|
|
Forum Counter Strike |
mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie
|
|
|
Wyniki szukania dla: mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie |
Najbardziej trafne tematy dla "mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie"
1
:roll: no więc jeśli chodzi o Steam to zainstalowałem csa i chcę grac w steamie, ale nie bardzo kapuje jak... juz kiedys grałem ale miałem reinstalke i zapomniałem... no wiec sciagnałem steama, i mam tam Counter Strike już, ale cos nie chodzi. pisze ...
Odpowiedzi do Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P :
Trafność: 15.63%
2
mam kilka problemow z Cs'em mianowicie: 1.Jak ustawiam grafike na mniejsza rozdzielczosc niz 800*600 to mi ucina prawy bok ekranu. Przy wiekszej rozdzielczosci celownik mi sie strasznie wolno zchodzi. =( 2.Kolejny problem tyczy sie listy serverow ...
Odpowiedzi do Mam nie jeden problem. :
3
mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ PROSZE POMÓŻCIE JAK NAJSZYBCIEJ ! I JEŚLI MOŻNA TO SZCZEGÓŁOWO ...
Odpowiedzi do Mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ :
4
Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...
Trafność: 12.5%
5
chcialem dzisaj se pograc w CS 1.6 i jak wlanczam CS'a to wystepuje blad:nieprawidlowe polaczenie ze steamem oczywiscie po angielsku przeinstalowalem i to samo:/ ...
Odpowiedzi do Mam problem:/ :
6
...
Odpowiedzi do Mam problem ze steamem :( :
7
wchodze do gry po zainstalowaniu i klikam na find serwer i nic mi nie wyskakuje nie wiem czemu .pomuzcie ...
Odpowiedzi do elle nie mam wyswietlonych serwerów plz :
8
nie ma w googlach zadnej wersji non steam i nie mam jak sciagnac a bardzo potrzebuje jestem caly czas na gg 6088952 :P:D prosze o szybki kontakt !! ...
Odpowiedzi do Mam Problem :/ :
9
Gdy gram w csa i jak pisze cos albo inni gracze cos pisza nie widze tego pisze mi np. takie cos: *Cstrike_Chat_ALL lub *Cstrike_Chat_ALLDead czy też *Cstrike_Chat_T itd. Prosze o ...
Odpowiedzi do Mam Problem :/ prosze o pomoc :
10
mam radiuwke 512 i stawiam serwer i jak kolega chce zemno grac to niewidac mojego serwera .Daje jemu ip które jest napisane w HLDS i jemu niewidac!! ...
Odpowiedzi do Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie"
1
juz uruchomilem :D teraz tylko mam problem bo nie moge sie połączyc z serwami bo mam invalid cd-key, i mam taką proźbe :P bo na wasz serwer nie moge sie połaczyc bo sloty niby zarezerwowane no i ja chciałbym takiego slocika :P tylko jak ja mam ... Trafność: 21.88%
2
WITAM nie MOGE ZNALEZ TEGO TEMATU WIEC pisze TU JAK mam DODAC ADMINA JAK SERVA ZALOZYLEM NA NO STEAM nie UMIE GO DODAC PROSZE O POMOC ... Trafność: 21.88%
3
No właśnie. mam podobny problem. tylko nie mogę znaleźć tego menedżera urządzen. Dodam, że mam kartę Radeon 9000 i stery sound maxa. Może ktoś coś podpowiedzieć ... Trafność: 21.88%
4
Siemka!!! mam problem z OpenGL. nie chciałem zakładać nowego topicu więc pisze tu. mam kartę graficzną zintegrowaną i nie chodzi mi OpenGl. Muszę grać na Software i jest beznadziejna grafika. Jest to jakaś bardzo słaba karta, ale myśle że powinnien ... Trafność: 21.88%
5
Ludzie mam problem, ponieważ nie mogę odtworzyć tego radia :/ próbowałem przez Winamp, Media Player i Foobar ale wyskakuje błąd i nie mogę słuchać waszego radia ... Trafność: 21.88%
6
tylko jest jeden problem ;/ nie mam .psd, mogę Ci zrobić ale będzie trochę ... Trafność: 21.88%
7
mam ten sam problem, mianowicie nie moge sie zapisac do ligi, poniewaz pisze ze nie podałem konta SteamID, a konto podałem. Nawet jest widoczne w zakładce Moje Gry. CO robić pomóżcie Pls ... Trafność: 21.88%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam na imię aga i mam 12 lat. pisze do was ponieważ mam ogromny problem. w naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycie"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|