1
Ja mam : counter strike 1.6 Non steam a Jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims zTych.....co sa na tym ...
Trafność: 36.36%
2
tak mam counter strike source ale tylko non-steam jest "naszpikowany błędami"?? żeby miec steama to msuze oryginalną gre kupic czy tylko steam, jezeli tylko steam to ile on kosztuje? PS. chciałbym nadmienić ze wcześniej jakos działało ...
3
HEj... mam problem bo zainstalowalem gre counter strike 1.6 a niewiem jak zagrac w nia na necie z innymi...pomoze mi ktos?:D [ Dodano: Sob 08 Gru, 2007 ] niech mi ktos pomorze pliss ...
4
EE mam mały problem ponieważ mam całkowicie innego Cs "counter-strike v1.6 Mega Edition". po pierwsze inst zawiera 340mb i zawiera CS + HL z możliwością gry z botami jak i przez internet. wyszukuje oko 60 serwerów na s. a folder docelowy ...
5
Witam. Jestem tu nowy i juz mam problem z Cs. Sciagnelem counter-strike 1.6 v32 z linku ktory podal JaCu i wszystko niby bylo dobrze do momentu jak chce sobie pograc i wlacze byle jaka mapke, mapka sie wczyta, zaczynam grac i po 7 sekundach ...
6
Cytat: Napisał banito mam problem z grą counter- strike 1.6 gdy zaczynam grać to po pewnym czasie komputer sie zawiesza . Mój komputer Procesor : AMD Atlon 1.8 Pamięć RAM : 384 sdr Karta Graficzna : Ati Radeon Power Color 9600 PRO 256 MB System ...
7
Zaaktualizuj Pacsteam.Ja mam problem, jak ściągłem całego counter-strike z Pacsteam, to na dysku zajmuje on 11 mb.Dlaczego ...