1
mam jeszcze jedno pytanie dlaczego jak gram np spara to przezuca jednego gracza z CT do TT i jednego z TT do CT jaki plugin jest za to ...
Trafność: 57.14%
2
mam pytanie jak ununac albo zmienic ten napis na dole "Design by deus" Ten napis jest odnosnikiem do DeuS-zone-7 I gdy klikne na ten napis my.MP3 otwiera mi sie jakas podstrona z czyms w rodzaju radia tylko ze muzyka nie chce grac. Jezeli ...
3
Cytat: Napisał NightMaster mam pytanie jak ununac albo zmienic ten napis na dole "Design by deus" Ten napis jest odnosnikiem do DeuS-zone-7 nie usuwa sie informacji ze stopki o ...
4
ej mam jeszce jedno pytanie bo jak gram w cs-a to mi jakos tak jak jestem w smoke granade albo gdzies tam indziej to mi tak celownik wolno lata i nie moge tarfic wiecie o co chodzi???? ...
Trafność: 42.86%
5
tez mam pytanie zwiazane z serwer ale ni zalozenia tylko jak wbijam na jakis serwer to nic sie nie dzilje a jak pojawiam sie na respie to wylacza sie gra i nie wiem o co chodzi :evil: ...
6
Cytat: narazie tyle i mam pytanie te stare co napisałem jak admina chciałem też się liczą w prośbie o slota niestety nie.. teraz musisz napisać minimum 20 artów żeby mieć slota :D ps. odezwij sie na gg bo domyslam się ze ci slot nie ...
7
Dobra. robie tak jak tam jest. tylko mam pytanie bo jak chce sciagnac tem hamaczi to tam mi sie robi takie cos (wejdz jeszcze raz na moj blog, tam jest nowy wpis ) i co mam wybrac ( czy to bedzie mialo jakis wplyw na dalsze uzytkowanie ...