Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mam problem w steam pisze mi status pre-load complete przy counter strike

Najbardziej trafne tematy dla "mam problem w steam pisze mi status pre-load complete przy counter strike"

1

Problem z counter strike steam

chciałbym zacząc od tego że własciwie nie dotyczy to ns, tylko steam, ale nie mogłem znaleźc forum, bo jak widze forum dotyczy tylko ns, mój qmpel ma taki problem ze steamem, że jak próbuje odpalac csa to wyskakuje mu to: Kod: " W tej chwili ...

Odpowiedzi do Problem z counter strike steam :

Trafność: 36.36%

2

Problem - Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam

mam taki problem ponieważ nie mogę grać przez Internet :cry: Zainstalowałem steam ale i tak nie umiem go obsługiwać.... Byłbym bardzo wdzięczny za opisanie mi co mam zrobić ...

Odpowiedzi do Problem - Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam :

3

Mam wielki problem !! z counter strike

Witam wszystkich chciałem się was spytać o pewną żecz bo napewno znacie na nią odpowiedz myśle że mi pomożecie :) a wiec tak jestem szczęśliwym posiadaczem gry counter strike anthology steam i po zainstalowaniu gry zainstalowaniu steam i zrobienia ...

Odpowiedzi do Mam wielki problem !! z counter strike :

4

Pomocy mam problem z Counter-Strike

Prosze pomozcie! Gdy gram w counter-strike 1.6 przez internet i gdy cos napisze nie pokazuje mi sie to co napisalem tylko #Cstrike_Chat_All. Nie widze tez gdy inni cos pisza, widze jedynie gdy pisza admini. Jak mam ustawic zebym widzial co i kto ...

Odpowiedzi do Pomocy mam problem z Counter-Strike :

5

Problem z Counter Strike 1.6 Steam(look plz)

Napisalem to tutaj poniewaz nie ma w "counter strike steam" problemy counter strike steam" A więc gdy odpalam Csa steam Jest juz ta tapetka (dwoch kolesi z Ct) bez find servers itd I nagle czarny ekran i sie wylącza cs i mnie ...

Odpowiedzi do Problem z Counter Strike 1.6 Steam(look plz) :

6

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS Non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 27.27%

7

Strona o Counter-Strike 1.6 Non-steam

Yo! Chce zareklamować strone o non steamie csnonsteam.xa.pl Mozna na niej znaleść liste serwerów Non steam, pliki do ściągnięcia i małe forum. Jeśli będzie więcej użytkowników tej strony to strona sie rozbuduje! ...

8

serwery counter-strike non-steam VAC

Witam. mam prośbę, zna ktoś jakieś serwery counter-strike non-steam z VAC? Jak tak to bardzo proszę o podanie ip... Dzięki... ...

Odpowiedzi do serwery counter-strike non-steam VAC :

9

Windows Vista i Counter Strike 1.6 Non Problem !!!

SiemQ mam problem z cs'em. Kiedy wbijam na serva po 5 min gry wyskakuje blad Warning Connection problem. Dzieje na sie na kazdy servie. Niewiem o co chodzi dlatego prosze o pomoc z gory thx MeSSi ...

Odpowiedzi do Windows Vista i Counter Strike 1.6 Non Problem !!! :

10

[WIN] Server Counter-Strike Non-Steam 1.6

Jesli chcemy odpalic w consoli to tworzymy plik np start.bat (nazwa niewazna) w folderze VALVE i wpisujemy nastepujace wartosci Kod: start "nazwa serwa" /high hlds.exe +sv_lan 0 -game cstrike +[twoje IP] +port 27016[port jaki chcesz] ...

Odpowiedzi do [WIN] Server Counter-Strike Non-Steam 1.6 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam problem w steam pisze mi status pre-load complete przy counter strike"

1

Ja mam : Counter Strike 1.6 Non Steam a Jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims

Ja mam : counter strike 1.6 Non steam a Jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims zTych.....co sa na tym ...

2

tak mam counter strike source ale tylko non-steam jest "naszpikowany

tak mam counter strike source ale tylko non-steam jest "naszpikowany błędami"?? żeby miec steama to msuze oryginalną gre kupic czy tylko steam, jezeli tylko steam to ile on kosztuje? PS. chciałbym nadmienić ze wcześniej jakos działało ...

3

HEj... mam problem bo zainstalowalem gre counter strike 1.6 a niewiem jak

HEj... mam problem bo zainstalowalem gre counter strike 1.6 a niewiem jak zagrac w nia na necie z innymi...pomoze mi ktos?:D [ Dodano: Sob 08 Gru, 2007 ] niech mi ktos pomorze pliss ...

4

EE mam mały problem ponieważ mam całkowicie innego Cs "Counter-Strike v1.6

EE mam mały problem ponieważ mam całkowicie innego Cs "counter-strike v1.6 Mega Edition". po pierwsze inst zawiera 340mb i zawiera CS + HL z możliwością gry z botami jak i przez internet. wyszukuje oko 60 serwerów na s. a folder docelowy ...

5

Witam. Jestem tu nowy i juz mam problem z Cs. Sciagnelem Counter-Strike 1.6 v32

Witam. Jestem tu nowy i juz mam problem z Cs. Sciagnelem counter-strike 1.6 v32 z linku ktory podal JaCu i wszystko niby bylo dobrze do momentu jak chce sobie pograc i wlacze byle jaka mapke, mapka sie wczyta, zaczynam grac i po 7 sekundach ...

6

Cytat: Napisał banito Mam problem z grą Counter- Strike 1.6 gdy zaczynam grać

Cytat: Napisał banito mam problem z grą counter- strike 1.6 gdy zaczynam grać to po pewnym czasie komputer sie zawiesza . Mój komputer Procesor : AMD Atlon 1.8 Pamięć RAM : 384 sdr Karta Graficzna : Ati Radeon Power Color 9600 PRO 256 MB System ...

7

Zaaktualizuj PacSteam.Ja mam problem, jak ściągłem całego Counter-Strike z

Zaaktualizuj Pacsteam.Ja mam problem, jak ściągłem całego counter-strike z Pacsteam, to na dysku zajmuje on 11 mb.Dlaczego ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam problem w steam pisze mi status pre-load complete przy counter strike"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam