1
a ja mam taki problem że kurczę... mam wszystko z cs ok.. jak gram na boty to widzę co piszę ale jak gra zaczyna się na serwerach to dopiero przestaję widzieć co ja piszę i co piszą inni to jest trochę denerwujące! Pomóżcie ...
Trafność: 80%
2
No nie wiem . mam ten problem nawed jak gram z botami tworzy mi sie ten folder ;/ mam ta najnowszą najnowszą cs'a 1.6 digitalzone chyba tak sie pisze ...
3
a ja mam taki problem wgrywam mapywybieram i jak gram z botami to sciany sa różowe w paski ;/ ...
4
A ja mam taki problem, że jak gram na ns to nic mi nie laguje a jak włącze steama i zaczne grać to odrazu zaczyna mi lagować. Co mam ...
5
Cytat: A ja mam taki problem, że jak gram na ns to nic mi nie laguje a jak włącze steama i zaczne grać to odrazu zaczyna mi lagować. Co mam zrobić? Takie uroki ...
6
mam problem jak gram na serverach z zombi modem to na dużej ilość tych serwów jest taki laser czy coś w tym stylu Prosze o odp. Jeśli pomyliłem temat to bardzo przepraszam i prosze o warna lub ...
7
a ja mam taki problem ze jak stawiam serwa na lanie to wszystko dziala;pniestety mam neo z programem no-ip. tymczasem jak stawiam na necie i sie probuje laczyc to pokazuje ze serv jest :LAN servers are restricted to local clients (class C) co jest ...
Trafność: 60%