Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mam problem z cs source steam failed

Najbardziej trafne tematy dla "mam problem z cs source steam failed"

1

Problem z Cs Source non-steam

A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k Nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo ...

Odpowiedzi do Problem z Cs Source non-steam :

2

Problem z Cs Source non-steam

A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k Nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo ...

Odpowiedzi do Problem z Cs Source non-steam :

Trafność: 60%

3

MAM nietypowy problem z cs non steam

Witam :mrgreen: mam następujący problem opiszę to dokładnie, więc tak : Zgrałem od kolegi csa <wersje już wsześniej zainstalowaną> zrzuciłem to na kompa utworzyłem skrót i dopisałem do niego -nomaster -game cstrike i wszystko było gitara Ale ...

Odpowiedzi do MAM nietypowy problem z cs non steam :

4

mam poważny problem ze steam:/

Witam mam problem....Ponieważ miałem steam ale zbanowali mi:/ Miesiąc temu kupiłem nowy...Chciałem zainstalować znowu tego nowego ale zgubiłem od niego cd-key i nie moge aktywoac konta steam:/ Jest możliwość żeby tym starym cd_keyem aktywować?? I ...

Odpowiedzi do mam poważny problem ze steam:/ :

5

Mam Problem ze Steam prosze o pomoc

Witam Wszystkich. Otoz mam problem z updatowaniem steam.Posiadam system operacyjni Windows 98.Podczas uruchamiana steam (Updatowania) Wyskakuje mi Taki Komunikat. steam steam is no longer supported on this computer's operating system Would you like ...

Odpowiedzi do Mam Problem ze Steam prosze o pomoc :

6

hlds non steam(ponoć) mam liveboxa i mam problem

cześć mam liveboxa Wybierz Nazwa Włączone Protokół Port od Port do Lokalny adres IP Nazwa interfejsu ??? Tak UDP 27015 27016 192.168.1.10 ppp0 cs Tak UDP 27016 27016 192.168.1.11 ppp0 cs Tak UDP 27015 27015 192.168.1.11 ppp0 tak odblokowałem porty w ...

Odpowiedzi do hlds non steam(ponoć) mam liveboxa i mam problem :

7

mam problem z avatarem do steam(społeczność)

mam problem generalnie to mam zdjecie które chcialbym umiescic na avatar który ma byc wielkosci 128 na 128 pxl... nie wiem jak to zrobic licze na waszą ...

Odpowiedzi do mam problem z avatarem do steam(społeczność) :

8

Problem G mod 9.0.4 - CS Source steam

Witam , jakiś czas temu kupiłem CSa ( steam Key ) - ściągnąłem steama zrobiłem konto , ściągnąłem CSa itd. . Ostatnio postanowiłem zainstalować G moda (dla niezorientowanych - Garry's moda). Ściągnąłem 9 ( słyszałem ze 10 jest płatna - może kiedyś ...

Odpowiedzi do Problem G mod 9.0.4 - CS Source steam :

9

Mam problem ze steam prosze o pomoc

Przy odpalaniu steam'a wyskakuje mi taki bład i nie wiem co mam z tym zrobic jest ktos w stanie mi pomoc zaznaczam ze reinstalla tez nie moge zrobic ;/ Could not connect do steam network. Either the steam network is currently not runing, or your ...

Odpowiedzi do Mam problem ze steam prosze o pomoc :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam problem z cs source steam failed"

1

ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i

ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i wszystko zrobione poprawnie :( ...

2

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...

3

Mam problem:( Chciałem sobie zagrac w CS-a bez steam-a i znalazlem serwery itd.

mam problem:( Chciałem sobie zagrac w CS-a bez steam-a i znalazlem serwery itd. juz sie cieszylem ze sobie pogram a tu lipa przy laczeniu do serwera wyswietla sie komunikat Your .dll [cl_dlls\client.dll] differs form the server's. PROSZE O ...

4

Mam problem ściągnełem CS'a Non Steam i gdy chcem grać wyskakuje mi błąd

mam problem ściągnełem CS'a Non steam i gdy chcem grać wyskakuje mi błąd W_LoadWadFile : couldn't load gtx.wad i niewiem co mam zrobić :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...

5

Hello all Ja mam problem typu: "Failed to set data 'hldir'" Pomocy :/

Hello all Ja mam problem typu: "failed to set data 'hldir'" Pomocy :/ :/ (mam nadzieję, że ktoś odwiedza jeszcze ten temat i mi ...

6

tak mam counter strike source ale tylko non-steam jest "naszpikowany

tak mam counter strike source ale tylko non-steam jest "naszpikowany błędami"?? żeby miec steama to msuze oryginalną gre kupic czy tylko steam, jezeli tylko steam to ile on kosztuje? PS. chciałbym nadmienić ze wcześniej jakos działało ...

7

to jak zainstalowac steam po ns ? bo z tym mam problem. najlepiej niech ktos mi

to jak zainstalowac steam po ns ? bo z tym mam problem. najlepiej niech ktos mi opisz i podal linki. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam problem z cs source steam failed"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam