Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mam steam ale nie mam płytki

Najbardziej trafne tematy dla "mam steam ale nie mam płytki"

1

Mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/

mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ PROSZE POMÓŻCIE JAK NAJSZYBCIEJ ! I JEŚLI MOŻNA TO SZCZEGÓŁOWO ...

Odpowiedzi do Mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ :

Trafność: 66.67%

3

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 50%

5

MAM nietypowy problem z cs non steam

Witam :mrgreen: mam następujący problem opiszę to dokładnie, więc tak : Zgrałem od kolegi csa <wersje już wsześniej zainstalowaną> zrzuciłem to na kompa utworzyłem skrót i dopisałem do niego -nomaster -game cstrike i wszystko było gitara ale ...

Odpowiedzi do MAM nietypowy problem z cs non steam :

6

Mam admina, którego nie mam...

Witam, mam taki mały problemik... (dla was może banalny). Ok przejdźmy do rzeczy... mam serwer HLDS na którym mam AMXX na nim mam admina na IP (tzn. kazdy z mojego IP ma admina). Na HLDS admin działa, jak zrobie w grze new game (bo fajnie czasami z ...

Odpowiedzi do Mam admina, którego nie mam... :

7

mam poważny problem ze steam:/

Witam mam problem....Ponieważ miałem steam ale zbanowali mi:/ Miesiąc temu kupiłem nowy...Chciałem zainstalować znowu tego nowego ale zgubiłem od niego cd-key i nie moge aktywoac konta steam:/ Jest możliwość żeby tym starym cd_keyem aktywować?? I ...

Odpowiedzi do mam poważny problem ze steam:/ :

8

Serv WeThePeople "steam" sory ale nie ma działu st

Tak jak w temacie Strona clanu ----> www.wtp-clan.yoyo.pl Serv -----> 193.33.176.55:27015 chasło wtp "serv steam" Sparingi ----> gg ...

9

Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P

:roll: no więc jeśli chodzi o steam to zainstalowałem csa i chcę grac w steamie, ale nie bardzo kapuje jak... juz kiedys grałem ale miałem reinstalke i zapomniałem... no wiec sciagnałem steama, i mam tam Counter Strike już, ale cos nie chodzi. pisze ...

Odpowiedzi do Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P :

10

Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone...

Jak wchodze na servery to mam pingi grubo ponad 200, a na niektorych nie moge nawet wejsc do teamu, bo jes jakies cl_flush_enity... czy cos takiego i niemoge sie ruszyc, i znikaja elementy mapy.. nie mam zadnych wirusow, wszystkie programy ...

Odpowiedzi do Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam steam ale nie mam płytki"

1

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...

Trafność: 83.33%

2

Ale ja mam CS Non Steam a nie Steam ! próbowałem to i nie działa...

ale ja mam CS Non steam a nie steam ! próbowałem to i nie działa... Poddaje ...

3

Też tak mam teraz,że czasami mi się cs steam nie włącza,ale to przez kompa

Też tak mam teraz,że czasami mi się cs steam nie włącza,ale to przez kompa chyba jest bo zawsze tak się dzieje kiedy jest jakaś zamuła a ja mam wszystko niepoukładane na tym kompie mimo iż mam dobrego :) :P ...

4

tak mam stare konto steam nawet na nie wlazlem zalogowalem sie ale grac na

tak mam stare konto steam nawet na nie wlazlem zalogowalem sie ale grac na servach steamowskich nie moge ...

5

ale ja nie mam plisku steam

ale ja nie mam plisku steam ...

6

ale ja nie mam pliku steam

ale ja nie mam pliku steam ...

7

:idea: Nie rozumiem cie to prawda mam 12 lat ale znam poziom nonsteam steam

:idea: nie rozumiem cie to prawda mam 12 lat ale znam poziom nonsteam steam ,pro lub czit nie widziales jak gram wiedz sie nie odzywaj Reszte zapraszam na serva haslo daje na mojym gg ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam steam ale nie mam płytki"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam