam taki problem, gdy dołaczam sie do jakiegos servera to w płowie wczytywania wyskakuje mi takie co - Cannot continue without script events/createexplo.sc, disconnecting. i nie moge sie dołaczyc co jest ...

Odpowiedzi do Mam problem z dołaczeniem sie do servera- POMOCY!!!!! :

Trafność: 30%

3

CS sie nie wlacza.... Help!

Jeszcze przedwczoraj steam mi dzialal prawidlowo i wszystko bylo ok ale pewnego razu po prostu wylaczylem csa... i steam mi sie updatowal, no dobra wszystko ok wlaczam sobie csa jak gdyby nigdy nic "przygotowywanie do uruchomienia counter ...

Odpowiedzi do CS sie nie wlacza.... Help! :

4

niemoge łonczyć się z serwerami poomocy

gdy sie łoncze z jakims serwerem wyskakuje mi takie cos retrying connection to serwer(1)..(2)...ptem(3).. i na koncu filed to contact game co mam zrobic patha mam v23 bo podobno najlepszy reinstalta mu dawje co chwile i tesz nic ...

Odpowiedzi do niemoge łonczyć się z serwerami poomocy :

5

Nie mozna sie polaczyc z innymi serverami nawet NonSteamHELP

mam problem. Za każdym razem kiedy chce sie polaczyc z jakims serverem Pisze mi tak : Could not connect to server. Co musze zrobic by się polaczyc!?? Z góry ...

Odpowiedzi do Nie mozna sie polaczyc z innymi serverami nawet NonSteamHELP :

6

Witam mam problem zpolonczeniem sie do serwera

Więc tak mam CSS DIGITALZONE mam patcha : CSS_Patch_comprehensive_16_DZ CSS_Patch_v17_04-04-2007-DZ Czyli v17. Włanczam CSS wchodze w "FIND SERWERS" i kiedy próbuje sie połonczyć z serwerem laduje sie 2 kreski I NIC KOMPLETNIE NIC 2 ...

Odpowiedzi do Witam mam problem zpolonczeniem sie do serwera :

7

nie moge sie polaczyc;/

a wiec zainstalowalem cs 1.6 non steam i patch v21 do D/Gry/Valve wchodz do gry lacze sie z serwerem i pisze conecting the serwer czekam i po chwili returning coneting the serer (1) tosamo po raz 2 i 3 i nie moge sie polaczyc;/ ja 1 raz gram w ...

Odpowiedzi do nie moge sie polaczyc;/ :

8

cs sie nie wlacza :(

k***a mac jestem tak wk*****ny tym ze na jednym forum nie chca mnie aktywwac wiec prosilbym o szybka odpowidz na moj problem: a mianowecie kolegi z klanu ktory wlacza cs'a i........ po chwili cs sam mu sie wylacza nawet menu w cs'ie nie ...

Odpowiedzi do cs sie nie wlacza :( :

9

mam problem z serwerem z gamepada wiesz sie co trohe

masz serwer z gamepada co 1 albo wiecej sie zawiesza i musze go restartowac????? pomoze ktos prosze o jak najszybszo odp z gory ...

Odpowiedzi do mam problem z serwerem z gamepada wiesz sie co trohe :

10

Samowylaczajaca sie gra Tylko na serwerach z amx

mam taki problem jak w temacie wywala mnie do menu bez zadnego komunkatu na serwerach z amxem np ja taki stawiam i mnei wywali kiedy sie zatnie ...

Odpowiedzi do Samowylaczajaca sie gra Tylko na serwerach z amx :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam dyndns i niemoge polaczyc sie z komputerem tylko router sie wlacza"

1

proste , ja mam backup'a na płytce , tylko wrzucam i sie robi przez 15 min i

proste , ja mam backup'a na płytce , tylko wrzucam i sie robi przez 15 min i jazda od nowa ;D najlepszy sposób na pozbycie sie ...

Trafność: 40%

2

juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami

juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami bo mam invalid cd-key, i mam taką proźbe :P bo na wasz serwer nie moge sie połaczyc bo sloty niby zarezerwowane no i ja chciałbym takiego slocika :P tylko jak ja mam ...

3

mialem avasta najnowszego teraz mam nortona 2002 raz sie gra wlacza raz nie

mialem avasta najnowszego teraz mam nortona 2002 raz sie gra wlacza raz nie pewnie przez jakies wirusy ktorych sie nie da usunaci one to blokuja nie mam pojecia od czego to zalezy jak sie gra ...

4

ja mam tylko jedną sieć w hamachi a ten mój serwer wyświetla się w

ja mam tylko jedną sieć w hamachi a ten mój serwer wyświetla się w zakładce ...

5

dobra tylko ze nic to nei dalo mam to samo pamietam ze w konsoli sie wpisywalo

dobra tylko ze nic to nei dalo mam to samo pamietam ze w konsoli sie wpisywalo cos z croosair czy cos ...

6

Ściagnelem inna wersje csa i normalnie sie wlacza ale gdy probuje sie polaczyc

Ściagnelem inna wersje csa i normalnie sie wlacza ale gdy probuje sie polaczyc z jakimkolwiek servem to pisze cos w tym stylu "failed connection to server game". Czy potrzebuje jakeigos programu czy ...

7

Nic mu sie niepokazuje caly czas tylko stoi na 3 kreskach. Mam amxx ale jak

Nic mu sie niepokazuje caly czas tylko stoi na 3 kreskach. mam amxx ale jak usune to nic ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam dyndns i niemoge polaczyc sie z komputerem tylko router sie wlacza"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam