1
ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i wszystko zrobione poprawnie :( ...
Trafność: 60%
2
problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...
3
mam problem:( Chciałem sobie zagrac w CS-a bez steam-a i znalazlem serwery itd. juz sie cieszylem ze sobie pogram a tu lipa przy laczeniu do serwera wyswietla sie komunikat Your .dll [cl_dlls\client.dll] differs form the server's. PROSZE O ...
4
mam problem ściągnełem CS'a Non steam i gdy chcem grać wyskakuje mi błąd W_LoadWadFile : couldn't load gtx.wad i niewiem co mam zrobić :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...
5
Hello all Ja mam problem typu: "failed to set data 'hldir'" Pomocy :/ :/ (mam nadzieję, że ktoś odwiedza jeszcze ten temat i mi ...
6
tak mam counter strike source ale tylko non-steam jest "naszpikowany błędami"?? żeby miec steama to msuze oryginalną gre kupic czy tylko steam, jezeli tylko steam to ile on kosztuje? PS. chciałbym nadmienić ze wcześniej jakos działało ...
7
to jak zainstalowac steam po ns ? bo z tym mam problem. najlepiej niech ktos mi opisz i podal linki. ...