1
mam ten sam problem zainstalowalem patcha v16 i wyskakuje mi "twoja wersja nie jest zgodan z wersja serwera uruchom ger ponownie" przeinstalowalem gre chyba z 5 razy i ciongle to samo prosze o pomoc jakiego patcha mam zainstalowac ...
Trafność: 50%
2
mam problem ściągnełem CS'a Non Steam i gdy chcem grać wyskakuje mi błąd W_LoadWadFile : couldn't load gtx.wad i niewiem co mam zrobić :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...
3
Witam mam problem z sXe Injected. wyskakuje mi takie cos jak uruchamiam to: Error al iniciar, Intentelo nuevamente !! a mam win xp wiec powinno dzialac!! pl o help. Najlepiej napisac na gg 1237466 :cry: :cry: ...
4
Siema mam podobny problem hce włączyć tryb online w hamachi i mi wyskakuje że serwer pośredniczący odrzucił prośbę o zalogowanie, wersje hamachi mam najnowsza. [ Dodano: Nie 18 Lis, 2007 ] pomoze ...
5
A ja mam taki problem, iż chce wylaczyć sXe 4.3 fix 2.0 to wyskakuje mi komunikat o treści : " Nieznany błąd, sXe Injected zostanie zamknięty " . I w tym momencie pojawia sie niebieski ekran z błędami napisanymi w systemie " Zer i ...
6
mam problem ;( Gdy chce zainstalowac GameCam'a to wyskakuje taki bład (nie pierwszy raz przy instalacju w rozszezeniu .msi) Nie można otworzyć pakietu instalacyjnego. Zweryfikuj czy pakiet istnieje(!- moje podkreślenie) i czy masz do niego dostęp ...
7
katalogi CTwinnar i Twinnar sa na serwerze, problem w tym ze blad wyskakuje w konsoli i odwoluje sie on do plikow do ktorych nie powienien, chce zeby odwolal sie do tych plikow ktore mam w roundsound.sma, poza tym nie wiem czemu szuka reszty ...