Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mam problem z mikrofonem jak gram w cs

Najbardziej trafne tematy dla "mam problem z mikrofonem jak gram w cs"

1

Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P

:roll: no więc jeśli chodzi o Steam to zainstalowałem csa i chcę grac w steamie, ale nie bardzo kapuje jak... juz kiedys grałem ale miałem reinstalke i zapomniałem... no wiec sciagnałem steama, i mam tam Counter Strike już, ale cos nie chodzi. pisze ...

Odpowiedzi do Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P :

Trafność: 60%

2

Mam problem z mikrofonem

Kupiłem sobie niedawno słuchawki z mikrofonem. Słuchawki działają bez problemu, ale mikrofon nie chce mi działać :cry: Włączam testowanie sprzętuu i nie wykrywa mi głosu. Ale gdy słuchałem muzykę i testowałem to działało, ale słychać było muzykę !!! ...

Odpowiedzi do Mam problem z mikrofonem :

3

Mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/

mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ PROSZE POMÓŻCIE jak NAJSZYBCIEJ ! I JEŚLI MOŻNA TO SZCZEGÓŁOWO ...

Odpowiedzi do Mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ :

5

Mam problem:/

chcialem dzisaj se pograc w CS 1.6 i jak wlanczam CS'a to wystepuje blad:nieprawidlowe polaczenie ze steamem oczywiscie po angielsku przeinstalowalem i to samo:/ ...

Odpowiedzi do Mam problem:/ :

8

Problem z mikrofonem

Witam !!!mam problem z mikrofonem. mam sluchawki Q Line QL-268 i musze wyjac kabelek od mikrofonu z kompa i wlazyc aby zadzialal.Gdy wylacze komputer i wlacze CS to nie dziala mi krofon i musze odpinac i wpiąć. jaka moze byc tego Przyczyna ...

Odpowiedzi do Problem z mikrofonem :

Trafność: 40%

9

Problem z mikrofonem

Otóż problem jest taki że gdy mówie to wszyscy mi mówią że mnie nie słychać i że strzasznie buczy. jak biore Test Microphone to słysze takie potężne buczenie Co może być tego powodem ...

Odpowiedzi do Problem z mikrofonem :

Trafność: 40%

10

Mam Problem :/ prosze o pomoc

Gdy gram w csa i jak pisze cos albo inni gracze cos pisza nie widze tego pisze mi np. takie cos: *Cstrike_Chat_ALL lub *Cstrike_Chat_ALLDead czy też *Cstrike_Chat_T itd. Prosze o ...

Odpowiedzi do Mam Problem :/ prosze o pomoc :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam problem z mikrofonem jak gram w cs"

1

a ja mam taki problem że kurczę... Mam wszystko z cs ok.. jak gram na boty to

a ja mam taki problem że kurczę... mam wszystko z cs ok.. jak gram na boty to widzę co piszę ale jak gra zaczyna się na serwerach to dopiero przestaję widzieć co ja piszę i co piszą inni to jest trochę denerwujące! Pomóżcie ...

Trafność: 80%

2

No nie wiem . Mam ten problem nawed jak gram z botami tworzy mi sie ten folder

No nie wiem . mam ten problem nawed jak gram z botami tworzy mi sie ten folder ;/ mam ta najnowszą najnowszą cs'a 1.6 digitalzone chyba tak sie pisze ...

3

a ja mam taki problem wgrywam mapywybieram i jak gram z botami to sciany sa

a ja mam taki problem wgrywam mapywybieram i jak gram z botami to sciany sa różowe w paski ;/ ...

4

A ja mam taki problem, że jak gram na ns to nic mi nie laguje a jak włącze

A ja mam taki problem, że jak gram na ns to nic mi nie laguje a jak włącze steama i zaczne grać to odrazu zaczyna mi lagować. Co mam ...

5

Cytat: A ja mam taki problem, że jak gram na ns to nic mi nie laguje a jak

Cytat: A ja mam taki problem, że jak gram na ns to nic mi nie laguje a jak włącze steama i zaczne grać to odrazu zaczyna mi lagować. Co mam zrobić? Takie uroki ...

6

Mam problem jak gram na serverach z zombi modem to na dużej ilość tych serwów

mam problem jak gram na serverach z zombi modem to na dużej ilość tych serwów jest taki laser czy coś w tym stylu Prosze o odp. Jeśli pomyliłem temat to bardzo przepraszam i prosze o warna lub ...

7

a ja mam taki problem ze jak stawiam serwa na lanie to wszystko

a ja mam taki problem ze jak stawiam serwa na lanie to wszystko dziala;pniestety mam neo z programem no-ip. tymczasem jak stawiam na necie i sie probuje laczyc to pokazuje ze serv jest :LAN servers are restricted to local clients (class C) co jest ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam problem z mikrofonem jak gram w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam