Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie

Najbardziej trafne tematy dla "mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie"

1

Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P

:roll: no więc jeśli chodzi o Steam to zainstalowałem csa i chcę grac w steamie, ale nie bardzo kapuje jak... juz kiedys grałem ale miałem reinstalke i zapomniałem... no wiec sciagnałem steama, i mam tam Counter Strike już, ale cos nie chodzi. pisze ...

Odpowiedzi do Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P :

Trafność: 15.63%

2

Mam nie jeden problem.

mam kilka problemow z Cs'em mianowicie: 1.Jak ustawiam grafike na mniejsza rozdzielczosc niz 800*600 to mi ucina prawy bok ekranu. Przy wiekszej rozdzielczosci celownik mi sie strasznie wolno zchodzi. =( 2.Kolejny problem tyczy sie listy serverow ...

Odpowiedzi do Mam nie jeden problem. :

3

Mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/

mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ PROSZE POMÓŻCIE JAK NAJSZYBCIEJ ! I JEŚLI MOŻNA TO SZCZEGÓŁOWO ...

Odpowiedzi do Mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ :

4

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 12.5%

5

Mam problem:/

chcialem dzisaj se pograc w CS 1.6 i jak wlanczam CS'a to wystepuje blad:nieprawidlowe polaczenie ze steamem oczywiscie po angielsku przeinstalowalem i to samo:/ ...

Odpowiedzi do Mam problem:/ :

8
9

Mam Problem :/ prosze o pomoc

Gdy gram w csa i jak pisze cos albo inni gracze cos pisza nie widze tego pisze mi np. takie cos: *Cstrike_Chat_ALL lub *Cstrike_Chat_ALLDead czy też *Cstrike_Chat_T itd. Prosze o ...

Odpowiedzi do Mam Problem :/ prosze o pomoc :

10

Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY

mam radiuwke 512 i stawiam serwer i jak kolega chce zemno grac to niewidac mojego serwera .Daje jemu ip które jest napisane w HLDS i jemu niewidac!! ...

Odpowiedzi do Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY :

Trafność: 12.5%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie"

1

juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami

juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami bo mam invalid cd-key, i mam taką proźbe :P bo na wasz serwer nie moge sie połaczyc bo sloty niby zarezerwowane no i ja chciałbym takiego slocika :P tylko jak ja mam ...

Trafność: 21.88%

2

WITAM NIE MOGE ZNALEZ TEGO TEMATU WIEC PISZE TU JAK MAM DODAC ADMINA JAK SERVA

WITAM nie MOGE ZNALEZ TEGO TEMATU WIEC pisze TU JAK mam DODAC ADMINA JAK SERVA ZALOZYLEM NA NO STEAM nie UMIE GO DODAC PROSZE O POMOC ...

3

No właśnie. Mam podobny problem. Tylko nie mogę znaleźć tego menedżera

No właśnie. mam podobny problem. tylko nie mogę znaleźć tego menedżera urządzen. Dodam, że mam kartę Radeon 9000 i stery sound maxa. Może ktoś coś podpowiedzieć ...

4

Siemka!!! Mam problem z OpenGL. Nie chciałem zakładać nowego topicu więc pisze

Siemka!!! mam problem z OpenGL. nie chciałem zakładać nowego topicu więc pisze tu. mam kartę graficzną zintegrowaną i nie chodzi mi OpenGl. Muszę grać na Software i jest beznadziejna grafika. Jest to jakaś bardzo słaba karta, ale myśle że powinnien ...

5

Ludzie mam problem, ponieważ nie mogę odtworzyć tego radia :/ próbowałem przez

Ludzie mam problem, ponieważ nie mogę odtworzyć tego radia :/ próbowałem przez Winamp, Media Player i Foobar ale wyskakuje błąd i nie mogę słuchać waszego radia ...

6

Tylko jest jeden problem ;/ Nie mam .psd, mogę Ci zrobić ale będzie

tylko jest jeden problem ;/ nie mam .psd, mogę Ci zrobić ale będzie trochę ...

7

Mam ten sam problem, mianowicie nie moge sie zapisac do ligi, poniewaz pisze ze

mam ten sam problem, mianowicie nie moge sie zapisac do ligi, poniewaz pisze ze nie podałem konta SteamID, a konto podałem. Nawet jest widoczne w zakładce Moje Gry. CO robić pomóżcie Pls ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam