1
ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i wszystko zrobione poprawnie :( ...
Trafność: 75%
2
problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...
3
mam problem:( Chciałem sobie zagrac w CS-a bez steam-a i znalazlem serwery itd. juz sie cieszylem ze sobie pogram a tu lipa przy laczeniu do serwera wyswietla sie komunikat Your .dll [cl_dlls\client.dll] differs form the server's. PROSZE O ...
4
mam problem ściągnełem CS'a Non steam i gdy chcem grać wyskakuje mi błąd W_LoadWadFile : couldn't load gtx.wad i niewiem co mam zrobić :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...
5
to jak zainstalowac steam po ns ? bo z tym mam problem. najlepiej niech ktos mi opisz i podal linki. ...
6
mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer... zainstalowalem sXei dla serwera i dziala prawidlowo... jednak kiedy chce wejsc na serwer i wlaczam sXei dla klienta to i tak po wejsciu do gry wyskakuje mi ze serwer jest ...
7
Ja mam inny problem. D:\Program Files\Valve\steam\steamapps - i ten folder jest pusty a mam steama. co robić?? ...