Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mam problem z wiedzminem wyskakuje mi blad crc

Najbardziej trafne tematy dla "mam problem z wiedzminem wyskakuje mi blad crc"

1

Mam problem:/

chcialem dzisaj se pograc w CS 1.6 i jak wlanczam CS'a to wystepuje blad:nieprawidlowe polaczenie ze steamem oczywiscie po angielsku przeinstalowalem i to samo:/ ...

Odpowiedzi do Mam problem:/ :

3

Mam Problem :/

nie ma w googlach zadnej wersji non steam i nie mam jak sciagnac a bardzo potrzebuje jestem caly czas na gg 6088952 :P:D prosze o szybki kontakt !! ...

Odpowiedzi do Mam Problem :/ :

4

Mam Problem :/ prosze o pomoc

Gdy gram w csa i jak pisze cos albo inni gracze cos pisza nie widze tego pisze mi np. takie cos: *Cstrike_Chat_ALL lub *Cstrike_Chat_ALLDead czy też *Cstrike_Chat_T itd. Prosze o ...

Odpowiedzi do Mam Problem :/ prosze o pomoc :

5

Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY

mam radiuwke 512 i stawiam serwer i jak kolega chce zemno grac to niewidac mojego serwera .Daje jemu ip które jest napisane w HLDS i jemu niewidac!! ...

Odpowiedzi do Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY :

Trafność: 33.33%

6

mam problem z cs 1.6 nonsteam pomocyyyyyyy

dzisiaj ściągnąłem cs włączam a tam napisów nie ma myślałem że coś z grą jest nie tak więc pożyczyłem od kumpla i to samo .Wie kto jak zrobić żeby cykało bo cały dzionek się męczę :roll: ...

Odpowiedzi do mam problem z cs 1.6 nonsteam pomocyyyyyyy :

7

mam problem z servem

kiedy stawiam serwer przez hlds moge wejsc na niego ja i nikt inny pewny jestem ze robie to dobrze bo z qmplem screeny sobie przesylalismy i w poradniku znalazlem moje ip: na serv to 10.5.179.223:27015 a powinno zaczynac się od 83 oczywiscie jak ...

Odpowiedzi do mam problem z servem :

9

Mam problem z dołaczeniem sie do servera- POMOCY!!!!!

witam mam taki problem, gdy dołaczam sie do jakiegos servera to w płowie wczytywania wyskakuje mi takie co - Cannot continue without script events/createexplo.sc, disconnecting. i nie moge sie dołaczyc co jest ...

Odpowiedzi do Mam problem z dołaczeniem sie do servera- POMOCY!!!!! :

10

MAM nietypowy problem z cs non steam

Witam :mrgreen: mam następujący problem opiszę to dokładnie, więc tak : Zgrałem od kolegi csa <wersje już wsześniej zainstalowaną> zrzuciłem to na kompa utworzyłem skrót i dopisałem do niego -nomaster -game cstrike i wszystko było gitara Ale ...

Odpowiedzi do MAM nietypowy problem z cs non steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam problem z wiedzminem wyskakuje mi blad crc"

1

mam ten sam problem zainstalowalem patcha v16 i wyskakuje mi "twoja wersja

mam ten sam problem zainstalowalem patcha v16 i wyskakuje mi "twoja wersja nie jest zgodan z wersja serwera uruchom ger ponownie" przeinstalowalem gre chyba z 5 razy i ciongle to samo prosze o pomoc jakiego patcha mam zainstalowac ...

Trafność: 50%

2

Mam problem ściągnełem CS'a Non Steam i gdy chcem grać wyskakuje mi błąd

mam problem ściągnełem CS'a Non Steam i gdy chcem grać wyskakuje mi błąd W_LoadWadFile : couldn't load gtx.wad i niewiem co mam zrobić :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...

3

Witam mam problem z sXe Injected. wyskakuje mi takie cos jak uruchamiam to:

Witam mam problem z sXe Injected. wyskakuje mi takie cos jak uruchamiam to: Error al iniciar, Intentelo nuevamente !! a mam win xp wiec powinno dzialac!! pl o help. Najlepiej napisac na gg 1237466 :cry: :cry: ...

4

Siema mam podobny problem hce włączyć tryb online w hamachi i mi wyskakuje że

Siema mam podobny problem hce włączyć tryb online w hamachi i mi wyskakuje że serwer pośredniczący odrzucił prośbę o zalogowanie, wersje hamachi mam najnowsza. [ Dodano: Nie 18 Lis, 2007 ] pomoze ...

5

A ja mam taki problem, iż chce wylaczyć sXe 4.3 fix 2.0 to wyskakuje mi

A ja mam taki problem, iż chce wylaczyć sXe 4.3 fix 2.0 to wyskakuje mi komunikat o treści : " Nieznany błąd, sXe Injected zostanie zamknięty " . I w tym momencie pojawia sie niebieski ekran z błędami napisanymi w systemie " Zer i ...

6

Mam problem ;( Gdy chce zainstalowac GameCam'a to wyskakuje taki bład (nie

mam problem ;( Gdy chce zainstalowac GameCam'a to wyskakuje taki bład (nie pierwszy raz przy instalacju w rozszezeniu .msi) Nie można otworzyć pakietu instalacyjnego. Zweryfikuj czy pakiet istnieje(!- moje podkreślenie) i czy masz do niego dostęp ...

7

katalogi CTwinnar i Twinnar sa na serwerze, problem w tym ze blad wyskakuje w

katalogi CTwinnar i Twinnar sa na serwerze, problem w tym ze blad wyskakuje w konsoli i odwoluje sie on do plikow do ktorych nie powienien, chce zeby odwolal sie do tych plikow ktore mam w roundsound.sma, poza tym nie wiem czemu szuka reszty ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam problem z wiedzminem wyskakuje mi blad crc"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam