Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mam pytanie, jak zmienic nazwe gracza w plemionach??

Najbardziej trafne tematy dla "mam pytanie, jak zmienic nazwe gracza w plemionach??"

1

Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P

:roll: no więc jeśli chodzi o Steam to zainstalowałem csa i chcę grac w steamie, ale nie bardzo kapuje jak... juz kiedys grałem ale miałem reinstalke i zapomniałem... no wiec sciagnałem steama, i mam tam Counter Strike już, ale cos nie chodzi. pisze ...

Odpowiedzi do Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P :

Trafność: 42.86%

2

Admin na serwerze... (WIEM JAK ZAŁOŻYĆ INNE MAM PYTANIE :P )

Siemka, mam swój serwer i mam problem z adminem... jak zakładam admina na hasło i nick to gdy wchodzę na serwer pisze mi "Nie możesz wejść na ten serwer..." =.= nie wiem o co w tym chodzi... Kilka znajomych też ma takie problemy :/ Moje ...

Odpowiedzi do Admin na serwerze... (WIEM JAK ZAŁOŻYĆ INNE MAM PYTANIE :P ) :

3

Mam pytanie do jakiegos ogarnietego gracza

Kiedy gram w cs'a 1.6 steam strasznie mi sie myszka muli a dokladnie tnie sie w momencie kiedy skrecam :| jak nasne a lub d celownik jakby zostaje w miejscu nie mam pojecia o co chodzi na non steamie nie mam takiego problemu muszka tez jest dobra ...

Odpowiedzi do Mam pytanie do jakiegos ogarnietego gracza :

4

Pytanie Lamerskie...-Jak zmienić nazwę serwera?

Hi. mam problem, otóż-postawiłem serwer, wgrałem ładnie metamod i map'a i teraz tak-w wyszukiwarce wyświetla się mój serwer:"Counter-Strike Source dedicated server" czy coś tam. jak to ...

Odpowiedzi do Pytanie Lamerskie...-Jak zmienić nazwę serwera? :

5

Mam problema i pytanie

w jakim programie stawiacie servy ja mam radiowke 512 i probowalem na dedicated server ale tylko ja na niego moge wejsc a ja chce publica ...

Odpowiedzi do Mam problema i pytanie :

7

Jak zmienic skorke :]

Siema mam malutki problem bowiem założyłem stronke na yoyo. Ale nie podoba mi sie wygląd tej stronki i potrzebuje skórek szukałem na googlach ale nie znalazłem chciałbym taka skórke np http://www.just-skill.yoyo.pl/ jeśli moglibyście podać link do ...

Odpowiedzi do Jak zmienic skorke :] :

8

Mam pytanie

Witam Z kolegami postawilismy serwer non-steam. mamy ten sam internet wiec oni umia sie poloczyc z serwem, ale nie wiem czy inni z poza naszego internetu też będą mogli. mam prośbę czy możecie to sprawdzić. Oto ip tego serwa 87.101.68.87:27015. ...

Trafność: 28.57%

9

Glupie pytanie: Jak

jak zrobic pause w demie ^^ record - start stop - stop ;p a jak pauze ? ...

Odpowiedzi do Glupie pytanie: Jak :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam pytanie, jak zmienic nazwe gracza w plemionach??"

1

mam jeszcze jedno pytanie dlaczego jak gram np spara to przezuca jednego gracza

mam jeszcze jedno pytanie dlaczego jak gram np spara to przezuca jednego gracza z CT do TT i jednego z TT do CT jaki plugin jest za to ...

Trafność: 57.14%

2

Mam pytanie jak ununac albo zmienic ten napis na dole "Design by

mam pytanie jak ununac albo zmienic ten napis na dole "Design by deus" Ten napis jest odnosnikiem do DeuS-zone-7 I gdy klikne na ten napis my.MP3 otwiera mi sie jakas podstrona z czyms w rodzaju radia tylko ze muzyka nie chce grac. Jezeli ...

3

Cytat: Napisał NightMaster Mam pytanie jak ununac albo zmienic ten napis na

Cytat: Napisał NightMaster mam pytanie jak ununac albo zmienic ten napis na dole "Design by deus" Ten napis jest odnosnikiem do DeuS-zone-7 nie usuwa sie informacji ze stopki o ...

4

ej mam jeszce jedno pytanie bo jak gram w cs-a to mi jakos tak jak jestem w

ej mam jeszce jedno pytanie bo jak gram w cs-a to mi jakos tak jak jestem w smoke granade albo gdzies tam indziej to mi tak celownik wolno lata i nie moge tarfic wiecie o co chodzi???? ...

5

tez mam pytanie zwiazane z serwer ale ni zalozenia tylko jak wbijam na jakis

tez mam pytanie zwiazane z serwer ale ni zalozenia tylko jak wbijam na jakis serwer to nic sie nie dzilje a jak pojawiam sie na respie to wylacza sie gra i nie wiem o co chodzi :evil: ...

6

Cytat: narazie tyle i mam pytanie te stare co napisałem jak admina chciałem

Cytat: narazie tyle i mam pytanie te stare co napisałem jak admina chciałem też się liczą w prośbie o slota niestety nie.. teraz musisz napisać minimum 20 artów żeby mieć slota :D ps. odezwij sie na gg bo domyslam się ze ci slot nie ...

7

Dobra. robie tak jak tam jest. tylko mam pytanie bo jak chce sciagnac tem

Dobra. robie tak jak tam jest. tylko mam pytanie bo jak chce sciagnac tem hamaczi to tam mi sie robi takie cos (wejdz jeszcze raz na moj blog, tam jest nowy wpis ) i co mam wybrac ( czy to bedzie mialo jakis wplyw na dalsze uzytkowanie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam pytanie, jak zmienic nazwe gracza w plemionach??"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam