Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mam neo ale nie moge zrobić serva non steam

Najbardziej trafne tematy dla "mam neo ale nie moge zrobić serva non steam"

1

Nie mogę włonczyć Cs non steam

Zaczołem grać w cs non steama od grudnia ubiegłego roku piewrszym razem wszystko było okey ale po 2 miesiącach zaczął się ten problem... PIerwszym razem gdy włanczałem grę wyświetlali mi się tych dwóch gości z pistoletem i shotgunem a potem ...

Odpowiedzi do Nie mogę włonczyć Cs non steam :

Trafność: 44.44%

3

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

4

Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam

yo mam prosbe czy ktos by mi mugl powiedziec jak moge byc adminem na mojim serverze z gury thx. ...

Odpowiedzi do Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam :

6

Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ

Witamy i Zapraszamy Serdecznie na znakomity Mega Szybki serwer Cs tu nie tylko pograsz ze swoimi znajomymi ale rowniez Posluchasz dobrej muzyki wiecej info na: 87.230.18.94:27016 :mrgreen: ...

Odpowiedzi do Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ :

7

source non steam nie ta wersja??

...

Odpowiedzi do source non steam nie ta wersja?? :

8

MAM nietypowy problem z cs non steam

Witam :mrgreen: mam następujący problem opiszę to dokładnie, więc tak : Zgrałem od kolegi csa <wersje już wsześniej zainstalowaną> zrzuciłem to na kompa utworzyłem skrót i dopisałem do niego -nomaster -game cstrike i wszystko było gitara ale ...

Odpowiedzi do MAM nietypowy problem z cs non steam :

9

Non-steam na FTP i nie tylko

Witam!!! mam pewiem bardzo istotny problem :???: nie wiem jak postawić swój serwer na FTP, nie mam jednak na myśli jakiś płatnych stron tylko servis yoyo.pl w którym mam pełen dostęp do ftp.Serwer rzecz jasna chodziłby 24/7. Oprócz tego mam jescze ...

Odpowiedzi do Non-steam na FTP i nie tylko :

10

Serv WeThePeople "steam" sory ale nie ma działu st

Tak jak w temacie Strona clanu ----> www.wtp-clan.yoyo.pl Serv -----> 193.33.176.55:27015 chasło wtp "serv steam" Sparingi ----> gg ...

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam neo ale nie moge zrobić serva non steam"

1

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...

Trafność: 66.67%

2

Ale ja mam CS Non Steam a nie Steam ! próbowałem to i nie działa...

ale ja mam CS non steam a nie steam ! próbowałem to i nie działa... Poddaje ...

Trafność: 55.56%

3

moge do was zalozyc ozcekuje terningow i nie mam steama non steam

moge do was zalozyc ozcekuje terningow i nie mam steama non steam ...

4

Cytat: Napisał JoneQ Nawet jesli mam non steam ? to moge ? tak nie ma w tym

Cytat: Napisał JoneQ Nawet jesli mam non steam ? to moge ? tak nie ma w tym żadnej ...

5

mam non steam zapomniałem napisać a i ruter ale nie wiem czy ma to jakieś

mam non steam zapomniałem napisać a i ruter ale nie wiem czy ma to jakieś znaczenie i tak jak mówiłem musze mieć zewnętrzne dzowniłem do netii powiedzieli że mam publiczne. A i jak załozyłem servera to dałem lan dobrze zrobiłem ...

6

tosiek, Ale powiedz jak bo ja nie kumam !! i to jest non steam? No i nie moge

tosiek, ale powiedz jak bo ja nie kumam !! i to jest non steam? No i nie moge odpalic przez to bo pisze mi cos steam.exe i cos tam dalej ...

7

akurat teraz nie mam klanu ale jak coś to mogę skołować kolegów ale only steam

akurat teraz nie mam klanu ale jak coś to mogę skołować kolegów ale only steam sterwer nie gram na non ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam neo ale nie moge zrobić serva non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam